Loading...

Over BestBuySolar

** BestBuySolar scoort 5,0 sterren van de maximale 5,0 sterren review score **

Vanuit ons magazijn aan de Markerkant in Almere staan onze teams voor u klaar. Van de eerste kennismaking tot na de installatie van uw zonne-energiesysteem. Als echt Almeers bedrijf hebben wij in de afgelopen jaren ruim 4.000 rendabele zonne-energiesystemen in en rond Almere geïnstalleerd. Ons doel is duidelijk: we willen samen met u het meest optimale en rendabele zonne-energiesysteem realiseren. Hierbij zijn persoonlijk contact en eerlijk advies enorm belangrijk.

Als onafhankelijke installateur van zonne-energiesystemen hebben wij ervoor gekozen enkel gebruik te maken van premium kwaliteit zonnepanelen en materialen. Daarnaast kiezen we er als erkend leerbedrijf voor om te werken met onze eigen monteurs en elektriciens. Op die manier staan wij garant voor de kwaliteit van uw zonne-energiesysteem en kunt u 25 jaar lang genieten van een premium zonne-energie systeem.

Naast het persoonlijke contact met u, de premium producten en de installatie door onze eigen teams bieden wij u ook een uitgebreide service achteraf. Zo regelen wij bijvoorbeeld de BTW teruggave voor u en hebben we een montagegarantie van maar liefst 10 jaar.

Wilt u meer weten over ons team, onze projecten of wilt u de reviews van onze eigen klanten lezen? Kijk dan op onze website:

https://www.bestbuysolar.nl/

Kenmerken

1.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling

Reviews (2)

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel goed en netjes afgeleverd

Werk zeer goed uitgevoerd. Geleverd wat er op de offerte stond, meerwerk zonder problemen gratis en vakkundig gedaan. Rest afhandeling waaronder btw teruggave probleemloos verlopen. Top bedrijf!

Uitgevoerd op 10-08-2022

P.H.

Zonnepanelen installeren

Vriendelijk, professioneel, team

Een vriendelijk en prettig team dat secuur en professioneel werk levert
Administratieve begeleiding nadien, zeer begrijpelijk uiteengezet.
Weesp.

Uitgevoerd op 09-03-2021

Vraag offerte aan bij BestBuySolar