HRdus

9 (21 reviews )

Meer over

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over HRdus

HRdus biedt maatwerk advies en verkoop van duurzame energieoplossingen voor particulieren en ondernemingen. Deze innovatieve oplossingen verminderen het verbruik van fossiele energiebronnen en daarmee uw energiekosten. U wordt minder afhankelijk van uw energieleveranciers en energieprijzen. Dit bewerkstelligen wij door het toepassen van innovatieve technieken die energie onttrekken uit natuurlijke energiebronnen danwel aanwezige energiestromen in uw woning/bedrijfspand. Deze technieken bieden u een optimaal comfort in uw woon- en werkomgeving. Wij werken met erkende en getrainde installateurs en monteurs die onze oplossingen bij u opleveren.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (21)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Duidelijk advies , snelle levering.

HRdus gaf een advies op maat ,het persoonlijk gesprek was professional, ook voor een leek duidelijk te begrijpen. HRdus heeft al zijn afspraken meer dan waar gemaakt .Ook het installeren in één woord professional .Monteur geeft een goede uitleg,prettig werksfeer , zeer kwalitatieve vakman .Kortom zeer tevrede klant. HRdus bedankt !!!

Uitgevoerd op 13-06-19

Antwoord van Solvari

Beste William,
Leuk dat u uw positieve ervaring met HRdus met ons wilt delen. Wij zijn blij om te horen dat ze een persoonlijk advies op maat hebben gegeven en dat u tevreden bent.

Veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer netjes geregeld allemaal TOP!!

Wij kregen zeer goed advies met meerdere mogelijkheden en fijne begeleiding om de juiste keus te maken.
Na bestelling zeer snelle levering en vakkundige installatie, uitleg over de werking en goede hulp bij de btw terug gave aanvraag

Uitgevoerd op 20-02-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

De gehele aanleg is professioneel kundig uitgevoerd. Duidelijke uitleg en goed overleg over te maken keus qua plaatsing omvorming en route van de kabels.
Geven aan niet te aarzelen mochten er nog vragen rijzen.

Kortom keurig uitgevoerde klus

Uitgevoerd op 04-10-2017

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review