Loading...

Over Mijn Energie Brabant

Mijn Energie Brabant is ontstaan uit de samenwerking van experts op het gebied van duurzaamheid, techniek en innovatie. Wij hebben al vele jaren ervaring met het leveren en installeren van zonnestroomsystemen in Nederland en met name in Noord Brabant. Onze insteek is om samen met u een duurzaam voorstel op maat te maken.

Hierbij kijken we niet alleen naar uw huidige situatie maar ook naar de toekomst. Mijn Energie Brabant biedt een totaalconcept waarbij wij u in een informele sfeer uitgebreid en vrijblijvend adviseren over de aanschaf van een zonnestroomsysteem. Onze adviseur bekijkt samen met u naar de mogelijkheden en wensen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Yolan

Zonnepanelen installeren

Mijn Energie Brabant

Aanbevolen door klant

Zonnepanelen Top bedrijf

Vanaf minuut 1 hadden wij een gied gevoel bij dit bedrijf Goede uitleg en een nette prijs De monteurs hebben hard geqerkt en hadden net tijd voor 1koffie maar dan wel mer een lekker worstenbroodje erbij.
Top bedrijf,wij zijn er Super tecreden over

Uitgevoerd op 16-02-2022

Rob

Zonnepanelen installeren

Mijn Energie Brabant

Aanbevolen door klant

Super tevreden.

Helemaal top, uitstekende ervaring!
Vanaf moment 1, de inspectie en uitleg door Niels Klein tot het in werking stellen van het systeem, een prima samenwerking met Mijn Energie Brabant. Kleinschalig bedrijf met hele korte lijnen. Afspraken worden volledig nagekomen, tijdsventers kloppen, de installatie plus de uitleg verloopt heel goed, onvoorziene problemen worden in no-time verholpen. Kortom: een geolied goed op elkaar ingespeeld team en dus zeker aan te raden voor iedereen die nadenkt over de aanschaf van zonnepanelen!

Uitgevoerd op 17-03-2021

simon

Zonnepanelen installeren

Mijn Energie Brabant

Aanbevolen door klant

Goed contact, begeleiding

Al vanaf begin goeie klik, duidelijk, eerlijk, helder traject, fijne begeleiding, lokale leverancier en prima prijs/kwaliteit ! Ook nog raadgeving en tips mbt andere energievragen.

Uitgevoerd op 07-12-2020

Wim

Zonnepanelen installeren

Mijn Energie Brabant

Aanbevolen door klant

Levering op afgesproken datum

Prima advies, goede monteurs en correcte levering

Uitgevoerd op 08-06-2020

Dirk

Zonnepanelen installeren

Mijn Energie Brabant

Aanbevolen door klant

Netjes, betrouwbaar contactpersoon

Vooral het persoonlijke contact met de heer Klein sprak me aan. Hij kwam aan huis als dat nodig was om uitleg te geven of documenten. Betrouwbaar en zakelijk advies. Bedrijf uit de regio Brabant. Dus hopelijk service dichtbij en snel. Vriendelijk contact.

Uitgevoerd op 28-02-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Mijn Energie Brabant