1009

Cv-ketels
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend cv-ketel offertes
Ontdek wat een nieuwe cv-ketel voor je kan betekenen
 Bespaar flink op je stookkosten
 Weg met je oude cv-ketel
Verhoog de waarde van je woning

Investeer in een nieuwe cv-ketel en geniet optimaal.

Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. Hier vind je alle informatie over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, waaronder de kosten, soorten en werking.

waarom een nieuwe cv-ketel

Waarom een nieuwe cv-ketel?

Er zijn verschillende redenen om je cv-ketel te vervangen. Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. 

Als je je cv-ketel gaat vervangen is het belangrijk om eerst goed uit te zoeken wat voor ketel je wil laten plaatsen en door welke installateur je dit wil laten doen. Op deze manier kan je optimaal genieten van de werking van cv-ketels.

Lees hier meer informatie over de werking

kosten cv-ketel

Kosten cv-ketels

De kosten van een nieuwe cv-ketel hangt af van verschillende factoren. Het type cv-ketel dat je kiest, het vermogen van de cv-ketel en de installateur. Ook heeft het eventueel afsluiten van een onderhoudscontract voor je cv-ketel invloed op de prijs.

De kosten voor een nieuwe cv-ketel liggen gemiddeld tussen de €1000 en €2000. Dit kan oplopen als je de duurste cv-ketel aanschaft. 

Lees hier meer informatie over de kosten

Soorten cv-ketels

Er zijn verschillende soorten cv-ketels die je kan aanschaffen. De verschillende soorten worden onderverdeeld in twee groepen, namelijk open en gesloten systemen.

Open systeem
Bij een ‘open’ cv-ketel wordt de lucht gehaald uit de ruimte waar de cv-ketel zich bevindt. Doordat de cv-ketel alle lucht en zuurstof uit de ruimte verbruikt, zal dit weer aangevuld moeten worden
Gesloten systeem
Bij een ‘gesloten’ cv-ketel wordt de zuurstof niet vanuit binnen je huis onttrokken. De cv-ketel is helemaal gesloten. De ventilator die in de ketel geplaatst is zuigt zuurstof uit de buitenlucht.

Ontvang cv-ketel offertes

Wil je óók besparen op je energierekening en je co2 uitstoot verminderen? Vraag gratis en vrijblijvend cv-ketel offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Begin hier
Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige

Veelgestelde vragen over cv-ketels