Loading...

Over Zon-X

Zonder de nodige ervaring is het kiezen van het juiste zonnepanelensysteem best ingewikkeld. Wat voor type panelen kies je, wat voor omvormer, en wie vraag je om te installeren… En daar komt vaak nog de vraag bij hoe je ze gaat betalen – en of je niet beter nog even kunt wachten met het doen van deze goede, maar toch prijzige investering.

Daarom hebben we bij Zon-X een groot deel van die keuzes al voor je gemaakt, zodat jij je kan bezig houden met alleen die keuzes die er echt toe doen. We werken met een beperkte set van kwalitatief goede producten, die niet per se het allergoedkoopste zijn, maar waarvan wij wel denken dat ze de beste prijs-kwaliteit verhouding leveren. Bovendien zijn onze zonnepanelenadviseurs getraind om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van een goed legplan dat past bij jouw energieverbruik en bij jouw dak.

Ook bij het zoeken naar de juiste financiering denken we graag met je mee. Als je het geld hebt liggen om te kopen is dat natuurlijk het allermooist. Maar ook zonder berg spaargeld is het vaak zonde om te wachten met de aanschaf van zonnepanelen! De overheid biedt verschillende financieringsopties, waarbij het mogelijk is om direct vele malen meer te besparen op je energierekening dan dat je kwijt bent aan rente + aflossing. Bij Zon-X bieden we geen eigen lening aan, want met de overheid valt niet te concurreren, maar we sturen je wel graag de goede kant op.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2024
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden