Loading...

Over FlexXsolar.nl

Bij FlexXsolar leveren wij maatwerk voor een scherp tarief. vraag een offerte aan! Onze vakmensen doen hun best om met "advies op afstand" u een passende offerte toe te sturen.

Wij gebruiken hiervoor verschillende software oplossingen waardoor wij accuraat alles voor u kunnen doorrekenen. Denk hierbij aan zon inslag, schaduwwerking en oriëntatie van uw Dak. Op grond daarvan rekenen we voor u door, hoeveel onze installatie jaarlijks aan kWh oplevert, wat daarvan de opbrengst financieel gezien is.

Om uw mogelijkheden en wensen met u door te nemen zal een aan u toegewezen adviseur binnen enkele werkdagen telefonisch na ontvangst van de offerte contact met u opnemen. Wij adviseren u graag om een zonnestroominstallatie naar wens te kunnen plaatsen. Dit kan op afstand(telefonisch) met u bespreken of door een adviesgesprek op locatie. We leveren namelijk maatwerk en om een aansluitend voorstel te doen is het van gelang dat we onze klanten spreken en de tijd voor ze nemen.

Daarom sturen wij u een offerte op basis van de gegevens die bij ons bekend zijn en passen deze na overleg waar nodig aan. Want wij zijn willen graag meer zijn dan alleen een installatiebedrijf;
FlexXsolar is uw partner in zonne-energie.

U bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Zo werken wij alleen met tier 1 (A-merken) zonnepanelen, montagematerialen, omvormers, micro-omvormers & optimizers.

Verder is FlexXsolar lid van SUNNed, waar enkel professionals zich kunnen aansluiten die voldoen aan de nodige kwaliteit- en kenniseisen. Wel zo prettig dat u er van op aan kunt dat enkel gekwalificeerd & gecertificeerd personeel voor u aan het werk gaat, of dit nou om het adviseren, installeren of toekomstig onderhoud gaat!

We installeren de installatie voor u, binnen twee weken is alles geïnstalleerd. Maar daar houdt het natuurlijk niet op! Wij regelen de btw teruggave voor u en mocht u een zakelijke aanvraag doen ook alle subsidieaanvragen.

Daarnaast kunt u ook in de toekomst op ons rekenen. Zo is het periodiek schoonmaken van uw installatie met FlexXsolar te bespreken, net als een serviceovereenkomst voor onderhoud zodat u zeker bent dat uw installatie niet alleen nu maar ook de komende jaren optimaal zal renderen.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 25% aan consumenten

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven