Loading...

Over ANB Midden-West Kozijnen

Alle producten onder één dak. Wij hebben de laagste prijzen voor de beste kwaliteit, wij leveren alles snel en service staat bij ons hoog in het vaandel! Of het nu gaat om de aanvraag van een vergunning of de service na montage, ANB-Midden West Kozijnen staat altijd voor u klaar. Uiterst betrouwbaar en wij geven de garantie op een snelle levering.

En of u nu voor kunststof kozijnen, schuifpuien, (tuin) deuren of een dakkapel een offerte aanvraagt, de prijs is altijd scherp en speciaal opgesteld voor uw persoonlijke wensen. Wij leveren in heel Nederland en komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ook nemen wij ons werk serieus. En daarom hebben wij o.a. het Veilig Wonen Certificaat en het Politiekeurmerk. Hierdoor kunt u zien dat wij zorgvuldig te werk gaan.

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Rachel

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en altijd op tijd!

De kozijnen van de gehele woning zijn vervangen. Ik heb vanaf de start goed en duidelijk advies gekregen. Als ze klaar waren voor de dag werd alles schoon en netjes achter gelaten. De heren waren professioneel, zijn hun afspraken nagekomen en het werk is op tijd opgeleverd! Zeer tevreden, perfect, nog beter dan dat ik me had voorgesteld! Twijfel je nog steeds? Je bent van harte welkom om te komen koekeloeren naar het eindresultaat.

Uitgevoerd op 01-06-2021

Rubia

Dakraam plaatsen of vervangen

Zeer tevreden over de werkzaamheden

Het advies van de eigenaar was heel goed en duidelijk.
De heren waren op tijd en de werkzaamheden zijn nauwkeurig uitgevoerd.
Heel vakbekwaam en vriendelijke monteurs.
Prijs en kwaliteit uitstekend.

Uitgevoerd op 20-02-2021

Gino

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed geholpen!

Ben super geholpen door deze partij. Heeft verstand van wat hij doet, en geeft me een duidelijke uitleg. Uiteindelijk 4 kunststof kozijnen laten vervangen, met uitstekende kwaliteit.

Uitgevoerd op 01-05-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ANB Midden-West Kozijnen