Loading...

Over Huurdezon

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek waarmee wij een doorbraak hebben gerealiseerd voor mensen die wel graag de overstap willen maken naar zonne-energie, maar liever niet zelf de investering willen doen.

Wij leggen de zonnepanelen op je dak en jij betaalt eigenlijk alleen voor het gebruik van de stroom die het systeem oplevert. Onderhoud, service en monitoring zijn volledig inbegrepen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Zo kun je zonder investering zorgeloos genieten van je eigen zonne-energie en een lagere energierekening.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (1320)

Herman Bekooy

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Van begin tot eind prima verlopen

Eerste gesprek al duidelijk. Vriendelijk en goede uitleg. Offerte goed beschreven. We hebben 7 maanden moeten wachten vanwege tekort aan materiaal. Zeer frequent op de hoogte gehouden. De installatie verliep uitstekend. Vriendelijke monteurs. Complimenten voor de monteurs die buiten moesten werken in de kou enr3gen. Uitleg door Daniel was duidelijk.

Uitgevoerd op 28-11-2023

Andrea

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Heel goed geregeld

Hele goede communicatie na een positief eerste gesprek en besluit tot aankoop.
Bij de installatie kwamen ze met 4 man en hebben keurg ons geinformeerd tijdens de werkzaamheden en zeer netjes gewerkt.
Hele positieve ervaring.

Uitgevoerd op 24-11-2023

Marco Koeleman

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Professioneel en zorgenvrij

Het begon al met de beste schouw die ik had in de zoektocht naar zonnepanelen. Daarna hield men me goed op de hoogte van het proces en was een installatie op vrijdag makkelijk geregeld, terwijl dat eigenlijk bij Zonnefabriek een dag is voor uitlopende werkzaamheden. De installatie gebeurde gesmeerd en professioneel. De installateurs waren er ruim op tijd, daarna als een geoliede machine verscheen er iemand met een verhuislift voor de panelen, later een dakdekker etc. Ook vragen ze netjes of de schoenen uit moeten. De panelen liggen er netjes bij, mooi opgeleverd. En alles is voor je geregeld.

Alleen de app mag wel wat beter.
Laat de zon maar komen.

Uitgevoerd op 22-11-2023

Adrian Cruceru

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Excellent installation

Had a great experience with the installation:

They were very careful when installing the panels and had no issue there.

The connections / electric cable channels were very well planned and nicely connected to the panel, everything is very tidy and looks nice.

The fuse box connection was carefully done, the electrician also provided some helpful advice and walk through of what he did.

Products are high quality and the advise in picking them was also very helpful.

Uitgevoerd op 21-11-2023

Evgenii Malashenko

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Great experience, but not in the time frame I was hoping for

Everything about the installation went exceptionally well. The pleasant and very polite crew installed all the elements in the best way possible, by far. My only concern is the scheduling, as I signed the contract in early August and anticipated the installation to be done in late August, but the panels were actually installed in mid-November.

Uitgevoerd op 21-11-2023

Jeff

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Duidelijke communicatie.

Er was vanaf a t/m z een duidelijke communicatie. Vooraf word je ingelicht over wat er komen gaat, zodat er geen verrassingen zijn tijdens het proces. Alles netjes geïnstalleerd zoals het hoort.

Uitgevoerd op 16-11-2023

Michael

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Verwachtingen overtroffen

Het team van de Zonnefabriek heeft van begin tot eind geweldige service geleverd. Ik had een lastige situatie die een aantal aanpassingen vereiste. Ze hebben dat snel en doeltreffend opgepakt. De installatie verliep snel, soepel, en netjes. De installatie ploeg liet alles keurig achter. Absolute aanrader en een verademing tussen alle cowboy bedrijven.

Uitgevoerd op 14-11-2023

John Peterse

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar advies en deskundige installatie.

Het was het wachten waard. Na de goede advisering is de installatie ook goed verlopen. Alles gaat in goed overleg en ze gaan pas weg als alles goed werkt. Een puntje van kritiek. Neem aub voortaan een Devolo plug in waarbij je geen stopcontact verliest.

Uitgevoerd op 07-11-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Huurdezon