Loading...

Over Huurdezon

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek waarmee wij een doorbraak hebben gerealiseerd voor mensen die wel graag de overstap willen maken naar zonne-energie, maar liever niet zelf de investering willen doen.

Wij leggen de zonnepanelen op je dak en jij betaalt eigenlijk alleen voor het gebruik van de stroom die het systeem oplevert. Onderhoud, service en monitoring zijn volledig inbegrepen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Zo kun je zonder investering zorgeloos genieten van je eigen zonne-energie en een lagere energierekening.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (1248)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Als een zonnetje

Van begin tot eind is het vlekkeloos verlopen. Contact vriendelijk, duidelijk, met wie ik ook sprak. Door tekort aan apparatuur hebben we een tijd moeten wachten, in die tijd kreeg ik af en toe mail over de status.

De installatie verliep soepel, en het team was zonnig van humeur, werkte netjes en liet het huis schoner achter dan ze het aantroffen.

Een dikke tien dus. Bedankt!

Uitgevoerd op 09-06-2023

Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantvriendelijk bedrijf.

Vorig jaar op aanraden van mijn buurman hadden wij een adviesgesprek met de Zonnefabriek. Enthousiast geworden over de mogelijkheden tekenden wij de offerte. Hierna begon het wachten op de installatie. Dit duurde wel langer dan gedacht omdat de levering van de omvormer vertraging opliep. De installatie verliep heel erg soepel en vakkundig. Aardige monteurs die ervoor zorgden dat we hopelijk voor vele jaren zonnestroom kunnen opwekken op ons eigen dak.

Uitgevoerd op 05-06-2023

Aanbevolen door klant

Van begin tot eind prima geregeld.

Van begin tot eind prima geregeld.

Uitgevoerd op 04-06-2023

Ramon Eikelboom

Aanbevolen door klant

Goed advies en een goed product

Ik heb een uitstekend advies gehad. Levertijd was erg lang vanwege beschikbaarheid materialen. De montage dag zorgde voor nogal verwarring door de afdeling planning die echt beter moet communiceren met elkaar en met de klant. Uiteindelijk is montage meer dan prima verlopen en ben ik een tevreden klant

Uitgevoerd op 02-06-2023

Aanbevolen door klant

in alle opzichten een prima aankoop: informatie, plaatsing, service, alles top.

Natuurlijk moeten we langer wachten dan verwacht. Maar we werden goed op de hoogte gehouden. De plaatsing was snel, netjes en geslaagd. Team was voorkomend en oplossingsgericht. Goed contact met bedrijf om ook laatste restpuntjes goed af te handelen. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 02-06-2023

Aanbevolen door klant

Zonnig goed

Offerte helder en goed onderbouwd.

Moest tijd wachten voor aanleg, maar dat proces verliep uitstekend. Alles goed gecommuniceerd en vriendelijk. Kwaliteit bestaat echt!

Uitgevoerd op 31-05-2023

Gerda Woltjer

Aanbevolen door klant

Wat een prettig en deskundig team, alle informatie gevend die nodig was

Mijn ervaring met de aanschaf van de zonnepanelen is zeer positief. Goede voorlichting, deskundige plaatsing en we zien al meteen het voordeel ervan op onze rekening!

Uitgevoerd op 30-05-2023

Aanbevolen door klant

De panelen werken als een zonnetje

8 maanden wachten maar dan heb je ook wat. De heren van de Zonnefabriek kwamen 's morgen vroeg aan de deur en ik heb ze ons ingewikkelde dak laten zien. Een uitdaging zal ik maar zeggen. De adviseur die maanden geleden is wezen kijken had een goede inschatting gemaakt van ons oost-west dak en de 13 panelen werden er heel netjes opgelegd aan beide dakzijden. Er werd snel gewerkt en om 16.30u was alles klaar. De omvormer is wel een kolos moet ik zeggen, maar dat kan waarschijnlijk niet anders. Je hebt toch een klein schakelstation in je huis.
Al met al dik tevreden. Wel heb ik mijn dynamische energiecontract weer omgezet in een contract met vaste prijzen want salderen voor de winter is toch wel echt nodig schat ik nu in.

Uitgevoerd op 29-05-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Huurdezon