Loading...

Over Duurzaam is in

U heeft zojuist een offerte aanvraag gedaan voor energiebesparende maatregelen. Duurzaam is in biedt voor u alle mogelijke isolatiemaatregelen aan. Wij zouden u graag van passend advies willen voorzien. Omdat elke woning anders is, lijkt het ons verstandig om een keer bij u langs te komen zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.

Wellicht zit u niet te wachten op de vele bedrijven die bij u een adviesgesprek willen komen voeren, maar wilt u alleen een offerte die u kunt vergelijken. Zou u ons dit dan kenbaar willen maken? Wij nemen dan geen telefonisch contact met u op, maar zorgen dat u op basis van de door u verstrekte gegevens een offerte via de e-mail ontvangt.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Lekker warm huis

Ik heb mijn huis laten verduurzamen door Duurzaam is in, een bedrijf dat allerlei isolatie- en energiebesparende maatregelen aanbiedt. Ze hebben de vloer geïsoleerd met parels en de spouwmuur geïsoleerd met glaswol vlokken. Ook hebben ze zonnepanelen geplaatst op mijn schuine dak en mijn platte dak van de aanbouw geïsoleerd met 6cm isolatie. Ik ben heel erg tevreden over het hele project en de kwaliteit van het werk.

Het project was goed gepland en uitgevoerd. De medewerkers van Duurzaam is in waren zeer klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Ze hebben alles netjes en veilig geïnstalleerd en achtergelaten. Ze hebben me ook goed geadviseerd over de beste opties voor mijn huis en de mogelijke besparingen en subsidies. Ze hebben me ook geholpen met het aanmelden van de zonnepanelen bij de netbeheerder en het energiebedrijf. Sinds het project afgerond is, merk ik een duidelijk verschil in mijn wooncomfort en mijn energiekosten.

Uitgevoerd op 04-01-2024

Vriendelijk, vakkundig advies en werk!

De mannen stonden stipt op tijd voor de deur! Super gemotiveerde en harde werkers. Zij hebben de spouw muren en vloer goed geïsoleerd! Wederom helemaal perfect en alles keurig achtergelaten. Super bedankt Don!

Uitgevoerd op 08-12-2023

Super service

Fijne, snelle en kundige service! Goed geholpen door Don en de jongens van de uitvoering!

Uitgevoerd op 08-12-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Duurzaam is in