Loading...

Over Zelfstroom Zakelijk

Hoe verduurzaam je, zonder grote investering? Op deze vraag biedt Zelfstroom’s unieke operational lease-oplossing antwoord. Je wordt zo goed als zelfvoorzienend in je energieverbruik en brengt de CO2-uitstoot ook nog eens aanzienlijk terug. Je bespaart, verduurzaamt en versterkt je groene imago, en dat zonder er kapitaal in te hoeven steken.

De voordelen van zonnepanelen leasen:
- Niet investeren, wel verdienen
- Meer kapitaal voor de groei van je bedrijf
- Vakkundige installatie inbegrepen
- Inclusief verzekering & garantie
- Een gemiddeld rendement van € 40.000,- tot € 60.000,- in 25 jaar.

Met ons advies op maat krijg jij een zonnestroomsysteem wat precies bij jouw situatie en onderneming past. Wij regelen alles voor je: van het adviseren omtrent het beste zonnestroomsysteem, tot aan de vakkundige installatie en het instellen van de online monitoring. Zo kun jij binnen mum van tijd via de app jouw opgewekte en verbruikte zonnestroom in de gaten houden.

Zonnepanelen, wij regelen alles voor je

Kijk op https://www.zelfstroom.nl/zakelijk/hoe-werkt-het/ voor meer informatie.

Kenmerken

700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
101-500
medewerkers
Sinds 2014
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Jan-Willem

Zonnepanelen installeren

Zelfstroom Zakelijk

Aanbevolen door klant

Geschikte oplossing!

Je hebt als bowlingondernemer nu eenmaal te maken met een hoog energieverbruik. Met zonnepanelen kunnen we verduurzamen, besparen ѐn geven we er ook nog eens een positief signaal mee af naar onze gasten en gemeente. Veel ondernemers denken dat de overstap hen geld kost. Terwijl we juist bij kleinere mkb’ers eenvoudig kunnen aantonen dat zonnepanelen geld opleveren. Helemaal als het energieverbruik tussen de 10.000 en 40.000 kWh ligt en ze een eigen dak hebben vanaf zo’n tweehonderd vierkante meter. Dan heb je het over veel bedrijven: van garages tot medische praktijken en ja, dus ook bowlingcentra.

Uitgevoerd op 24-04-2020

Elles

Zonnepanelen installeren

Zelfstroom Zakelijk

Aanbevolen door klant

Erg blij mee!

Als je dak ervoor geschikt is, waarom niet?

Uitgevoerd op 14-04-2020

Maaike

Zonnepanelen installeren

Zelfstroom Zakelijk

Aanbevolen door klant

Echt maatwerk, super!

Zelfstroom bood precies de oplossing waar we naar op zoek waren. Door deze lease-oplossing van Zelfstroom zijn er echt geen drempels meer voor ondernemers. Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker in coronatijd, waar veel sectoren door zijn geraakt. Veel klanten vinden het ook steeds belangrijker dat je duurzaam onderneemt. Op deze manier kun je besparen, verduurzamen en je groene imago versterken, zonder er kapitaal in te steken.

Uitgevoerd op 20-08-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zelfstroom Zakelijk