Loading...

Over Solar Fast

Premium partner

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om je te helpen met de aankoop en installatie van zonnepanelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een complete service, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we de beste oplossing bieden die past bij jouw specifieke situatie.

Een belangrijke reden om voor ons te kiezen is dat we alleen werken met tier 1 merken voor onze zonnepanelen. Dit betekent dat we alleen werken met de beste kwaliteit panelen op de markt die een hoge prestatie, betrouwbaarheid en een lange levensduur garanderen. Zo zorgen we ervoor dat je investering in de toekomst rendeert. We bieden ook garanties voor onze producten en diensten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een goede keuze maakt.

Bovendien zijn we een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid. Onze technieken zijn geoptimaliseerd om de grootste hoeveelheid energie op te wekken met minimale impact op het milieu.

Als je voor ons kiest, kies je voor kwaliteit, ervaring, efficiëntie en duurzaamheid. We helpen je graag om je doelen op het gebied van energieopwekking en besparing te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2023
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Leo

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zeer tevreden over de montage, het nakomen van afspraken en een goede offerte.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een nette montage op de afgesproken datum. Een aanrader, wat mij betreft.

Uitgevoerd op 16-04-2024

Vraag offerte aan bij Solar Fast