Loading...

Over Pure-Zon B.V.

Wij van Pure-Zon adviseren u graag over hoe u kunt besparen en verduurzamen. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en laadpalen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, daarom komt onze accountmanager ook altijd bij u langs om uw wensen en opties te bespreken. Onze advies gesprekken zijn vrijblijvend. Na het gesprek ontvangt u van ons een offerte op maat welke u niks kost! Na de installatie zullen wij contact momenten inplannen om zo de kwaliteit van uw systeem te waarborgen!
Bij ons krijgt u de ruimte om offertes te vergelijken! Wij vinden het belangrijk dat u als klant waar krijgt voor u geld en goede adviezen ontvangt. Wij van pure-zon zijn verzekerd dat wat wij aanbieden en adviseren ook waar kunnen en zullen maken.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Review (1)

Stefan

Zonnepanelen installeren

Pure-Zon B.V.

Komen gemaakte afspraken niet na

Helaas moet ik mijn toevlucht tot een review nemen aangezien Pure-Zon met de noorderzon lijkt te zijn verdwenen.

In maart 2022 definitieve afspraken gemaakt om midden mei een schouw te doen bij ons nieuwbouw huis. Ondanks de de schouw op een later tijdstip dan aangegeven werd uitgevoerd hier duidelijke afspraken over de manier van aansluiten gemaakt. Midden juni zou het gebeuren. Nadat er geen communicatie was meermalig contact gezocht, installatie kon niet doorgaan ivm met leveringsproblemen. Een nieuwe aanbieding en wederom stilte. Uiteindelijk zou het 3 oktober gebeuren, gebrekkige communicatie dan 4 oktober om 13:30 komt er een monteur en die gaf toe dat wat besproken was niet zou kunnen. Raar dat het bij de rest in de wijk wel kan gezien er al een 3 fasen automaat geinstalleerd is. Overeengekomen dat de 30% aanbetaling geretourneerd zou worden sindsdien niet meer bereikbaar.

Uitgevoerd op 04-10-2022

Vraag offerte aan bij Pure-Zon B.V.