Loading...

Over Eneco

Eneco heeft jarenlange ervaring met het installeren én onderhouden van hybride warmtepompen. De experts van Eneco bespreken samen met jou je wensen en zoeken de warmtepomp die bij je woning past én de hoogste besparing voor je oplevert. Ze geven persoonlijk advies, zorgen voor vakkundige plaatsing en installatie en zijn er ook voor onderhoud en storingen. Eneco neemt de warmtepomp en cv-ketel namelijk ook in beheer, zo ben je altijd verzekerd van een warm huis.

De installateurs van Eneco zijn in het bezit van een NEN3140 en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) certificaat. Ze monteren volgens de hoogste veiligheids- en milieu eisen en dragen er zorg voor dat ook de aansluiting op het stroom- en/of gasnet en bestaande cv-installatie veilig is. Uiteraard laten ze alles weer netjes achter. Zo heb jij er geen omkijken naar!

Kenmerken

1.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
500+
medewerkers
Sinds 2008
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

YL

Warmtepomp installeren of vervangen
Geverifieerde klant

zeer tevreden

Bereikbaarheid van Eneco was even een dingetje, maar hun service en begeleiding was zeer helder. Er werd goed doorgevraagd, zodat we een goed advies kregen. In ons geval is het geen Hybride pomp geworden, maar wel een hybride CV ketel, die straks op de zonnepanelen kan worden aangesloten
Binnen nu en twee weken zal het project gerealiseerd worden.
Dikke pluim in deze koortsachtige tijd waarin iedereen wil verduurzamen.

Uitgevoerd op 07-11-2023

Vraag offerte aan bij Eneco