Loading...

Over CirQulus

Met CirQulus bouwen wij aan HET duurzaamheidsplatform van Nederland, van elektrisch rijden en energie oplever- en bespaar oplossingen voor in huis tot aan duurzame vakanties. Bij alle stappen in het proces houden wij rekening met het milieu, zo leveren we bijvoorbeeld de enige zonnepanelen die in Europa gemaakt worden, goed voor de garantie en fijn voor het milieu.

Wij hebben diverse soorten panelen en omvormers, zo hebben we voor iedere situatie een passende installatie van topkwaliteit. Bij ons Premium paneel krijgt u 30 jaar product en opbrengst garantie. Als u voor deze panelen kiest zijn deze zelfs 5 jaar lang allrisk verzekerd. Hoe klinkt dat? Graag maken wij voor u een plan op maat. Dit kan bij u thuis of in onze showroom in Alkmaar waar u de zonnepanelen van dichtbij kunt bekijken.

www.CirQulus.nl

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Pepijn

Zonnepanelen installeren

CirQulus

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Superblij van advies en montage

Vanaf begin goed advies over zonnepanelen. De offerte was gedetailleerd en dat is een verademing met alle anders offertes van andere aanbieders van zonnepanelen. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen. Ze waren op tijd op dag van installatie. De montage is goed gedaan. Alle kabels zijn netjes weggewerkt op het dak en richting meterkast. En nu ook na twee maanden ben ik 🙂 en heb ik een glimlach. Prijs/ kwaliteit is hier echt op zijn plaats.
Pluspunten:
- maken afspraken die ze nakomen
- heldere offerte
- ze zitten niet vast aan één leverancier (veel andere aanbieders wel
- ze kunnen omgaan met een complexe installatie
- nette afwerking.
- goede nazorg.
Ik schrijf weinig reviews, maar deze review is wel op zijn plaats. Gewoon top gedaan.

Uitgevoerd op 26-01-2021

Vraag offerte aan bij CirQulus