Loading...

Over Huurdezon

Huurdezon is een initiatief van Zonnefabriek waarmee wij een doorbraak hebben gerealiseerd voor mensen die wel graag de overstap willen maken naar zonne-energie, maar liever niet zelf de investering willen doen.

Wij leggen de zonnepanelen op je dak en jij betaalt eigenlijk alleen voor het gebruik van de stroom die het systeem oplevert. Onderhoud, service en monitoring zijn volledig inbegrepen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Zo kun je zonder investering zorgeloos genieten van je eigen zonne-energie en een lagere energierekening.

Kenmerken

1.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (1427)

Hans

Huurdezon

zeer slecht

Na zeer veel moeite liggen nu mijn panelen eindelijk volgens het legplan op mijn dak.
Dit heeft bij elkaar ruim 7 maanden geduurd.
Deze zijn zonder overleg anders als aangegeven volgens het plan op mijn dak geplaatst.
De overleggen die er geweest zijn liepen alles behave correct, behalve het laatste overleg over de telefoon.
Er werd heel laat gereageerd op mijn mails, terwijl ik zelf binnen een paar dagen een reactie gegeven heb op de inkomende mailtjes van de zonnefabriek.
De mensen die vorige week mijn panelen eindelijk volgens plan kwamen recht leggen hebben zeer goed werk afgeleverd (in 2 uur gepiept).
Zo eenvoudig kan het zijn.

Uitgevoerd op 17-06-2024

Stephan

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Profesionals

Ik moet zeggen dat ik onder de categorie kritische klant val en desondanks verrast de de professionele werkwijze vanaf het eerste contact tot aan de oplevering. Ook tussentijdse vragen werden snel en vakkundig opgevolgd.

Uitgevoerd op 10-06-2024

Hans Elfrink

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Deskundig advies en uitstekende kwaliteit

In een uitgebreide selectie welke wij als VvE hebben gehad met meerdere leveranciers waaronder de zonnefabriek hebben wij om de volgende redenen voor hen gekozen:
-Duidelijk advies
-Goede technische en financiele onderbouwing
-Praktische kennis en aanpak
-Duidelijke offerte
-Afspraken worden nagekomen
-Prijs tov geboden oplossing is goed

Na opdracht prima voorbereiding met inspectie en afstemming met onze installateur voor aanpassen van de electra.
Vervolgens een deskundige Installatie in 2 dagen en een complete oplevering van het systeem, ook de documentatie is goed verzorgd.

Uitgevoerd op 10-06-2024

Jan Willem Dijckmeester

Huurdezon

Aanbevolen door klant

matige afterservice, verder goed

In de offertefase werd ik goed geadviseerd, uitstekende communicatie (mail, app, telefonisch) en heldere uitleg, heel persoonlijk allemaal.

De installatie van de panelen liep geheel volgens planning, netjes uitgevoerd en plezierige monteurs; alleen de uitleg over de installatie van app's was gebrekkig, telefonisch bleek dat niet op te lossen zodat monteurs later moesten terugkomen om de app's aan de praat te krijgen (dwz SMA Energy app, Mijn Zonnefabriek nog steeds niet perfect).

Ontevreden ben ik over de Advies afdeling die tot op heden geen gehoor gaf over een aantal inhoudelijke vragen.

Uitgevoerd op 09-06-2024

Frans

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Goed werk afgeleverd

Mijn oude huis heeft moeilijk bereikbare loze ruimten onder het dak. dit is door de monteur prima opgelost.
Installatie is duur, maar kwalitatief erg goed.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Henk

Huurdezon

Aanbevolen door klant

degeneratie van service

In aanvang ( 7 jaar terug)goede informatie waarop ik mijn aanschaf heb gebaseerd. Vervolgens een aantal keren gebruik gemaakt van afdeling service ivm de automatisering. prima hulp en goed uitleg. Na verloop van tijd andere app voor monitoring, en blijkbaar ook andere service. Vragen over onderhoud panelen, waarbij duidelijk verschil tov panelen buren, konden niet worden beantwoord, app voor monitoring werkt niet meer, en na talloze pogingen zelf icm youtube uitleg nog altijd niet. Dus de volgende stap is dan maar weer contact zoeken, desnoods met betaalde hulp. Telefonisch contact elggen met service afdeling is al jaren problematisch, al niet onmogelijk. Zelfs een mailverzoek om contact komt geen respons meer op. En dan te bedenken dat 20 jaar garantie wordt gegeven als verkoopargument. Dan lijkt mij de blijvende relatie met de leverancier toch wel een punt?! Jammer, het begon zo goed. En het zelfde enthousiasme wat ik bij mijn "mede panelers" lees deelde ik ook. Maar ook goed om een tegengeluid te geven als je de intentie hebt lang met elkaar op te trekken, eventueel ook voor toekomstige aankopen.

Uitgevoerd op 05-06-2024

Benjamin

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Goede service, heldere communicatie

Het adviesgesprek was prettig verlopen en heel uitgebreid: we hebben veel goede informatie gekregen Tijdens het adviesgesprek is er direct een plan met bijbehorende offerte uitgewerkt. Daarnaast is er tevens een tweede (backup) plan uitgewerkt mochten de installateurs tegen moeilijkheden aanlopen. De offerte werd aangeboden zonder grote druk op een snel antwoord.

De voorbereiding naar de installatie was duidelijk. We hebben vooraf per mail contact gehad met aanvullende vragen van de werkvoorbereiders.

De dag van installatie verloop goed. Duidelijke afspraak. Monteurs legden uit wat zij hebben gedaan, waren beleefd (voorafgaand voor een bord en mes tijdens lunch, toiletbezoek etc), spraken Nederlands en hebben alles opgeruimd/gestofzuigd achtergelaten.

Uitgevoerd op 03-06-2024

Mark

Huurdezon

Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf en duidelijke communicatie

Van A tot Z weet je waar je aan toe bent bij de Zonnefabriek. Vanaf het adviesgesprek tot de nazorg goed geholpen door het gepassioneerde team. De panelen liggen er prachtig op en de opbrengst van de panelen is boven verwachting. Bedankt!

Uitgevoerd op 01-06-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Huurdezon