Loading...

Over ing. Mitchell van der Meij B.V

Het team van ing. Mitchell van der Meij is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van zonnepanelen.
Het complete traject van advies tot installatie wordt door ons aangeboden.Door onze jarenlange ervaring en een eigen team van experts kunnen wij u altijd van dienst zijn.
Wij leveren u de kwaliteit die nodig is voor een goedwerkende zonnepaneel installatie

Duurzaam aardbol
DIRECT BESPAREN OP UW ENERGIEREKENING
Met zonnepanelen op uw dak bespaart u op uw energierekening. Deze wordt direct lager. Zonnepanelen geven een veel hoger rendement dan het rendement van uw spaarrekening bij de bank.
U heeft de aanschaf van uw zonnepanelen tussen de 5 á 7 jaar terugverdiend. Bovendien hebben de panelen een garantie van 25 jaar.

Duurzaam woning
BETER ENERGIELABEL VAN UW HUIS
Voordeel bij de verkoop van uw woning. Doordat uw woning duurzamer is na het installeren van zonnepanelen, zal uw woning een beter energielabel krijgen. Dit heeft een positieve werking bij de eventuele verkoop van uw woning.

Duurzaam zonnepaneel
MAANDELIJKSE WINST EN GEEN ENERGIEKOSTEN
Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Een omvormer tussen de zonnepanelen en de meterkast in uw huis zet de opgewekte zonnestroom om in wisselstroom. Als de zonnepanelen meer elektriciteit produceren dan er in huis verbruikt wordt, levert het systeem automatisch de overtollige elektriciteit aan het net.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven