Loading...

Over Imholz Zonnepanelen

Imholz Zonnepanelen is een onderdeel van Imholz Installatietechniek en Montage. 14 jaar geleden is Imholz begonnen als installateur bij particulieren variërend van een stopcontact vervangen tot een complete verbouwing van het huis. Na een paar jaar was Imholz uitgegroeid tot een serieus bedrijf met 3 man personeel een eigen bedrijfspand en 4 bussen. Toen de recessie begon is het personeel opgestapt en is Marco Imholz alleen verder gegaan in de Installatiesector. Na een paar keer zonnestroom systemen voor bedrijven geplaatst te hebben en uiteraard bij zich zelf is hij naar school gegaan om het diploma Deskundig zonne-energie-installateur te halen. Sindsdien plaatst Imholz wekelijks tientallen zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Door de prijs laag en de kwaliteit van de panelen en service hoog te houden zijn we inmiddels uitgegroeid tot een miljoenen bedrijf met al meer dan 1.000 installaties op zijn naam.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfecte service! Aanrader

Na bijna 2 jaar storing, 2 panelen van de 16 vallen uit. Woon in het Brabantse Schijndel en opbadvies toen in 2016?gekozen voor Imholz. Alle complimenten voor service van Imholz binnen 1 week perfect hersteld. Imholz is een aanrader ook op afstand! Geweldig en wijn zijn er blij mee.
Wim Vermeulen, Schijndel.

Uitgevoerd op 21-04-16

Tom

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden!

Imholz zonnepanelen werkt snel secuur en volgens afspraak. Marco heeft 6 zonnepanelen geleverd en geinstalleerd, inclusief omvormer. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Uitgevoerd op 10-07-2017

Vraag offerte aan bij Imholz Zonnepanelen