Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

G.A.M.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettige samenwerking. Goed overleg

De uitvoering was zeer professioneel. Prettig contact. De werkplek werd na afloop netjes opgeruimd. Alles werkt prima. Afspraken werden goed nagekomen.
Prijs en kwaliteit was prima in orde.

Uitgevoerd op 14-04-2021

Karin

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed advies, goed werk afgeleverd.

Fred denkt goed mee over wat de beste oplossing voor jouw situatie is. Op de afgesproken dag waren ze keurig op tijd aanwezig en hebben ze goed werk afgeleverd. Ze werken netjes. We zijn blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 22-02-2021

Rob

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

erg netjes gewerkt en geïnstalleerd

Alles was duidelijk

Uitgevoerd op 29-03-2021

Edwin

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakmanschap en recht door zee

In het offertetraject heb ik van Kopklimaat een referentie gekregen waar ik mocht komen kijken naar het eerder geleverde werk. Hier heb ik specifiek gelet op geluid. Door de keuze voor een A-merk installatie, juist uitgekozen plaats en de vakkundige installatie ben ik aan een goede en stille airco geholpen. Ik ben helemaal tevreden.

Uitgevoerd op 22-03-2021

Marcel

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Doen wat je beloofd en afspreekt

Goed advies van Kop over de mogelijke oplossingen. Samen met Kop mijn wensen en eisen stap voor stap uitgewerkt en afgestemd. Kop heeft exact geleverd volgens de afspraken. Klus is goed en naar grote tevredenheid verlopen.

Uitgevoerd op 17-03-2021

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer netjes en zeer professioneel

Keurig werk geleverd. Luisteren erg goed naar de klant.

Uitgevoerd op 11-03-2021

Monique

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel, snel, vriendelijk

Nette, snelle vriendelijke contacten
Keurig werk afgeleverd, alles netjes opgeruimd, duidelijk uitgelegd.
Top!

Uitgevoerd op 09-03-2021

Carel

Airconditioning installeren of vervangen

Komt afspraken goed na.

Komt op afgesproken tijdstip. Betrekt je goed bij de plaatsing van de units. Nette afwerking. Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Laat de zomer/winter maar komen.

Uitgevoerd op 15-02-2021

H. W.

Airconditioning installeren of vervangen

zeer tereden

kreeg goed advies .werkzaamheden in overleg uitgevoerd.netjes gedaan.geen extra kosten.bv.van installatie materiaal.alles in overleg met klant.geen verborgen kosten ,
volgens afspraak uitgevoerd.Dit bedrijf kan ik zeer aanbevelen .

Uitgevoerd op 02-03-2021

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden. Volgens afspraak

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vakkundig team heeft de airco geplaatst. Zijn zeer tevreden.

Uitgevoerd op 28-01-2021

rob

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen afspraken na

werken zeer netjes

Uitgevoerd op 17-02-2021

Rob

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig geïnstalleerd vlgns afspraak

Keurig geïnstalleerd volgens afspraak

Uitgevoerd op 24-02-2021

JJM

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Buitengewoon plezierig

Zeer deskundige begeleiding bij de keuzes die gemaakt moesten worden. De offerte was helder en de afspraken waren duidelijk. Werk was gepland in 1,5 dag maar kwam in een enkele dag klaar en werd keurig opgeleverd.
Jammer dat ik niet eerder kennis heb gemaakt met dit bedrijf

Uitgevoerd op 23-02-2021

Bert-Jan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Doen wat er gezegd wordt.

Netjes in 1 dag alles afgewerkt en airco werkend achtergelaten.

Uitgevoerd op 04-08-2020

Willem

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

uiterst tevreden.

prima advies, gedaan volgens afspraak, keurig gewerkt .

Uitgevoerd op 10-07-2020

Cor

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over uitvoering.

Thuisbezoek, waarbij mogelijkheden werden doorgenomen en apparatuur geadviseerd; gevolgd door duidelijke offerte per e-mail.
Uitvoering, precies volgens gemaakte afspraak en planning, waarbij schoon en netjes werd gewerkt.
Hoge kwaliteit gebruikte materialen van leidingen en goten.
Na in gebruikstelling goede uitleg gegeven.

