Loading...

Over Binnenklimaatexpert

Albert van Ingen heeft Binnenklimaatexpert ruim 21 jaar geleden opgericht vanuit de gedachte dat wat hij deed, voor zijn toenmalige bedrijf, beter kon. Het moest eerlijker, doorzichtelijker én de klant moest voorop staan. Nu, vele jaren en veel mooie klanten later is gebleken dat dit heeft gewerkt. Van de tweede kamer tot aan Heineken en particulieren zijn bediend met de goede oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Maar ook nu is het weer tijd voor verandering.

Kenmerken

4.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 1999
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

24 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (5)

MGG

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goed geïnformeerd en netjes geïnstalleerd voor een eerlijke prijs.

Keurig nette monteurs welke in goed overleg alles geïnstalleerd hebben en de ruimtes schoon achter gelaten hebben. Aanrader!

Uitgevoerd op 26-03-2024

B

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastisch

Op kantoor zitten aardige en kundige mensen de monteurs weten precies wat ze moeten gaan doen

Uitgevoerd op 16-02-2023

Monica

Warmtepomp installeren of vervangen

Slecht installatie en service

Contact met het bedrijf is erg moeizaam. Ze komen tijdens de verkoop serieus en professioneel over maar ik heb constant gedoe met de warmtepomp, vooral met het koelen en het douchewater dat te koud is. Ook hebben ze schade veroorzaakt en heb 3 maanden moeten zeuren en dreigen. Update november. Het blijft een pijndossier, een kind krijgen is gemakkelijker. Iemand vond het een goed idee een open leiding "af te sluiten" met een stukje isolatietape. Resultaat deze zaterdag ontdekt: lekkage. Ik bel, krijg te horen dat ze gesloten zijn maar voor spoed kan ik 1 toetsen. Krijg ik, zoals ook eerder bij een storing, een voicemail van de eigenaar dat hij niet bereikbaar is en dat ik kantoor moet bellen. Een mooi gesloten circuit dus; jammer dat ze dat met de leidingen niet voor elkaar krijgen maar denken dat een stukje isolatietape de oplossing is. Gelukkig heb ik zelf een tijdelijke oplossing want ze komen pas over 5 dgn

Uitgevoerd op 09-11-2022

Gerard

Airconditioning installeren of vervangen

Komen afspraken niet na

Maken afspraken welke ze niet nakomen bellen af op de dag zelf waardoor je vaak extra vrij moet vragen. Na de plaatsing welke om 8 uur zou beginnen kwamen ze pas om 13.30 en melde gelijk al dat ze het die dag niet zouden redden. De mensen op kantoor en de adviseur waren niet bereikbaar voor commentaar gezien ze de monteurs op zaterdag lieten komen.
De maandag zijn ze terug gekomen om het af te maken dus een dag later op vakantie omdat je de gaten die inmiddels geboord zijn niet open wil laten. Helaas na dat de monteurs hun best hebben gedaan om met de materialen welke ze mee hadden gekregen er het beste van te maken zijn er een aantal zaken die tot op heden niet zijn opgelost. Dit ook weer door afspraken die ze maken op de dag dat ze zouden komen af te bellen of te mailen dat ze niet kunnen door “ omstandigheden” Tip hier niet aanschaffen

Uitgevoerd op 05-06-2020

L.H.

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede afspraken,flexibel, goed werk

Prettig offerte gesprek, goede offerte, flexibel in onze wensen.
Prettige monteurs, die correct en mooi werk geleverd hebben.
Alles mooi gemonteerd en en netjes opgeleverd, zonder aanbetaling vooraf.
Zeker aanbevelenswaardig.

Uitgevoerd op 15-04-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Binnenklimaatexpert