Loading...

Over Zonnepanelen Xtra

Zonnepanelen Xtra is een professioneel bedrijf welke zonnepanelen en toebehoren levert aan bedrijven en particulieren. Wij maken enkel gebruik van A-merk zonnepanelen welke in de praktijk zijn getest en van gerenommeerde fabrikanten afkomstig zijn. Tevens zijn de door ons geleverde zonnepanelen onderworpen aan diverse testen en beschikken ze over diverse certificaten: CE, TÜV, IEC, ISO. Op de door Zonnepanelen Xtra geleverde zonnepanelen heeft u 12 jaar garantie en een opbrengst garantie van 25 jaar! We leveren diverse topmerken zoals: Bauer Solar Technik, LG, SHARP, BenQ en Solar Frontier.
Van het wereld bekende merk LG kunnen we zonnepanelen met een zeer hoog rendement leveren. 315 WattPiek bij afmetingen van 165x100 cm , een rendement van meer dan 22% ! Ideaal voor daken met weinig ruimte. LG is onderscheiden met het TOP BRAND PV keurmerk, is winnaar van de Plus X Award en de Intersolar Award. Met de unieke MonoX™ NeON techniek van LG is dit de BMW/Mercedes onder de panelen.

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Schrijf een review

Ab

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitstekend advies en vakkundig werk

In juni 13 zonnepanelen van Sharp geplaatst. Fijn contact met de directeur eigenaar die ons uitstekend heeft geadviseerd welke panelen en omvormer te nemen. Alles is zeer vakkundig binnen 3 weken na de offerte uitgevoerd en wij kijken blij naar de stroomopwekking. Teruggave BTW wordt ook door hun geregeld en het geld staat inmiddels op onze rekening. Wij raden Zonnepanelen-Xtra aan en geven ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitgevoerd op 03-06-2021

Dick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

accuraat en precies

goed en duidelijk advies

Uitgevoerd op 04-11-2016

John

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauw keurig en op tijd

Nette mensen,werken rustig.
Weet wat ze doen
Zeer deskundig.

Uitgevoerd op 28-06-2016

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Zonnepanelen Xtra