Loading...

Over PlanKozijn

PlanKozijn levert en monteert sinds 1997 kunststof- en aluminium kozijnen, ramen en deuren voor bestaande- en nieuw te bouwen huizen. Samen met onze vaste profielleveranciers staan wij garant voor topkwaliteitsproducten tegen scherpe, concurrerende prijzen. De kozijnen hebben een bouwdiepte van 115 mm zodat ook bij vervanging van oude ramen de ontstane beschadigingen van de muur volledig worden afgedekt. U ziet door de dieptewerking van dit “Holland” profiel nauwelijks het verschil met een traditioneel gelakt houten kozijn! Alle onderdelen komen uit één hand en worden zorgvuldig getest. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat uit deze onderdelen ook daadwerkelijk één kwaliteitsproduct ontstaat. Als u voor producten van PlanKozijn kiest, investeert u automatisch in de allerbeste combinatie tussen vormgeving, comfort, veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid. U zult verbaasd zijn over de prijs en de mogelijkheden.

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 1997
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

M

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Ben uiterst tevreden. Heb zes kozijnen laten vervangen. Het plaatsen ging vlot. Het afwerken kostte meer tijd dan gedacht, maar dat kwam doordat er wat problemen tevoorschijn kwamen die van te voren niet waren voorzien. Die problemen zijn zeer zorgvuldig opgelost en de afwerking tenslotte ziet er uitstekend uit. Plankozijn is zonder meer aan te raden.

Uitgevoerd op 25-07-18

Kim

Kozijnen plaatsen of vervangen

Extra betalen voor werkzaamheden

Na een inbraak in onze woning besloten wij dat het hoog tijd was de verouderde inbraakgevoelige deuren te vervangen door nieuwe kunststof deuren. Nadat wij diverse offertes van meerdere bedrijven hadden ontvangen was de keuze gevallen voor Plan Kozijn in Hengelo. Prijstechnisch gezien waren zij niet de duurste en niet de goedkoopste en was onze keuze met name gebaseerd op het prettige gevoel die wij hadden bij Edwin Böhmers.

Na het akkoord op de ontvangen offerte werden de oude voordeur, achterdeur en enkelglas boven vervangen door de nieuwe kunststof deuren en dubbelen glazen. Een deel zou via bankoverschrijving betaald worden en het andere deel contant voldaan worden.

Na ongeveer 9 weken waren de kozijnen binnen en werd de afspraak gemaakt om het te plaatsen. Dit nam ruwweg drie dagen in beslag. De derde dag zou er nog een stuk verrot hout boven het kozijn bij de achterdeur weggehaald worden en zou dit netjes, net zoals de kozijnen met kunststof afgewerkt worden. Zodat het een net geheel zou worden. Echter was ik de derde dag niet thuis. Bij thuiskomst viel mij direct op dat de afwerking boven de achterdeur niet volgens afspraak was afgewerkt.

Het verrotte houten paneel was namelijk blijven zitten en daarop was het met kunststof afgewerkt. Dit resulteerde in een verdikking van ruim 3cm boven de achterdeur, een scheef aflopend geheel die uit meerdere kunststof delen bestond.

Edwin zou later terugkomen om de werkzaamheden af te ronden, wel wilde hij graag dat ik het factuurbedrag alvast per bankoverschrijving overboekte. Dit heb ik vervolgens gedaan. Ruim 1,5 maand later kwam Edwin terug om het werk af te ronden.

Eenmaal aangekomen bij de achterdeur sprak ik Edwin aan op het feit dat ik de afwerking boven de achterdeur niet netjes vond, en of we hier nog iets aan konden doen. Volgens Edwin was dit niet mogelijk en had hij het afgewerkt zoals hem dat het beste leek. Nogmaals vertelde ik het niet mooi te vinden hoe het afgewerkt was. Het gesprek werd van Edwins kant intimiderend en begon hij zonder dat hiertoe aanleiding was te schreeuwen dat het niet anders kon. Echter vertelde hij dat het wel anders kon, maar dan zou mij dat nogmaals 500,- euro extra kosten. Een vreemde gang van zaken, eerst iets afspreken en vervolgens extra kosten rekenen als je het wilt hebben op die manier zoals je het hebt afgesproken.

Via de email werd gevraagd om een beoordeling te geven. Bij deze mijn ervaring met Plan Kozijn Hengelo.

Uitgevoerd op 30-03-2017

Vraag offerte aan bij PlanKozijn