Loading...

Over Sunneroo

Premium partner

Naast de laagste prijs middels onze unieke beste deal garantie, levert Sunneroo uitzonderlijk maatwerk. Dit kunnen we bieden door ons vakkundige & ervaren personeel, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de servicementaliteit die door de aderen van elke Sunneroo’er stroomt. Hierdoor kunnen we nét dat stapje extra zetten. Dat zijn soms kleine dingen. Door bijvoorbeeld mee te denken hoe we een kabel uit het zicht kunnen leggen of om de tijd te nemen om u van uitleg te voorzien hoe u uw zonnepanelen opbrengst kunt monitoren met de handige app. Soms is het wat meer werk. Hoe dan ook: we denken altijd met u mee en we helpen u meer dan graag. Dit doen we met plezier omdat wij u hierbij helpen de toekomst een stukje duurzamer te maken en omdat u hierbij fors bespaart op uw maandlasten, een traditionele win-win situatie. Waar ziet u dat nog? Daarnaast gaan we graag aan het einde van de werkdag met een grote glimlach op ons gezicht naar huis. De adviseur van Sunneroo maakt voor de schouwing bij uw thuis al een opbrengstcalculatie en legplan van uw dak met behulp van data van de TU Delft. Het unieke aan deze data is dat we naast het beschikbare dakoppervlak ook eventueel schaduwverlies door obstakels (zoals bomen) in kaart kunnen brengen. Dit gecombineerd met zoninstraling, gekozen materialen en hoogtekaarten op basis van LiDAR 3D maakt het dat we in staat zijn om zeer nauwkeurige voorspellingen kunnen doen voor de opbrengst van uw dak. Geen aannames, maar harde data voor de engineering van uw systeem gecombineerd met premium kwaliteit materialen en vakkundige installatie.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
10.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (37)

Niels

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Goed contact, aantrekkelijke offerte en zorgvuldige plaatsing

Mijn ervaringen met Sunneroo zijn volledig positief. Goed contact na de eerste aanvraag, zorgvuldige schetsen met aanvullend bezoek. Geen overdreven verwachtingen over aantal te plaatsen panelen. Aantrekkelijke prijzen voor mooi systeem met glas-glas panelen (35 jaar) met hoge opbrengst, inclusief Optimizer systeem. Bij plaatsing nogmaals check en vraag hoe we het precies wilden hebben, op basis van de exacte maten. Netjes en vakkundig aangebracht. Heel mooi geworden. Ook goede aansluiting op net en monitoring. Ter afsluiting nog goed nagesprek.

Uitgevoerd op 24-02-2024

Jac

Zonnepanelen installeren (particulier)
Geverifieerde klant

app zonnepanelen

Het kopen en aanbrengen van onze zonnepanelen was snel geregeld .
Zelfs de app op mijn telefoon werd aangebracht en uitgelegd .
Maar nu mijn app sinds een half jaar niet meer werkt en Sunneroo al 2 keer een gebruiksaanwijzing heeft gestuurd waar mee ik hem ook niet in werking krijg en ik verzocht heb om een monteur langs te sturen moet ik eerst , dus vooraf al , € 162,-
betalen . Belachelijk bedrag als de monteur dadelijk binnen een half uur klaar is, want waarschijnlijk is dit dagelijkse kost voor hen en is dat zo gefikst.
Sunneroo stuur gewoon een monteur langs, als er eentje in de buurt komt en stuur daarna gewoon een nette rekening want € 162,- om even een app te instaleren slaat nergens op , dat noem ik geen service , dat is een klant een oor aan naaien.
Groet Jac.

Uitgevoerd op 07-02-2024

Frans

Zonnepanelen installeren (particulier)
Geverifieerde klant

Slechte aansluiting aardekabel

Tijdens schoonmaakwerkzaamheden op het plat dak op de garage ontdekte ik per toeval dat de stellage waar de zonnepanelen op bevestigd zijn niet geaard is. E.e.a. zie foto. Zo een dikke kabel in een kabelschoentje vast knijpen is vragen om moeilijkheden. Deze had op zijn minst d.m.v. een brandertje en wat tin vast gezet moeten worden in het kabelschoentje lijk mij.

Met vriendelijke groet,
Frans Gielen

Uitgevoerd op 06-02-2024

Patrick

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Spontane mensen goede service s

4 jaar geleden zonnepanelen laten monteren in Tilburg. Zeer goed tevreden over dit bedrijf. Ik haf al 8 andere laten komen . Maar deze kan goed over . Ook de prijs was goed. Deze ook doorgezet naar collega s op t werk ( op 3 plaatsen laten monteren, en 100 euro per klant cashback gehad. Toppers !@ gr Patrick

Uitgevoerd op 03-02-2024

Jan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Betrouwbaar en prima service

Zonneklaar

Uitgevoerd op 02-02-2024

Tonnie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

vakkundig en correct

heeft vele mogelijkheden besproken vakkundig uitgelegd .
niet opdringerig maar wel de juiste aandacht.
komt vakkundig en betrouwbaar over.
ben benieuwd systeem word medio juli geïnstalleerd en opgeleverd

Uitgevoerd op 19-07-2021

Ralf

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Gewoon goed voor een goede prijs

Alles comform afspraak. Netjes afgewerkt..super prijs

Uitgevoerd op 13-11-2020

Wim

Zonnepanelen installeren (particulier)
Aanbevolen door klant

Panelen werken wel goed.

Verliep niet goed. Plaatsing panelen niet duidelijk. Niet alle benodigde materialen voor verzwaring panelen beschikbaar. Wifi extender niet goed te installeren door werknemer. Lukte pas na door mezelf opnieuw instellen op 2,4 ghz van netwerk. Helaas ten koste van snelheid netwerk. Firma niet bereid deze extender te vervangen voor 5ghz versie. Extra kosten waren maar 25 Euro. Heb het maar zelf gedaan.
Dus service niet echt goed te noemen.
Werkt wel allemaal goed.

Uitgevoerd op 19-08-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sunneroo