1009

Cv-ketels 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend cv-ketel offertes
Ontdek wat een nieuwe cv-ketel voor je kan betekenen
 Bespaar flink op je stookkosten
 Weg met je oude cv-ketel
Verhoog de waarde van je woning

Investeer in een nieuwe cv-ketel en geniet optimaal.

Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. Hier vind je alle informatie over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, waaronder de kosten, soorten en werking.

kosten cv-ketel

Kosten cv-ketels

De kosten van een nieuwe cv-ketel hangt af van verschillende factoren. Het type cv-ketel dat je kiest, het vermogen van de cv-ketel en de installateur. Ook heeft het eventueel afsluiten van een onderhoudscontract voor je cv-ketel invloed op de prijs.

De kosten voor een nieuwe cv-ketel liggen gemiddeld tussen de €1000 en €2000. Dit kan oplopen als je de duurste cv-ketel aanschaft. 

Meer informatie over kosten

waarom een nieuwe cv-ketel

Waarom een nieuwe cv-ketel?

Er zijn verschillende redenen om je cv-ketel te vervangen. Met een nieuwe cv-ketel bespaar je flink op de stookkosten, maar het kan ook zijn dat je oude cv-ketel gewoon aan vervanging toe is. Wanneer je je cv-ketel gaat vervangen is het belangrijk om eerst goed uit te zoeken wat voor ketel je wil laten plaatsen en door welke installateur je dit wil laten doen. Op deze manier kan je optimaal genieten van de werking van cv-ketels.

Alles over de werking

Soorten cv-ketels

Er zijn verschillende soorten cv-ketels die je kan aanschaffen. De verschillende soorten worden onderverdeeld in twee groepen, namelijk open en gesloten systemen.

Open systeem
    Bij een ‘open’ cv-ketel wordt de lucht gehaald uit de ruimte waar de cv-ketel staat zich bevindt. Doordat de cv-ketel alle lucht en zuurstof uit de ruimte verbruikt, zal dit weer aangevuld moeten worden
Gesloten systeem
    Bij een ‘gesloten’ cv-ketel wordt de zuurstof niet vanuit binnen je huis onttrokken. De cv-ketel is helemaal gesloten. De ventilator die in de ketel geplaatst is zuigt zuurstof uit de buitenlucht.

Cv-ketel offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Vul je gegevens in

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.

Bedrijven nemen contact op

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je.

Ontvang gratis offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de beveiligingsexpert ontvang je direct een offerte.


Adresgegevens

Begin hier

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Optioneel

Contactgegevens

Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen over cv-ketels