Loading...

Over Otovo

Premium Partner

Wat doen wij?
Otovo maakt het gemakkelijk om schone en milieuvriendelijke energie te produceren. We werken met een netwerk van lokale installateurs die we zorgvuldig hebben geselecteerd en die allemaal zijn gecertificeerd. We gebruiken geavanceerde technologie om het potentieel van jouw dak te berekenen en zeer snel een offerte op maat te maken. Na de verkoop volgen en begeleiden we klanten niet alleen tot het systeem is aangesloten, maar gedurende de hele levensduur!

Noorse betrouwbaarheid
Otovo werd opgericht in januari 2016 in Noorwegen. Tijdens het eerste jaar slaagde Otovo erin de Noorse markt te veroveren. In het daaropvolgende jaar breidde het uit naar het naburige Zweden. Als leider in de Scandinavische landen begon Otovo aan een uitbreiding in heel Europa! Momenteel is Otovo actief in 13 Europese landen:

Otovo wordt gesteund door enkele van de grootste Scandinavische investeerders, waaronder het Zweedse Axel Johnson, het pensioenfonds KLP en het Noorse overheidsfonds voor klimaatverandering Nysnø. Bovendien is Otovo vanaf 2023 genoteerd aan Euronext Oslo.

Onze missie is om zoveel mogelijk zonnepanelensystemen te installeren op de daken van elk huis om zo bij te dragen aan de bescherming van onze planeet.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven