Loading...

Over Otovo

Premium partner

Wat doen wij?

In het kort: Wij plaatsen zonnepanelen en thuisbatterijen bij woningeigenaren.

Otovo maakt het gemakkelijk om schone en milieuvriendelijke energie te produceren. We werken met een netwerk van lokale installateurs die we zorgvuldig hebben geselecteerd en die allemaal zijn gecertificeerd. We gebruiken geavanceerde technologie om het potentieel van jouw dak te berekenen en zeer snel een offerte op maat te maken. Na de verkoop volgen en begeleiden we klanten niet alleen tot het systeem is aangesloten, maar gedurende de hele levensduur!

Noorse betrouwbaarheid
Otovo werd opgericht in januari 2016 in Noorwegen. Tijdens het eerste jaar slaagde Otovo erin de Noorse markt te veroveren. In het daaropvolgende jaar breidde het uit naar het naburige Zweden. Als leider in de Scandinavische landen begon Otovo aan een uitbreiding in heel Europa! Momenteel is Otovo actief in 13 Europese landen:

Otovo wordt gesteund door enkele van de grootste Scandinavische investeerders, waaronder het Zweedse Axel Johnson, het pensioenfonds KLP en het Noorse overheidsfonds voor klimaatverandering Nysnø. Bovendien is Otovo vanaf 2023 genoteerd aan Euronext Oslo.

Onze missie is om zoveel mogelijk zonnepanelensystemen te installeren op de daken van elk huis om zo bij te dragen aan de bescherming van onze planeet.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (22)

Martin van den Barselaar

Het was erg prettige om met dit bedrijf zaken te doen

Het was erg prettige om met dit bedrijf zaken te doen, goed advies , mooie prijs en snelle levering... De installatie ging zo soepel, deskundige vaklui die wisten waar ze mee bezig waren... Het was prettige ervaring...

Uitgevoerd op 04-04-2024

Eelke Schokker

ik huur al een poosje de panelen

ik huur al een poosje de panelen. en als je als eerste bent mis je vaak een aanbieding. dat was ook nu bijna het geval er was per ongeluk aan alle klanten verteld dat ze 3 maanden huur kado kregen. na gereageerd te hebben op die mail. kreeg ik ook de 3 maanden kado. TOP en man een man een woord een woord.

Uitgevoerd op 14-03-2024

Sandra Lagniau

Super vriendelijke mensen .

Super vriendelijke mensen . Hele goede maar dan hele goede service . Je word direct geholpen staan altijd voor je klaar . De zonnepanelen zijn heel goed gelegd werken super . Ik raad zeker iedereen aan voor zijn zonnepanelen te laten plaatsen door Otovo. Super Team bedankt Otovo.

Uitgevoerd op 14-03-2024

ZerokillerOppel1

Fijn transparant bedrijf die met je meedenkt

Erg fijn bedrijf met totale transparantie in alles. Communicatie was erg fijn, montage ging supersnel en professioneel. Nazorg is ook goed. Geen moment spijt van Otovo gehad!

Uitgevoerd op 09-02-2024

Waltol

Zoek je zonnepanelen? Dan moet je Bij Otovo zijn.

Top bedrijf! Van begin tot het eind aangenaam contact gehad met Ezra. Denkt goed met je mee, met een week of 2 zaten de panelen op ons dak! Bedankt voor al het werk en regelen! Kan iedereen het aanraden!

Uitgevoerd op 16-01-2024

Constantin Catalin

Very good ,Excelent!

Uitgevoerd op 14-12-2023

Jan Keppel

Nadat we besloten hadden zonnepanelen

Nadat we besloten hadden zonnepanelen te gaan huren en meerdere bedrijven hadden aangeschreven kwamen we al gauw bij otova terecht. Dit bedrijf reageerde snel en konden al mijn vragen beantwoorden, dank je wel daarvoor Dylan Twee weken later lagen ze al op ons dak. De heren die het kwamen plaatsen waren erg beleefd, werkte mooi samen met mekaar, waren zeer snel en ruimde na afloop alle rommel weer op en plaatste ons tuin meubels weer op de plek waar ze stonden. De tuin werd nog even aan geharkt en klaar. Kan niet anders zeggen dan perfect. Men nam nog even de tijd voor uitleg hoe alles werkte en met instellingen op de gsm zodat ik precies kan zien wat de panelen doen.

Uitgevoerd op 14-12-2023

ajjtrg5u

Dit is Het bedrijf die verstand heeft

Dit is Het bedrijf die verstand heeft van zaken van zowel zonnepanelen en thuis batterijen. Heb hier mijn thuis batterij vandaan en werd erg snel en zeer vakkundig genstalleerd. Ze staan altijd voor je klaar mocht je vragen hebben.. Te bereiken via telefoon als via mail en de antwoorden ontvang je snel, mooie korte lijntjes. In geval van storing zijn ze 24/7 te bereiken. Ben er erg blij mee en heel blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen.

Uitgevoerd op 17-11-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Otovo