Loading...

Over GreenFocus

Begin met besparen op uw elektriciteitsrekening met een zonne-energie systeem, geadviseerd en geïnstalleerd door onze experts. Zonnepanelen laten installeren is makkelijker en goedkoper dan u denkt! Als u besluit om zonnepanelen te laten installeren is dat een belangrijke investering, een investering voor jaren. Kies daarom voor een gecertificeerd en goedgekeurd bedrijf. Greenfocus doet uitsluitend aan duurzame energie. Wij hebben de koopkracht, de expertise en het netwerk om u ervan te verzekeren dat alleen de allerbeste zonne-energie producten en diensten worden geleverd - en voor scherpe prijzen.
Alle producten die wij leveren zijn van een bewezen technologie en uitgebreid in Nederland getest. Producten om u van de meest betrouwbare stroom te voorzien. Echt duurzaam opgewekte stroom kunt in Nederland zelf maken en opslaan op uw elektriciteitsrekening!

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Peter

Zonnepanelen installeren

GreenFocus

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

De eerste contacten tussen “winst uit je woning” en Greenfocus zijn voor verbetering vatbaar. Echter na de schouw zijn er diverse optimalisaties doorgevoerd. Prima . Installatie iets later dan gehoopt maar de daadwerkelijke installatie ging uiterst soepel, correct en tot volle tevredenheid . Wij zijn blij met het eindresultaat .

Uitgevoerd op 21-03-2023

J.J.

Zonnepanelen installeren

GreenFocus

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden; een goed werkend product

De adviseur praat veel, maar met wat doordrukken luistert hij toch.
Het resultaat was een goed advies en een goed product, 8 panelen en een vervanging van de meterkast. Ook de (nieuwe) inductieplaat werd aangesloten. De afwerking van de laatstgenoemde aansluiting was slecht; die moest later door een andere monteur worden hersteld.

Uitgevoerd op 19-02-2020

Ronald

Zonnepanelen installeren

GreenFocus

Aanbevolen door klant

Op tijd en zeer tevreden

Advies was prima. Ik moest wel attenderen op plaatsing binnen de afgesproken termijn. Plaatsing zelf was uitstekend en professioneel.

Uitgevoerd op 04-02-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij GreenFocus