Loading...

Over FDY Installaties

Wij van FDY Installaties staan bekend om onze persoonlijke service. Al meer dan 6 jaar maken we onze klanten blij met mooie installaties. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen niet alleen goed werken en duurzaam zijn, maar ook dat u een installatie krijgt dat er mooi en netjes uitziet. Door onze manier van werken weet u zeker dat u nooit voor een verrassing komt te staan. Ons doel is dat u uw investering zo goed mogelijk en zo snel mogelijk terugverdient. Daarom denken we met u mee en gaan we pas weg totdat u tevreden bent. Stelt u zich voor dat u een installatie laat plaatsen en dat u de plek van de installatie geen mooie plek vindt? Sterker nog, u schrikt van de bekabeling. Daar was u niet op voorbereid! Dat is een situatie wat zeker weten niet voorkomt wanneer u uw installatie door ons laat installeren. Wij vinden het heel erg belangrijk dat u precies weet wat u kan verwachten. Daarom komen wij vrijblijvend langs om de mogelijkheden in uw huis of op uw landgoed te bepalen, te laten zien en uit te leggen. Tijdens deze afspraak kijken we waar de installatie het best tot z’n recht komt en waar de kabels langs gaan lopen. Dit bespreken we met u en laten we u zien. Na dit bezoek ziet u precies voor zich hoe de installatie eruit komt te zien. Op basis van deze afspraak en de offerte maakt u de keuze. Als u akkoord bent met de offerte en precies weet hoe de installatie eruit gaat zien dan gaan we de installatie dag in plannen en natuurlijk de zonnepanelen bestellen. Op de dag van de installatie komen we alles bij u plaatsen. Wij regelen alles voor u. Nog beter, op de dag van de installatie gaat u gelijk beginnen met het terugleveren van zonne-energie!
Tot slot helpen we u met het installeren van een app op uw telefoon. Met deze app krijgt u inzicht en kan u precies zien hoeveel u teruglevert.

Wij leveren ondere andere de volgende zonnepanelen: Q-cells, LG, JA Solar, Longi Solar en Hanover Solar. Qua omvormers leveren wij SolarEdge, Growatt en Enphase.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (30)

Schrijf een review

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Helder, snel en servicegericht !

Na vriendelijk prettig en flexibel offerte traject is na opdrachtbevestiging binnen enkele weken de installatie geplaatst. Geheel volgens afspraak en prettig in contact zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. De uitvoering zelf ging vlot en goed op het hoge pannendak en het andere gedeelte op een groendak, had meer tijd en aandacht nodig dan beschikbaar. Dit is prima opgelost door hiervoor direct een volgende serviceafspraak te maken waardoor dit helemaal goed is gekomen. Kortom prima ervaring!

Uitgevoerd op 07-07-2022

Rudi

Zonnepanelen installeren

zeer snelle levering

zeer snel geleverd ,na enkele weken na offerte al geïnstalleerd. vakkundig en netjes. ook heel goede begeleiding en after sale service

Uitgevoerd op 21-07-2022

Jeannette

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op afgesproken datum geïnstalleerd

Yousef heeft de tijd genomen om uitleg bij de offerte te geven. De installatie ging vlot. Ik profiteer nu al van de teruglevering.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij FDY Installaties