Loading...

Over Timberheat Techniek Vloerverwarming

Timberheat heeft zich gespecialiseerd in het infrezen en aanleggen van vloerverwarming in bestaande (traditionele) zandcement dekvloeren. In deze dekvloer worden met speciale freesmachines sleuven gefreesd van ongeveer 20 mm diep. Het stof wat hierbij vrijkomt wordt DIRECT door een speciaal hiervoor bestemde stofzuigmachine opgezogen. Hierdoor kunnen wij stofvrij frezen. In de gefreesde sleuven brengen wij een vloervewarmingsleidingen van 16mm aan. Dit in tegenstelling tot veel van onze concurrenten die met 14 mm buis werken. Met meer water in de vloer, gaat opwarmen sneller en wordt de gevraagde temperatuur sneller bereikt.

Wij werken in een slakkenhuispatroon. Hierbij komt er altijd een aanvoer- naast een afvoerleiding te liggen. Het resultaat is een egaal warme vloer. De kans op thermische spanning is hierdoor minimaal. Na het aansluiten van de leidingen op de verdeler is de vloer gereed voor verdere afwerking. De hoogte van de dekvloer verandert niet en u hoeft dus geen deuren in te korten of andere bouwkundige aanpassingen te doen.

Timberheat heeft ook een ruime ervaring in het aanbrengen van vloerverwarming als er nog geen afgewerkte vloer aanwezig is en kan hier diverse systemen voor aanbieden. Afhankelijk van de hoogte van de nieuw aan te brengen afwerkvloer bieden wij voor iedere woning een passende oplossing. Aan de hand van het aantal vierkante meter te verwarmen oppervlakte wordt er een verdeling gemaakt van het aantal groepen. Dit is belangrijk om een goede warmte overdracht in iedere ruimte te garanderen en de gewenste temperatuur kan worden bereikt.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 1996
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven