Loading...

Over LAB BOUW

LAB BOUW Kozijnen is bedrijf uit Biddinghuizen met jarenlange ervaring in de kunststofbranche. Lab Huisman Kozijnen is specialist in kunststof kozijnen met het Duitse kozijnprofiel Schuco, gefabriceerd in Nederland. Schuco kozijnen zijn sinds jaar en dag hooggewaardeerde kozijnen voor de Duitse en Nederlandse renovatiemarkt en nieuwbouw. Waarom LAB BOUW Kozijnen? Ervaring leert dat vele consumenten zich maar 1 á 2 keer in hun leven begeven op de kunststof kozijnenmarkt. Hierdoor is men (redelijk) onbekend met de mogelijkheden, technische aspecten en grote voordelen van kunststof kozijnen. Wij nemen voor iedere klant ruim de tijd om uitgebreid uw wensen door te nemen en te bespreken. Daarbij zullen wij u in heldere en duidelijke taal informeren over de mogelijkheden betreffende uw wensen! Kortom: LAB BOUW Kozijnen geeft u een vakkundig, duidelijk en eerlijk advies. Hierbij staat kwaliteit voorop. Kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!

Kenmerken

2.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1997
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Schrijf een review

peter

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

netjes nauwkeuig betrouwbaar

goed advies denken met je mee werken zeer netjes en snel en komen alle afspraken na .bij twijfel direct bellen en je krijgt direct antwoord een 10 met een griffel

Uitgevoerd op 01-02-2022

S

Kozijnen plaatsen of vervangen

komt afspraken niet na

Spijt van onze aankoop bij dit bedrijf. Alle afspraken niet nagekomen, na het betalen van de factuur werd er niks meer gedaan aan de opleverpunten. Na een halfjaar een nieuwe voordeur moeten bestellen bij een andere partij, omdat deze verkeerd geplaatst is en daardoor niet meer dicht kon. Schroeven die uitsteken waardoor ramen na een paar maanden niet meer open konden. Grote naden tussen glaslatten, volgens LAB bouw moesten deze latten nog gaan 'werken'. Helaas 6 maanden op horren moeten wachten terwijl op de factuur stond dat deze 2 weken na plaatsen kozijnen geleverd zouden worden.
Kozijnen bovenin niet afgewerkt waardoor er water en wind naar binnen kwam als het waaide. Voordeur verkeerd ingemeten, waardoor de deur strak over de betonvloer heen schuift en dus geen ruimte meer is om de vloer af te werken.
Alle punten proberen te bespreken, maar na 1 jaar nog steeds geen oplossing.

Uitgevoerd op 28-06-2020

Vraag offerte aan bij LAB BOUW