Buitenzonwering

Hou je het graag koel binnen als buiten de zon schijnt? Of heb je niet graag constant de zon in je ogen in je woonruimtes? Dan is buitenzonwering de beste oplossing. Er bestaat een geschikte uitvoering voor elke woning! 

Vergelijk offertes

1041

Voordelen van buitenzonwering

Optimale bescherming tegen de zon

Met zonwering buiten hou je niet alleen het zonlicht tegen, maar ook de warmte van de zon. Zo geniet je van een groot wooncomfort in de lente en de zomer! 

Hogere woningwaarde

Door te investeren in hoogwaardige buitenzonwering verhoog je de waarde van je woning. Een extra troef als je later je woning wil verhuren of verkopen. 

Besparing op je energiekosten

Door te investeren in buitenzonwering kan je ook besparen op je energiekosten. Heb je een airco? Dan moet die veel minder hard werken. Met een lagere stroomfactuur tot gevolg!

Tal van mogelijkheden

Ga je voor strakke, moderne screens? Of liever voor een overkapping over je terras of klassieke rolluiken? Er bestaan meerdere vormen van buitenzonwering. Aan jou de keuze! 

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Zeer tevreden

Prettig bedrijf, zowel telefonisch als op de werkvloer. Wordt goed en professioneel geholpen, zeer blij met de mooie screens.

E uit Dronten zocht naar Buitenzonwering plaatsen of vervangen en koos voor Jadema Zonwering

Prijzen voor buitenzonwering

De kosten voor buitenzonwering hangen vooral af van het gekozen type, de afmetingen en het vakbedrijf waarmee je samenwerkt. Enkele richtprijzen voor populaire soorten zonwering buiten:

- Screens: vanaf € 750 voor een screen van 2m breed en 2,5m hoog (excl. btw en plaatsing)

- Rolluiken: vanaf € 90 à 250 per m² (excl. btw en plaatsing)

- Buitenjaloezieën: vanaf € 200 voor buitenjaloezieën van 1 tot 4 meter (excl. btw en plaatsing)

- Overkapping aan huis: € 2.500 à 10.000 (excl. btw en incl. plaatsing)

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor buitenzonwering