HRdus

5/5
(23 Reviews )

Meer over

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over HRdus

HRdus biedt maatwerk advies en verkoop van duurzame energieoplossingen voor particulieren en ondernemingen. Deze innovatieve oplossingen verminderen het verbruik van fossiele energiebronnen en daarmee uw energiekosten. U wordt minder afhankelijk van uw energieleveranciers en energieprijzen. Dit bewerkstelligen wij door het toepassen van innovatieve technieken die energie onttrekken uit natuurlijke energiebronnen danwel aanwezige energiestromen in uw woning/bedrijfspand. Deze technieken bieden u een optimaal comfort in uw woon- en werkomgeving. Wij werken met erkende en getrainde installateurs en monteurs die onze oplossingen bij u opleveren.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Portfolio (1)

Bekijk alle foto's

Reviews (23)

Schrijf een review

Dhr G van Lierop

Prima kwaliteit

Goed advies; heldere communicatie mondeling en in offerte. Deskundig en voortvarend.

Uitgevoerd op 16-10-2019

R Bouw

Zonnepanelen installeren

Denken mee, leveren goed werk

Goed advies en denken met je mee, nadat ze 2,5 jaar geleden de panelen hebben geleverd en geïnstalleerd , kan ik nu zeker beoordelen dat ze goed werk hebben geleverd....👍.
Installatie werkt prima en levert meer op dan destijds ingeschat...ook dankzij de zon😇

Uitgevoerd op 22-03-2017

William Bongers

Zonnepanelen installeren

Duidelijk advies , snelle levering.

HRdus gaf een advies op maat ,het persoonlijk gesprek was professional, ook voor een leek duidelijk te begrijpen. HRdus heeft al zijn afspraken meer dan waar gemaakt .Ook het installeren in één woord professional .Monteur geeft een goede uitleg,prettig werksfeer , zeer kwalitatieve vakman .Kortom zeer tevrede klant. HRdus bedankt !!!

Uitgevoerd op 13-06-19

Bekijk alle beoordelingen