Loading...

Over Wattopjedak

Wattopjedak staat volledig in het teken van duurzame energie, met onze diepgaande specialisatie in zonnepanelen en energieopslag. Al jarenlang zetten we succesvol onze expertise in dit vakgebied in.

Of het nu gaat om bescheiden installaties met slechts 4 panelen, of om grootschalige projecten met meer dan 4.000 panelen, wij zijn er klaar voor. Wij zijn trotse bezitters van een InstallQ-erkenning, wat onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap onderstreept. Conformiteit met de nieuwste normen, zoals NEN 1010, NEN 3140 en NEN-EN-IEC 61439, is vanzelfsprekend bij al onze installaties.

Kenmerken

3.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (2)

Edwin

Laadpaal
Aanbevolen door klant

Prettig contact, zeer tevreden!

Ik heb een laadpaal bij Wattopjedak gekocht en laten installeren. Tijdens dit proces was er vriendelijk en goed contact zowel aan de telefoon als bij de monteurs. Er is goed meegedacht bij de montage van de laadpaal en de belasting/herverdeling van de groepenkast waar ik 3 fasen voor aan had laten leggen. Verder meedenken dus dan alleen de laadpaal aansluiten. Dat is die extra service waarin Wattopjedak zich in mijn ogen onderscheid van de rest en ook voor een scherpe prijs!
Kortom..... zeer zeer tevreden !!

Uitgevoerd op 24-10-2023

S.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima werk

dinsdag 20 juni hebben watopjedak en Kingsolar prima werk geleverd in Witmaersum.

Uitgevoerd op 20-06-2023

Vraag offerte aan bij Wattopjedak