Totaalindruk: de heer Kop is er duidelijk trots op om goed werk te leveren.

Uitgevoerd op 12-01-2021

Léon

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Heldere afspraken, goed uitgevoerd!

Advies vooraf en antwoord op onze vragen waren heel helder.
Er is echt goed gezocht naar een manier om het leidingwerk uit het zicht te houden - niet gemakkelijk in een houten huis - en het werk is heel netjes, snel en volgens afspraak uitgevoerd.
Tijdens de uitvoering is het plan zelfs bijgesteld om een nog betere oplossing te realiseren.
Al met al enorm tevreden!

Uitgevoerd op 17-08-2020

Wil

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

werkt netjes, zeer tevreden

goed advies

Uitgevoerd op 18-09-2020

Arjan

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fijne ervaring en communicatie

Vooraf langs geweest voor advies en overleg. Eerlijk transparant advies en bijbehorende offerte. Installatie zonder problemen verlopen. Communicatie verliep erg soepel.

Uitgevoerd op 13-08-2020

Fred

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende persoonlijke service

Installatie bij moeder van 94 jaar. Keurige snelle klus in paar uur, alles weer volledig opgeruimd en netjes achtergelaten. Ook daarna bij vragen direct in het weekend mijn moeder geholpen. Systeem werkt ook naar volle tevredenheid. Beveel Kopklimaat BV zeker aan.

Uitgevoerd op 05-05-2020

M.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Geen enkel minpunt

Vooraf correct ingelicht over de uitvoering.
Die vervolgens geheel volgens afspraak wordt uitgevoerd.
Kortom correct en betrouwbaar.

Uitgevoerd op 05-02-2020

Paul

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Prima advies en uitvoering. Correct aan de afspraken gehouden en heel professioneel

Uitgevoerd op 01-06-2020

G.L.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Wij waren niet makkelijk tijdens de offerte besprekingen maar wij werden steeds geduldig en vakkundig voorgelicht en zijn toen tot een voor ons tevreden oplossing gekomen.
Het installeren is vakkundig en zeer netjes aangelegd, de installatie heeft naar tevredenheid zijn werk goed gedaan toen het zo erg warm werd, wij waren er net op tijd mee, toen iets niet helemaal duidelijk was hoefde wij maar even te bellen en wij werden geholpen
Niets dan lof en het onderhoud is op 4 jan. 2021 ook netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 20-01-2020

Jan-Herman

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Kwaliteit prima, snelle respons

Fred reageert snel op vragen, is creatief in zijn oplossingen en levert prima werk af.

Uitgevoerd op 08-12-2020

Luuk

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede communicatie en levering

Heldere communicatie vwo product en levering, en goede installatie volgens afspraak

Uitgevoerd op 22-07-2020

Willem

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

In een ochtend gemonteerd. Buitenunit en twee binnen units. Netjes en schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 08-06-2020

Johannes

Airconditioning installeren of vervangen

Op tijd en netjes en mooi afgewerkt

Het gesprek wat we hebben afgesproken is netje uitgevoerd

Uitgevoerd op 30-11-2020

A.J.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer correcte afspraken en werk

Goed advies gekregen geen bla bla en zeer correct gewerkt en alles keurig opgeruimd opgeleverd, precies volgens afspraak.

Uitgevoerd op 12-06-2020

Wilco

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Perfect uitgevoerd

Alles volgens afspraak en in goed overleg uitgevoerd. Vloer en meubels keurig met dekens afgedekt bij aanvang van het werk en al het afval keurig meegenomen. Goed overleg gehad hoe de leidingen zo netjes mogelijk kunnen worden aanleggen. Zoek je vakmensen die staan voor hun werk. Dan is veder zoeken niet nodig.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Reineke

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vlotte reactie en direct afspraak.

Vrijdagavond belde Edmond, direct een offerte, dinsdag erop afspraak en woensdag installatie in de middag. Duidelijke offerte, goede uitleg, prima prijs ook. Installatie ging vlot met 2 man, daarna nog het testen met uitleg van de werking van de airco's en bijbehorende app. Alles netjes afgewerkt met kabelgoten, ziet er top uit, erg blij mee!

Uitgevoerd op 04-11-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review