Buitenzonwering  
informatie, advies en offertes

(47 Reviews)
Vrijblijvend zonwering-offertes
Ontdek wat een zonwering voor jou kan betekenen
  • Houd je woning koel
  • Verhoog je wooncomfort
  • De zon is niet meer jouw vijand
1041

Een koel huis met zonwering

Tijdens warme dagen is het heerlijk om in de tuin van de zon te genieten. Echter kan een warme dag er ook voor zorgen dat het binnen erg heet wordt. Een oplossing hiervoor is buitenzonwering.

Voordelen van buitenzonwering

Met buitenzonwering blijft niet alleen de temperatuur binnen prettig, ook geniet je op warme dagen van een aangename temperatuur.  

Zo kun je er met zonwering voor kiezen om een gedeelte van de tuin of het terras te overkappen. Niet alleen binnen, maar ook buiten genieten dus! Bovendien kun je buitenzonwering geheel aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. 

Offertes buitenzonwering

Kosten van buitenzonwering

Buitenzonwering hoeft niet duur te zijn: de gemiddelde prijs ligt tussen de €200 en €1.500. Het type zonwering waarvoor je kiest, heeft de meeste invloed op de prijs. 

Ook extra functies zorgen voor een hogere prijs, zo kun je bij zonwering kiezen voor elektrische bediening. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de gekozen specialist. Benieuwd naar wat buitenzonwering naar jouw wensen gaat kosten? Vergelijk gratis offertes en kies de beste optie!

Werking van zonwering

Plaatsing van zonwering

Het plaatsen van buitenzonwering is een lastig proces voor iemand die geen specialist is. Ten eerste is buitenzonwering vrij zwaar. Ten tweede moet er in veel gevallen een elektrisch systeem gemonteerd worden. Hierom is het handig om de zonwering te laten plaatsen door een specialist.

Soorten buitenzonwering

Er zijn verschillende soorten buitenzonwering met ieder hun eigen voordelen. De vier bekendste soorten zijn markiezen, screens, rolluiken en een uitvalscherm. Een vijfde optie is terrasoverkapping. Hier lees je daar meer over.

Markiezen
Markiezen hebben een elegante uitstraling en kunnen gemakkelijk boven een terras geplaatst worden. Gemiddeld kosten markiezen tussen de €450 en de €900 per m2.
Screens
Een screen is een zonnescherm dat vlak langs het raam gehangen wordt. Een voordeel is dat ze goed weg te werken zijn in het interieur. De gemiddelde prijs ligt tussen de €300 en de €800 per m2.
Rolluiken
Met rolluiken kun je voor totale verduistering zorgen. Bovendien werken rolluiken inbraakwerend en isoleren erg goed. Gemiddeld kosten rolluiken tussen de €100 en de €275 per m2.
Uitvalscherm
Een uitvalscherm bestaat meestal uit een kap met een doek. Dit doek kan worden uitgerold en zakken tot meer dan 90 graden. De gemiddelde prijs ligt tussen de €150 en €300 per m2.

Reviews van klanten

Steven uit Leeuwarden
"Snel en duidelijk offertes ontvangen. Vergelijken was erg handig voor het vinden van de juiste specialist."

Nellie uit Enschede
"Erg blij met mijn nieuwe zonwering. Specialisten hadden veel kennis en waren behulpzaam."

Anne uit Maastricht
"Communicatie ging gemakkelijk. Blij met mijn nieuwe zonwering. Alles ging snel en goed."

Vergelijk offertes voor buitenzonwering

Wil je genieten van een aangename temperatuur in huis tijdens warme dagen? Vraag gratis en vrijblijvend buitenzonwering offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

Waarom offertes via Solvari vergelijken?

Je ontvangt gratis en vrijblijvend tot wel 4 offertes

Beoordeel op punten die jij belangrijk vindt

Kies voor de specialist met het beste aanbod

Bespaar tijd en moeite vanuit huis

Vraag offertes aan:

Blog

Binnenzonwering vs buitenzonwering

Last van zon in huis? Zonwering is de oplossing!

Zo kies je de juiste offerte en specialist in 6 stappen

Veelgestelde vragen over Buitenzonwering

Hoeveel een buitenzonwering kost, hangt af van welk type zonwering je kiest. De goedkoopste optie begint bij de €150. Gemiddeld ben je tussen de €400 en €1.500 kwijt.
Rolluiken hebben de beste isolerende werking. Vervolgens houden screens de meeste warmte buiten.
De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan jou, maar bij het kiezen van een offerte is raadzaam om op een aantal zaken te letten. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten hier voor je op een rijtje gezet

Eerder bekeken pagina's