Loading...

Over Plusklus 23

Met 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van Tonzon vloerisolatie heb ik al heel wat woningen een comfortabele, warme vloer bezorgd. Zowel voor particulieren, aannemers en woningcorporaties.

Of het nu gaat om een betonnen of houten vloer, wel vochtwering maar geen isolatie, of het plaatsen van extra ventilatie (b.v. na het isoleren van de spouw), met Plusklus 23 zit u er warm bij. Een vakkundige uitvoering door professionals met vele jaren praktijkervaring geeft u die garantie.

Elke kruipruimte kent een andere situatie. Daarom kom ik eerst vrijblijvend bij u langs voor het opmeten en inspecteren van de kruipruimte. Tijdens deze eerste ontmoeting kan ik ook eventuele vragen beantwoorden.
Na de inspectie maak ik aan de hand van de verzamelde gegevens een offerte, ook geheel vrijblijvend.

Mocht het tot een opdracht komen, dan weet u meteen wie u over (én onder) de vloer krijgt: vaklui met hart voor duurzaamheid en een zwak voor goede koffie!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (6)

Schrijf een review

Ruud

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima advies, goed werk.

Prima advies, netjes gewerkt en afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 13-12-2016

Patrick

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en volgens afspraken

Erg vakkundig, en veel verstand van isoleren. Ook erg goed voorgelicht over het geheel. Zeker in ons geval vond ik de prijs icm bodemafsluiter marktconform en een hele nette prijs. Alles volgens afspraak gemaakt en geen verrassingen tijdens of achteraf. Een echter aanrader!

Uitgevoerd op 12-12-2016

Paul

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies en netjes!

Wij hebben van plusklus 23 een zeer gedegen advies gekregen en zij hebben het werk vervolgens zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze vloerisolatie, zeker nu het weer wat kouder wordt.

Uitgevoerd op 25-10-2016

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Plusklus 23