Loading...

Over Aircoplanet

Aircoplanet is officieel dealer van Samsung, Daikin, Toshiba en Mitsubishi. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten die wij aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ons bedrijf is gevestigd in Venlo aan de A67. Wij zijn werkzaam van Maastricht tot en met Eindhoven en omgeving. Onderscheid van ons bedrijf is, dat wij de moeite nemen om een bezoek te brengen op lokatie en hierbij een kundig advies te geven omtrent de aanvraag zakelijk of particulier. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in verbouwingsprojecten van A tot Z. Van ons kunt u verwachten een professionele installatie en precieze afwerking met een aanspreekpunt. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw nieuwe airconditioning. Dit alles wordt door Aircoplanet in eigen beheer verzorgd.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (9)

Schrijf een review

Maggy

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

In één woord: Uitstekend!

Aircoplanet kwam, ondanks het korte tijdsbestek en de complexiteit, alle gemaakte afspraken na. Echte professionals, Mike & zijn team.
We zijn na 1 jaar nog steeds erg tevreden over en blij met onze airco's.

Uitgevoerd op 21-06-17

Manny

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Aircoplanet maakt het waar !!

Top bedrijf ! heldere afspraken, snelle service en levering, adequaat personeel.
Kortom kan iedereen Aircoplanet aanbevelen !!

Uitgevoerd op 09-06-18

Jos

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Voor 100% tevreden.

Eerste afspraak met Mike was helder en duidelijk. Kreeg goed advies waar de units op de slaapkamer en woonkamer het beste geplaatst konden worden,en de beste plek voor de buitenunit.De medewerkers waren nauwkeurig, netjes en vriendelijk.Ze gaven goede uitleg over de werking en bediening. Werk was binnen een dag klaar en alle afspraken netjes nagekomen.

Uitgevoerd op 07-05-18

Bekijk alle beoordelingen