Loading...

Over HRdus

HRdus biedt maatwerk advies en verkoop van duurzame energieoplossingen voor particulieren en ondernemingen. Deze innovatieve oplossingen verminderen het verbruik van fossiele energiebronnen en daarmee uw energiekosten. U wordt minder afhankelijk van uw energieleveranciers en energieprijzen. Dit bewerkstelligen wij door het toepassen van innovatieve technieken die energie onttrekken uit natuurlijke energiebronnen danwel aanwezige energiestromen in uw woning/bedrijfspand. Deze technieken bieden u een optimaal comfort in uw woon- en werkomgeving. Wij werken met erkende en getrainde installateurs en monteurs die onze oplossingen bij u opleveren.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (26)

Schrijf een review

Ron

Zonnepanelen installeren

Van adviesgesprek tot nazorg

Het adviesgesprek was verhelderend. We kregen duidelijke uitleg over de systemen met de bijbehorende voor- en nadelen. Ook na het tekenen van de koopovereenkomst was het hierin aanbrengen van een wijziging geen enkel probleem. De installateurs waren vriendelijk. Na gedane arbeid werd alle rommel opgeruimd en kregen we nog een aantal goede adviezen hoe de zonnepanelen te reinigen. We hadden én punt van zorg over boorgruis wat in de omvormer terechtgekomen was. Hierover een mail gestuurd naar HRdus. Er werd direct een keurmeester geregeld die de installatie kwam inspecteren. De keurmeester heeft de installatie professioneel gereinigd en onze zorgen hiermee weggenomen. Wij zijn dus erg tevreden over HRdus.

Uitgevoerd op 21-06-2021

William

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Topadvies en topuitvoering!

Ik zou HRdus aan iedereen aanbevelen! Wij zijn zeer te spreken over onze prachtige PV installatie en zijn zeer tevreden over alle aspecten van HRdus!

Uitgevoerd op 18-01-2021

Joost

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies, duidelijke berekeningen en offertes, en hele vakkundige installatie. De installateurs hebben goed werk geleverd. De panelen liggen erg netjes op het dak, en zonder het te vragen is alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Dat zie je ooit ook wel eens anders.

Uitgevoerd op 02-06-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij HRdus