Reviews (18)

Stephanie Beco

Aanbevolen door klant

Dakkapel voor en achterzijde zolderverdieping

Vriendelijke mensen, je weet waar je aan toe bent. Goed contact gehad en goed te bereiken voor vragen. Denken ook graag met je mee. Het betreft 2 dakkapellen.

Uitgevoerd op 18-07-2023

Dubbele kunststof nokverhoging

De nokverhoging is goed geplaatst. Alleen op de klachten wordt niet meer gereageerd. Er worden oude dakpannen uit de puinbak gehaald en niet meer terug gelegd (puinbak werd opgehaald nadat de bouwvakkers klaar waren), een zak met puin van de nokverhoging wordt naast de puinbak gegooid in openbaar groen en de hele zolder was bezaaid met zaagsel, opruimen kennen ze niet (zelfs rotzooi verstopt in een hoekje)! Daarbij is er beschadiging aan de kozijnen geconstateerd en sluiten niet alle kozijnen netjes aan. Hierop wordt niet meer gereageerd! Bouwvakkers zijn weggegaan zonder een oplevering te doen dus zonder samen alles na te lopen. Als BouwAdviesXXL de klachten eindelijk netjes afhandelt, zal ik de beoordeling aanpassen. Maar aangezien ze nergens op reageren, kan ik niet anders dan een slechte beoordeling geven. Geen aanrader op dit moment! Planning: er werd gezegd 1,5 dag, bouwvakkers werken van 7 tot 14 (met minimaal een uur pauze) waardoor ze 2,5 dag bezig zijn geweest… dit was niet de afspraak!

Uitgevoerd op 14-06-2022

W. van Herwaarden

Aanbevolen door klant

Nokverhoging realiseren

Uitgevoerd op 02-12-2021

Robin de Graaf

Aanbevolen door klant

Plaatsen 2 dakkapellen

over het algemeen was alles goed geregeld, de timmermannen waren professioneel en de dakkapellen zaten er snel op. Enige grote min punt was dat de dakkapellen 1 maand later pas kwamen dan gepland. Weliswaar misschien niet door de schuld van Bouwadvies XXL zelf, want ik begreep van Bouwadvies XXL dat de fabrikant de order was kwijt geraakt, dit had wel grote gevolgen voor mijn gehele planning, vooral omdat er genoeg andere partijen zoals installateur, elektricien, tegelzetter, stukadoor enzovoort, van de plaatsing van de dakkapellen afhankelijk waren en het in deze niet zo makkelijk is om te schuiven aangezien iedereens planning vol staat.

Uitgevoerd op 23-11-2021

Aanbevolen door klant

Dakkapel achterzijde woning met keraliet

Uitgevoerd op 09-09-2021

Kozijnen vervangen en dakkapel plaatsen

Bouwadvies XXL is zeer slecht in communicatie en slecht bereikbaar. Het kozijn van het raam is beschadigd en deze moet opnieuw besteld worden, maar ze laten niets weten en zijn erg moeilijk bereikbaar als je vragen hebt. Daarnaast hebben ze vooraf verkeerd advies gegeven waardoor we geld kwijt waren voor een vergunning die niet nodig bleek te zijn en tijd kwijt waren voor het wachten op een vergunning die niet nodig was.

De dag zelf was de dakkapel wel snel geplaatst, dus daar niets over aan te merken.

Ik zou echter niet meer met hen in zee gaan voor zo een grote aankoop, want qua garantie geeft het een slecht gevoel en qua communicatie is het absoluut niet fijn samenwerken met hen.

Uitgevoerd op 02-08-2021

Jeroen

Dakkapel

ZEER SLECHTE KWALITEIT EN SERVICE!!

De dakkapel werd snel geleverd en zeer snel opgebouwd. Tot zover was alles goed.
Bij het afscheid wees een van de bouwers ons erop dat een deel van het raamkozijn aan de binnenkant was losgesprongen en kapot was gegaan. Dat zou worden nageleverd.
Verder is de binnenkant zeer slecht afgewerkt. Hier en daar zitten er bochten in het zaagwerk.
Nadat de heren waren vertrokken is er niets meer vernomen van BouwkapelXXL. Ze verschuilen achter telefoonbedrijf, reageren niet op sms of e-mail. Dit is nu al twee weken zo. Ik blijf het proberen.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Aanbevolen door klant

Dakkapel achterkant

Het zijn echte vakmannen. Zou het zo nog een keer door ze laten doen.

Uitgevoerd op 25-05-2021

Contact

Wilde-Landweg 12
8072DM, Nunspeet

Werkzaamheden

Locaties

  • Nunspeet

    Wilde-Landweg 12
    8072DM Nunspeet

Deel dit bedrijf