Aircoplanet
9 9.4 10 9
9,4

"Voor 100% tevreden."

9 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.1
Service
9.6
Afspraken
9.6

Aircoplanet

Vasco Da Gamaweg 4b
5928 LD Venlo

Aircoplanet is officieel dealer van Samsung, Daikin, Toshiba en Mitsubishi. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten die wij aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ons bedrijf is gevestigd in Venlo aan de A67. Wij zijn werkzaam van Maastricht tot en met Eindhoven en omgeving. Onderscheid van ons bedrijf is, dat wij de moeite nemen om een bezoek te brengen op lokatie en hierbij een kundig advies te geven omtrent de aanvraag zakelijk of particulier. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in verbouwingsprojecten van A tot Z. Van ons kunt u verwachten een professionele installatie en precieze afwerking met een aanspreekpunt. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw nieuwe airconditioning. Dit alles wordt door Aircoplanet in eigen beheer verzorgd.

9 beoordelingen

Uitgevoerd op 21-06-17 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning installeren of vervangen

In één woord: Uitstekend!

Aanbeveling:
Aircoplanet kwam, ondanks het korte tijdsbestek en de complexiteit, alle gemaakte afspraken na. Echte professionals, Mike & zijn team.
We zijn na 1 jaar nog steeds erg tevreden over en blij met onze airco's.

Uitgevoerd op 09-06-18 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning installeren of vervangen

Aircoplanet maakt het waar !!

Aanbeveling:
Top bedrijf ! heldere afspraken, snelle service en levering, adequaat personeel.
Kortom kan iedereen Aircoplanet aanbevelen !!

Uitgevoerd op 07-05-18 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning installeren of vervangen

Voor 100% tevreden.

Aanbeveling:
Eerste afspraak met Mike was helder en duidelijk. Kreeg goed advies waar de units op de slaapkamer en woonkamer het beste geplaatst konden worden,en de beste plek voor de buitenunit.De medewerkers waren nauwkeurig, netjes en vriendelijk.Ze gaven goede uitleg over de werking en bediening. Werk was binnen een dag klaar en alle afspraken netjes nagekomen.

Uitgevoerd op 26-01-18 door:

Aircoplanet

9 10
9

Airconditioning installeren of vervangen

Kundig en betrouwbaar

Aanbeveling:
Vooraf werd goed meegedacht en geadviseerd over de plaatsing van de airco en een oplossing geboden die andere leveranciers niet aangaven. Van begin tot einde werd alles volledig conform afspraak afgehandeld. De installateurs gingen zeer zorgvuldig te werk, waren heel plezierig in hun contact naar ons toe en vertrokken pas toen alles naar tevredenheid was geïnstalleerd, uitgelegd en opgeruimd.

Uitgevoerd op 19-05-17 door:

Aircoplanet

8.7 10
8,7

Airconditioning installeren of vervangen

Perfect werk geleverd.

Aanbeveling:
Ten eerste: een beoordeling nu 8 maanden na plaatsing is natuurlijk niet echt
de bedoeling.
Ik ben zeer tevreden, aanschafprijs was tamelijk hoog, daarom prijs-kwaliteit- wat minder beoordeeld
verhouding

Uitgevoerd op 15-05-17 door:

Aircoplanet

8 10
8

Airconditioning installeren of vervangen

correct: afspraken prijs kwaliteit

Aanbeveling:
alles correct, afspraken, prijs, kwaliteit

Uitgevoerd op 19-06-17 door:

Aircoplanet

10 10
10

Airconditioning installeren of vervangen

Nauwkeurig en alles op tijd

Aanbeveling:
Goed advies en uitstekende service geleverd.
Heel erg tevreden over het verrichte werk

Uitgevoerd op 20-12-2017 door:

Aircoplanet

9.7 10
9,7

warmtepomp - airconditioning

Zeer tevreden, hoge kwaliteit

Aanbeveling:
Professionele instelling en goede kwaliteit installatie en afwerking. Installatie werkt goed. Heb direct een onderhoudscontract afgesloten

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

3 werkzaamheden

Warmtepomp installeren of vervangen
Warmtepomp installeren of vervangen
Warmtepomp installeren of vervangen

Voordelig verwarmen

✓ Tot duizenden euro's subsidie op warmtepompen
✓ Bespaar tot 40% op je warmtepomp door offertes te vergelijken
✓ Milieuvriendelijk & een lagere energierekening

Wat is een warmtepomp precies?

Een warmtepomp zorgt voor een milieuvriendelijke manier van verwarming van je huis en voor warm water in je douche en keuken. Kort gezegd is het hét duurzame alternatief voor je cv-ketel op gas. Met een warmtepomp breng je je energierekening omlaag doordat je veel minder gas verbruikt. Je hebt momenteel ook recht op subsidie voor je warmtepomp; wat kan oplopen tot wel 40% besparing op de aanschafprijs van je warmtepomp.

Soorten warmtepompen

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt. Ze hebben gemeen dat ze allemaal rond de 25 jaar meegaan én dat ze warmte halen uit de lucht, water of de grond. Een warmtepomp werkt als een omgekeerde koelkast: een warmtepomp trekt warmte je huis binnen, zodat je minder hoeft te stoken. Een warmtepomp gebruikt stroom, dus je stroomgebruik neemt toe. Je gasgebruik daalt enorm en als je elektrisch kookt, heb je in principe helemaal geen gas meer nodig. In 2016 hadden 180.000 huizen in Nederland al een warmtepomp en dit aantal stijgt nog steeds.

Voordelen warmtepomp

Warmtepompen zijn vooral in Scandinavië populair en in Nederland is de warmtepomp ook aan een opmars bezig. Niet zonder reden; een warmtepomp heeft namelijk drie belangrijke voordelen.

1. Energie besparen met een warmtepomp

Warmtepompen hebben een flink rendement, waardoor je enorm kan besparen op je energiekosten. Voor eengezinswoningen kan dit al oplopen tot een besparing van wel 40%! Een warmtepomp heeft alleen elektriciteit nodig. Het is het voordeligst als je deze energie zelf opwekt met bijvoorbeeld zonnepanelen.

2. Verwarmen en koelen met je warmtepomp

Een warmtepomp zorgt voor voldoende warmte om de woning op een lekkere temperatuur te houden. Vaak combineren mensen de warmtepomp met vloerverwarming, omdat vloerwarming goed kan verwarmen met een lagere temperatuur. Naast het verwarmen kunnen de meeste warmtepompen ook koelen. Dit kan op twee manieren: passief of actief. Passieve koeling houdt in dat de warmtepomp warmte met een zeer laag energieverbruik uit je woning haalt. Dat is tot wel 95% zuiniger dan met een airconditioning. Actieve koeling haalt de warmte uit je woning om het vervolgens af te geven aan de bodem. Levert minder rendement op, maar het is wel effectiever en nog altijd zuiniger dan airconditioning.

3. Verminderde CO₂-uitstoot

Warmtepompen maken alleen gebruik van elektriciteit. Hier komen dus veel minder fossiele brandstoffen aan te pas. Maak je gebruik van groene stroom, dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Je verlaagt per direct je CO₂-uitstoot en je bespaart enorm op je energierekening.

Tips kopen van een warmtepomp

• Een warmtepomp is het zuinigst als je huis goed geïsoleerd is. Ga na of je spouwmuren, vloer en dak goed geïsoleerd zijn en laat dit doen als het niet zo is; dan haal je het maximale resultaat uit je warmtepomp!
• Tot 2021 krijg je subsidie als je een warmtepomp koopt. De hoogte van de subsidie hangt af van welke warmtepomp je precies laat installeren. Bekijk de apparatenlijst warmtepompen met bijbehorende subsidie.
• Laat zonnepanelen plaatsen om het toenemende stroomverbruik te compenseren
• Ga je elektrisch koken, dan heb je je gasaansluiting niet meer nodig en bespaar je nog eens €195 per jaar

Offerte warmtepomp ontvangen?

Ben je nu benieuwd wat een warmtepomp in jouw situatie kost? We brengen je graag in contact met maximaal vijf warmtepompspecialisten. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Door een aanvraag voor een warmtepomp-offerte te doen, kan je goed vergelijken en weet je zeker dat je de beste deal voor je warmtepomp scoort.

Offertes voor warmtepompen vergelijken? Vul je gegevens in en kom in contact met maximaal vijf warmtepompexperts in jouw regio.

Tip: laat je je warmtepomp plaatsen door een specialist waar Solvari je mee in contact heeft gebracht? Door je getekende offerte in te sturen naar actie@solvari.nl maak je kans op €250 korting op je klus!

Airconditioning installeren of vervangen
Airconditioning installeren of vervangen
Airconditioning installeren of vervangen

Altijd de juiste temperatuur

Er is weinig vervelender dan in een veel te hete ruimte zitten met een benauwd klimaat. Gelukkig is er een oplossing: airconditioning. Airconditioning houdt je woning of kantoor in de zomer niet alleen veel koeler, maar zorgt ook voor een veel prettiger woon- en werkklimaat. Daardoor voel je je veel fijner in de ruimte waar de airco werkt.

Voordelen airconditioning

• Beter klimaat
• Veel airco’s werken geruisloos
• Plaatsbaar op de plek die jij wil

Wil je weten welke airconditioning voor jou het meest geschikt is en wat het kost? Vraag gratis offertes aan, kom in contact met specialisten en ontdek het!

Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen

Een fris en gezond woonklimaat

Woningen die goed geïsoleerd zijn, moeten ook goed geventileerd worden. Isolatie is zeker positief voor het milieu en je portemonnee, maar het zorgt er wel voor dat je beter moet ventileren dan je voorheen deed.

Als je niet goed ventileert, wordt het vochtig en muf in huis. Een ideale leefomgeving voor schimmels en het kan zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen. Iedereen wil graag een fris en gezond woonklimaat en dat bereik je met een goed ventilatiesysteem.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Ons team