Loading...

Over Aircowinkelonline

Bekijk ons assortiment op www.aircowinkelonline.nl of vraag een offerte aan. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW en montagekosten. Na een afspraak om de montage mogelijkheden te bekijken laten we vrijblijvend een offerte achter.

Aircowinkelonline stelt de klant centraal, tijdens een opname gesprek worden de wensen en behoeften van de klant geïnventariseerd zoals, het merk, het tijdstip van de montage of het type airco. Dankzij een flexibel team is een montage op korte termijn mogelijk

Airco's die beschikken over de optie om te verwarmen bevatten in de meeste gevallen een warmtepomp met moderne technologieën. Dat houdt in dat de moderne airco een alternatief kan zijn voor de cv-ketel.
Tijdens het stookseizoen is een airco als verwarming als verwarming dan ook vaak een stuk goedkoper dan een traditionele gas cv-ketel. Airconditioning verbruikt namelijk minder energie en heeft een hoger rendement.

De after-service van Aircowinkelonline krijgt vaak complimenten van klanten. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor storingen, hulp bij instellingen of andere vragen. Tevens verzorgen wij het onderhoud afgestemd op de wensen van de klant.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Jolanda

Airconditioning installeren of vervangen

Aircowinkelonline

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ik ben geholpen door Aram. Vanaf de eerste afspraak keurig te woord gestaan en zeer goed geadviseerd. Aram denkt met je mee om tot de best mogelijke oplossing te komen. De airco hangt inmiddels zeer netjes, zonder dat je kabels ziet. Ook aan de buitenmuur is alles keurig netjes afgewerkt. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Uitgevoerd op 14-02-2022

Edu

Airconditioning installeren of vervangen

Aircowinkelonline

Aanbevolen door klant

Komt zijn afspraken na werk perfect

Eerste indruk was heel goed en betaling na het plaatsen dat is pas vertrouwen, geweldig bedrijf.

Uitgevoerd op 28-01-2022

Vraag offerte aan bij Aircowinkelonline