Loading...

Over Opweg kozijn- en geveltechniek BV

Sinds de oprichting van Opweg Kozijn- en Geveltechniek B.V. in 2010 heeft ons bedrijf flink aan de weg getimmerd en is uitgegroeid tot een toonaangevende professional in het midden van het land. Wij hebben jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, zijn betrouwbaar en werken enkel met de allerbeste merken en leveranciers. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 15 professionals die graag voor u klaar staan.
Opweg Kozijn- en Geveltechniek B.V. is erkend en gecertificeerd VKG lid en ALKU Dealer.
De klant staat bij ons centraal en wij zetten graag dat stapje extra, dit uit zich bijvoorbeeld in hoe betrokken wij zijn bij uw project. Bij ons wordt u uitstekend geholpen vanaf de offerte tot plaatsen en opleveren van het werk. We doen wat we beloven en dat heeft ervoor gezorgd dat we een heel goede naam hebben opgebouwd. Goed werk levert nieuwe klanten op, dat blijkt uit de vele aanvragen via mond-tot-mondreclame.
Wij zijn trots op de fijne ploeg vakbekwame en eigen monteurs die ons team rijk is, met hun uitgebreide ervaring komen we iedere keer weer tot het mooiste resultaat.
De koffie staat klaar in onze mooie en professionele Showroom te Nieuwegein! We verwelkomen u graag en altijd met een glimlach!

Kenmerken

1.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Dolf/Erna

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk afgeleverd !

Van offerte tot einde werkzaamheden was alles picobello in orde bij Opweg Kozijnen .
Ons huis is voorzien van zeven nieuwe kozijnen en dat in drie dagen en een paar uur .
Alle werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en waar nodig werd er overlegd door XXX , ook werd er schoon gewerkt door alle medewerkers .
Er werd goed meegedacht over alles .
Wat ons betreft is Opweg Kozijnen het juiste adres voor nieuwe kozijnen in je huis !

Uitgevoerd op 01-05-2023

Kadja

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden klant.

Boven alle kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Bas heeft me goed geadviseerd en de communicatie was erg fijn. Na de klus bleek mijn rolluik niet meer naar beneden te kunnen vanwege uitstekende scharnieren maar ook dat is fantastisch opgelost. Allemaal toppers bij Op Weg Kozijnen. Ik raad ze iedereen aan die kunststof kozijnen overweegt.

Uitgevoerd op 23-02-2022

Eric

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Top bedrijf kwaliteit goede mensen

We hebben van Bas een open en eerlijke voorlichting en offerte gekregen incluis levertijd. De monteurs Ries en Mike hebben vakwerk geleverd en tevens was het ook gezellig we zijn blij met jullie. Verder alles erom was ook goed geregeld.

Uitgevoerd op 23-11-2020

F.

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Klasse!

Een jaar geleden zag ik “ OPWEG KOZIJN –EN GEVELTECHNIEK “ uit Nieuwegein werken vlakbij het appartement waar ik woon. Mij viel toen al op hoe het bedrijf de werkzaamheden uitvoerde. Vroeg beginnen en afmaken wat die dag afgemaakt moest worden en daarbij altijd de boel schoon achterlatend. Een en ander was voor mij aanleiding een visitekaartje van een van de medewerkers te vragen.
Immers bij ons wachtte een grote klus. De eerste kennismaking met het bedrijf viel meteen in goede aarde. Al snel werd besloten tot de renovatie van de gevels en kozijnen in kunststof aan het bedrijf te gunnen. De geplande werkzaamheden vonden plaats binnen binnen de vastgestelde periode van twee weken. Nu kijk ik weer naar een appartementen-complex om van te likkebaarden. Met alle mede- werkers had ik plezierige contacten, zo ook de andere bewoners (sters).
Niets was te veel. Zou ik een cijfer mogen geven dan zou dit op een 10 uitkomen Het bedrijf beveel ik dan ook van harte aan. De bewoners van het appartementencomplex hoor ik alleen maar zeggen: Wat zijn wij blij dat het bestuur van de VVE Cascade met dit bedrijf in zee is gegaan” Klasse.
namens het bestuur VVE CASCADE Vleuten
de voorzitter F.Baas

Uitgevoerd op 14-09-18

Paul

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Een aanrader!

Onze gevelbekleding was nodig aan vervanging toe en hiervoor werd Opweg
ingeschakeld. We hadden goeie referenties gelezen en deze tezamen met de
offerte gaven ons alle vertrouwen.
De werkzaamheden betroffen aan vier kanten van het huis de houten gevels
vervangen door kunststof gevels, kleur 'wijnrood'.
Het resultaat is verbluffend! Wat een verbetering!
De werkzaamheden werden door Wilfred uitgevoerd op een accurate wijze. De
overlast was minimaal, het resultaat optimaal! Wij danken Opweg hartelijk en zijn superblij met onze keuze voor Opweg!

Uitgevoerd op 19-10-2015

Marcel

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekend! Aanrader!

Uitstekende service en de producten (gevelbeleding van Keralit en de kozijnen) zijn van top kwaliteit. Alles is geplaatst door vakmensen die uitstekend weten wat er gedaan moet worden. Totaal geen schade binnen na het verwijderen van de oude kozijnen en keurig de nieuwe weer geplaatst.
Ook het werktempo is hoog en het team is zeer vriendelijk in de omgang. Absoluut een aanrader dit bedrijf. Hier gaan wij nog zeker verder zaken mee doen

Uitgevoerd op 16-10-2015

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Opweg kozijn- en geveltechniek BV