Loading...

Over PakDeZon

PakDeZon is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in zonne-energie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het werkgebied omvat de provincie Noord-Holland, met de focus op regio West-Friesland.

Het jonge bedrijf hecht waarde aan persoonlijke benadering en de juiste serviceverlening. De West-Friese mentaliteit kenmerkt zich door grote betrokkenheid en een informele sfeer!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Mart

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Arjan is n.m.m. zeer klantvriendelijk en oprecht. We hebben veel varianten overwogen en hij heeft steeds uitgebreid geadviseerd. Ook het huisbezoek aan het begin van onze verkenning deed hij goed, omdat hij de feitelijke situatie zelf wilde beoordelen. Arjan hecht aan kwaliteit, wij ook. Het plaatsen deed hij met een collega, opeen dag dat ik erbij kon zijn. Ik heb de werkzaamheden zo goed kunnen volgen, werd bij keuzes betrokken en heb wat hand en spandiensten kunnen verrichten. Hadden we vooraf afgesproken, omdat ik daar altijd zelf prijs op stel. Ook de nazorg, de mogelijkheid tot een servicecontract en de hulp bij de BTW-constructie getuigen van kwaliteit.

Uitgevoerd op 27-01-2001

Vraag offerte aan bij PakDeZon