Loading...

Over Tek Power B.V.

Tek Power wil onze planeet helpen door in te zetten op groene stroom. Door samen met onze klanten de energietransitie aan te gaan, kunnen we mogelijk een deel van de klimaatverandering tegen gaan. De opwarming van de aarde heeft nu al invloed op het dagelijks leven van miljoenen mensen. Dit zal in de toekomst, als we niet ingrijpen, alleen maar toenemen.

Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker en betaalbaarder om uw eigen groene stroom op te wekken door middel van zonnepanelen. Deze duurzame oplossing heeft positieve invloed op ons milieu en draagt ook bij aan de werelddoelen voor duurzame ontwikkeling (Sustainable development goals, #13 Climate Action).

Wij zijn een duurzaam bedrijf die zich inzet voor de energietransitie naar gasloos wonen en werken. Door betaalbare zonnestroominstallaties aan te bieden, willen wij zo veel mogelijk huishoudens en bedrijven zelf groene stroom laten opwekken. Door goede afspraken en grootschalige inkoop is ons dat gelukt, zonder af te doen aan de kwaliteit.

Onze panelen en omvormers voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden. Zo is 15 jaar garantie op de panelen vaak standaard. Wij kunnen gerust zeggen, dat we hierdoor de goedkoopste van Nederland zijn. Vraag gratis en vrijblijvend uw opbrengstrapport aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Niet alleen investeert u in de toekomst van uzelf, maar wij dragen ook een deel van onze inkomsten af voor innovatieve projecten, zoals Justdiggit. Zij maken droog land weer groen, door boeren in Afrika te inspireren en te motiveren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.

Facebook: https://www.facebook.com/tekpower.nederland
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tek-power

Kenmerken

1.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (4)

John

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Ouderwetse service en klantvriendelijkheid.

Eindelijk een bedrijf waar alles goed uitgelegd maar ook wordt er gevraagd naar de wensen en de situatie. Komen gewoon ter plekke beoordelen wat een ideale situatie is. Dit was een uitbreiding van de bestaande situatie en is door zeer deskundige medewerkers uitgevoerd. Klantvriendelijk bedrijf.

Uitgevoerd op 05-03-2024

Jelle

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Snel en goed geholpen

Aan het begin werd alles goed uitgelegd. Deskundige mensen. Zonnepanelen konden snel gelegd worden. Vakkundig uitgevoerd. Klantvriendelijk bedrijf.

Uitgevoerd op 05-03-2024

D.c.g.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

zeer tevreden snel en vakkundig!

Goede afspraken gemaakt en ook alles is nagekomen. 1 dag installeren en volgende dag alles nagelopen en werkend opgeleverd. Door de heren een combi van vermogen en kwaliteit geleverd tegen een goede prijs. Ze werken met een drone om alles goed in beeld te brengen.
Ze houden op afstand de werking in de gaten; kortom een zorgeloos project met een uitstekend resultaat.

Uitgevoerd op 19-04-2021

F.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nette en vriendelijke werknemers

Kreeg goed advies
Meerdere legplanken gekregen en in overleg de juiste gekozen
Prijs was perfect

Uitgevoerd op 29-06-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Tek Power B.V.