Loading...

Over BS Kozijnen

Nooit meer schilderen? Geen houtrot? Een lage energienota? Stil, veilig en duurzaam wonen? BS Kozijnen is hét adres voor al uw kunststof kozijnen, voordeuren, schuifpuien, en dakkapellen voor zowel bedrijven als particulieren. BS Kozijnen werkt in meerdere provincies in Nederland. We leveren en monteren alles zelf in elke gewenste maat, kleur en/of model. Bij ons staat de klant echt centraal en bieden we persoonlijk advies en maatwerk aan voor al onze producten.

Keurmerken en certificeringen!

Kwaliteit is het belangrijkste aspect. De aanschaf van nieuwe kozijnen gaat om een investering. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom niet een pré maar een must. Bij ons bestelt u kozijnen die voldoen aan alle eisen en normeringen in Nederland. Denk aan de grote kwaliteit garanderende keurmerken als KOMO en TÜV en de strenge duitse RAL certificering. Maar ook al is de kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid 100% in orde, wat deze keurmerken bewijzigen, willen we daarnaast tevens dat de kozijnen maximaal inbraak werend zijn. Onze kozijnen voldoen daarom ook aan de hoge inbraak werende eisen van het SKG-2 keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen, ook wel PKVW genoemd

Kenmerken

3.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

J

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uiteindelijk tevreden!

De plaating duurde langer dan verwacht, maar dit kwam mede door het weer. Ook was er in eerste instantie een te breed rolluik meegenomen. Uiteindelijk is dit ook netjes opgelost!

Uitgevoerd op 20-04-2018

Vraag offerte aan bij BS Kozijnen