"De zon scheen hinderlijk naar binnen toen de bomen voor de deur gekapt waren. De zonwering was echt een goede beslissing."

- Karin

Ontvang gratis offertes voor buitenzonwering en vergelijk specialisten in jouw regio!

Veel van ons genieten van de zon, maar het kan erg vervelend zijn als je in de huiskamer constant de zon in je gezicht hebt schijnen. Daarnaast kan de temperatuur hierdoor hoog oplopen. Met buitenzonwering hou je de zon buiten, waardoor de zon niet naar binnen schijnt en de temperatuur een stuk aangenamer blijft.

Soorten buitenzonwering

Als je buitenzonwering wilt laten plaatsen heb je de keuze uit verschillende soorten. Zonneschermen, markiezen en terrasoverkappingen houden het zonlicht van boven tegen, waardoor er vrij zicht naar buiten blijft. Rolluiken en screens worden over het raam geplaatst, waardoor het zicht naar buiten wordt belemmerd als je de zonwering sluit. Elke vorm van buitenzonwering heeft zijn eigen voordelen. Welke buitenzonwering voor jou het beste is hangt af van de situatie en je eigen voorkeur.

Buitenzonwering offertes

Wil jij buitenzonwering laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan! Wij brengen je in contact met maximaal 5 vakmannen die een offerte op maat maken. Of je nou goedkope zonwering voor buiten zoekt of graag duurdere, luxere buitenzonwering wilt, bij Solvari vind je altijd de juiste vakman voor jouw klus!

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Bijvoorbeeld 3,25m x 2,0m