Loading...

Over Blue World Nederland

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.
eskundige Installatie en Rond-de-Klok Support

Bij Blue World Nederland begrijpen we dat naadloze elektrische laadervaringen van cruciaal belang zijn om de overstap naar duurzame mobiliteit te bevorderen. Daarom hebben we een reeks services om ervoor te zorgen dat uw transitie naar elektrisch rijden vlekkeloos en zorgeloos verloopt.

Professionele Installatie
Het begint allemaal met de installatie. Onze toegewijde, gecertificeerde installateurs zorgen voor een correcte, veilige en efficiënte plaatsing van uw laadstation. Of het nu gaat om thuis, op het werk, of op openbare locaties, ons team heeft de expertise om uw project zonder problemen af te ronden.
Wat kunt u verwachten van onze installatieservice?
Deskundig Advies: Onze specialisten helpen u bij het kiezen van de optimale locatie voor uw laadstation, rekening houdend met uw unieke behoeften.
Professionele Installatie: Onze gecertificeerde installateurs plaatsen uw laadstation met oog voor detail en in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen.
Onderhoud en Support: Na de installatie blijven we beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en bieden we doorlopende ondersteuning voor uw laadstation.

24/7 Hulp en Support
Wij begrijpen dat betrouwbaarheid van essentieel belang is als het om elektrisch laden gaat. Daarom bieden wij 24/7 hulp en support om te verzekeren dat u te allen tijde zorgeloos kunt opladen.


Wat omvat onze 24/7 support?

Snelle Respons: Ons toegewijde supportteam is 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.

Afstandsdiagnose: In veel gevallen kunnen we problemen op afstand identificeren en verhelpen, waardoor uw laadstation snel weer operationeel is.

Onderhoudsadvies: We bieden regelmatig onderhoudsadvies om te waarborgen dat uw laadstation in topconditie blijft.

Servicepartners: Als on-site ondersteuning nodig is, beschikken we over een netwerk van servicepartners die snel ter plaatse kunnen zijn om eventuele kwesties aan te pakken.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2021
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven