Loading...

Over Klimavisie

Klimavisie is een toonaangevend merkonafhankelijk advies-, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen, luchtbehandeling, verwarming en ventilatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eibergen en onze adviseurs wonen en werken verspreid over Nederland. Dit geldt ook voor onze monteurs en servicetechnici. Door deze spreiding is Klimavisie in staat landelijk te werken vanuit slechts 1 hoofdkantoor. Onze adviseurs staan u graag bij met deskundig advies en op maat uitgewerkte voorstellen. Klimavisie ziet het als een uitdaging om voor elke toepassing een geschikte oplossing te bedenken.
Klimavisie is F-Gassen & PED gecertificeerd. Deze certificering betekent voor onze opdrachtgevers dat wij zorgvuldig en vakbekwaam werken aan door hen aangeschafte airco installaties. Hiermee voorkomen wij milieubelastende uitstoot van stoffen. Tevens staan duurzaamheid en energiebeperkende oplossingen centraal in onze adviesgesprekken.
Ons team van enthousiaste medewerkers heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en monteren van airco installaties voor uiteenlopende toepassingen. Van woonhuizen tot hotels, van kantoor tot bedrijfspanden, van winkel tot zorgcentrum.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Lars

Airconditioning installeren of vervangen

Klimavisie

Aanbevolen door klant

Mooi werk, komen afspraken na

We kochten een oud huis, dus veel ervaring met aannemers, installateurs, schilders, loodgieters, hoveniers, etc etc. Lastig lastig om afspraken te maken, en veel werk snel en 'tussendoor'. Klimavisie was hierop een positieve uitzondering. Alle afspraken werden netjes nagekomen, duidelijke offerte en snelle installatie met een goed werkende airco. We hadden er een erg goede indruk van tijdens het offerteproces en dat werd met de installatie bevestigd. Wij zijn erg tevreden, complimenten aan het team!

Uitgevoerd op 14-11-18

Judith

Airconditioning installeren of vervangen

Klimavisie

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

netjes gewerkt + goed overleg

Snelle antwoorden via de mail.
Duidelijke afspraken.
Op de juiste tijden aanwezig.
Nadien had ik een 'lekkage'. Werd snel opgelost.
Netjes gewerkt. Goede uitleg. Goed onderling overleg. Er werd ook goed meegedacht.

Uitgevoerd op 16-06-2017

Vraag offerte aan bij Klimavisie