Loading...

Over Imholz Zonnepanelen

Imholz Zonnepanelen is een onderdeel van Imholz Installatietechniek en Montage. 14 jaar geleden is Imholz begonnen als installateur bij particulieren variërend van een stopcontact vervangen tot een complete verbouwing van het huis. Na een paar jaar was Imholz uitgegroeid tot een serieus bedrijf met 3 man personeel een eigen bedrijfspand en 4 bussen. Toen de recessie begon is het personeel opgestapt en is Marco Imholz alleen verder gegaan in de Installatiesector. Na een paar keer zonnestroom systemen voor bedrijven geplaatst te hebben en uiteraard bij zich zelf is hij naar school gegaan om het diploma Deskundig zonne-energie-installateur te halen. Sindsdien plaatst Imholz wekelijks tientallen zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Door de prijs laag en de kwaliteit van de panelen en service hoog te houden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf met al meer dan 1.000 installaties op zijn naam.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (4)

Jos

Zonnepanelen installeren

Imholz Zonnepanelen

Aanbevolen door klant

Snel en volgens afspraak

Een top team van Marco Imholz heeft vandaag zonnepanelen geplaatst en mijn meterkast vervangen. Heel efficiënt en vakkundig werd alles geïnstalleerd. Ondanks de bewolking vandaag al productie. Zeer tevreden over de efficiëntie en kwaliteit van de werkzaamheden

Uitgevoerd op 19-10-2023

Karel

Service verlenen de

Imholz Zonnepanelen

Aanbevolen door klant

Super service

Ondanks dat ik mijn zonnepalen zelf heb geïnstalleerd, was Marco bereid om mij uit de problemen te helpen door op afstand mijn Enphase systeem door te lichten en de fout er uit te halen. En dat allemaal zonder kosten in rekening te brengen. Gewoon ouderwetse goede service van Imholz. Voor de toekomstige uitbreiding van mijn systeem zal ik direct naar deze firma gaan.

Uitgevoerd op 17-06-2022

Wim

Zonnepanelen installeren

Imholz Zonnepanelen

Aanbevolen door klant

Perfecte service! Aanrader

Na bijna 2 jaar storing, 2 panelen van de 16 vallen uit. Woon in het Brabantse Schijndel en opbadvies toen in 2016?gekozen voor Imholz. Alle complimenten voor service van Imholz binnen 1 week perfect hersteld. Imholz is een aanrader ook op afstand! Geweldig en wijn zijn er blij mee.
Wim Vermeulen, Schijndel.

Uitgevoerd op 21-04-16

Tom

Zonnepanelen installeren

Imholz Zonnepanelen

Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Imholz zonnepanelen werkt snel secuur en volgens afspraak. Marco heeft 6 zonnepanelen geleverd en geinstalleerd, inclusief omvormer. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Uitgevoerd op 10-07-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Imholz Zonnepanelen