Loading...

Over Plusklus 23

Met 10 jaar ervaring in het leveren en monteren van Tonzon vloerisolatie heb ik al heel wat woningen een comfortabele, warme vloer bezorgd. Zowel voor particulieren, aannemers en woningcorporaties.

Of het nu gaat om een betonnen of houten vloer, wel vochtwering maar geen isolatie, of het plaatsen van extra ventilatie (b.v. na het isoleren van de spouw), met Plusklus 23 zit u er warm bij. Een vakkundige uitvoering door professionals met vele jaren praktijkervaring geeft u die garantie.

Elke kruipruimte kent een andere situatie. Daarom kom ik eerst vrijblijvend bij u langs voor het opmeten en inspecteren van de kruipruimte. Tijdens deze eerste ontmoeting kan ik ook eventuele vragen beantwoorden.
Na de inspectie maak ik aan de hand van de verzamelde gegevens een offerte, ook geheel vrijblijvend.

Mocht het tot een opdracht komen, dan weet u meteen wie u over (én onder) de vloer krijgt: vaklui met hart voor duurzaamheid en een zwak voor goede koffie!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (6)

Ruud

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima advies, goed werk.

Prima advies, netjes gewerkt en afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 13-12-2016

Patrick

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en volgens afspraken

Erg vakkundig, en veel verstand van isoleren. Ook erg goed voorgelicht over het geheel. Zeker in ons geval vond ik de prijs icm bodemafsluiter marktconform en een hele nette prijs. Alles volgens afspraak gemaakt en geen verrassingen tijdens of achteraf. Een echter aanrader!

Uitgevoerd op 12-12-2016

Paul

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant

Goed advies en netjes!

Wij hebben van plusklus 23 een zeer gedegen advies gekregen en zij hebben het werk vervolgens zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze vloerisolatie, zeker nu het weer wat kouder wordt.

Uitgevoerd op 25-10-2016

Peter

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant

Echt een aanrader, Super!

Wat ons opviel is dat het bedrijf (voordat de offerte uitgebracht werd) eerst een heel gedegen onderzoek deed van de situatie onder de vloer. Alles werd ook tot in detail opgemeten. Dit is erg belangrijk omdat de isolatie precies moet passen. Bij de uitvoering gaat men ook heel nauwkeurig te werk en wil men alles 100% in orde hebben! Ik heb daarom veel respect voor deze vakmensen die (vaak liggend zonder enig daglicht) bij ons een geweldig resultaat hebben neergezet. Petje af! Dit is een AANRADER.....o ja ze zijn naast professionals ook gezellig om een bakje koffie mee te drinken......

Uitgevoerd op 12-10-2016

Eric

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant

Alweer??? Dik tevreden!!!

Een goed advies dat het duurzaam is en natuurlijk 10 jaar garantie zwart op wit. Het personeel was 1 man sterk en was binnen 1 dag(ong. 24 m2) klaar en geen rommel. Ik persoonlijk vind het een goede isolatie en kreeg van tevoren te horen wat en hoe hij het gaat doen. PRIMA!!!

Uitgevoerd op 21-03-2016

Maaske

Vloer isoleren

Plusklus 23

Aanbevolen door klant

Verwachtingen waargemaakt

Mathieu Koolen heeft onze kruipruimte geïsoleerd met het materiaal TONZON.
Hij heeft vooraf grondig onderzoek gedaan en de werkzaamheden in kaart gebracht. Hij heeft duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren.
Daarna heeft hij het werk zorgvuldig uitgevoerd. De heer Koolen is communicatief vaardig en een prettig persoon om in je woning te laten werken. Hij kijkt niet op een uur meer of minder, maar gaat voor optimaal resultaat. Wij genieten nu dagelijks van het meerdere comfort dat we hebben door een warme vloer en zijn zeer tevreden.
Deze vakman zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 18-03-2016

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Plusklus 23