Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

André

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd. Werken uitmuntend.

Nette en professionele werknemer. Werken netjes, ruimen alles op, en nemen het afval ook weer mee. Ook was de informatie die gegeven werd, duidelijk. Heb eigenlijk niks negatiefs te melden. Wij zijn er blij mee. En ja, ik durf ze aan te bevelen 😃

Uitgevoerd op 10-05-2022

Richard

Airconditioning installeren of vervangen

Houden zich aan gemaakte afspraken

Wij kregen goed advies
Werken netjes
Denken met klant mee
Vrij snelle levering/ plaatsen
Goede uitleg over systeem
Nette firma
Aanrader voor iedereen

Uitgevoerd op 21-04-2022

Maurice

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Geen reactie meer op offerteverzoek

Na meerdere keren gemaild en gebeld te hebben geen enkele reactie op offerteverzoek. Ondanks goede prijs laat de opvolging te wensen over. Jammer en zonde van mijn tijd geweest

Uitgevoerd op 07-04-2022

Rob

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Value for money

Geheel geïnstalleerd tegen vooraf afgesproken voorwaarden en tegen het afgesproken tarief.
Kundige installateurs en vriendelijke mensen. tevreden

Uitgevoerd op 22-03-2022

Pascal

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakkundig en klantvriendelijk

Van offerte tot en met de uitvoering is Lars vakkundig, duidelijk, meedenkend en vriendelijk. Zeer tevreden over het hele traject. Uitvoering uitstekend. Maar vooral ook de communicatie verdiend een compliment. Alles wordt netjes overlegd. Ook als er iets onverwachts gebeurt of onduidelijk is wordt er op basis van kennis een goed advies gegeven.

Uitgevoerd op 19-03-2022

Cees

Airconditioning installeren of vervangen

Snelle en nette installatie!

Goed advies gekregen, en daarnaast snelle en nette installatie. érg tevreden! Toppers!

Uitgevoerd op 09-02-2022

Ed

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Professionele vakmensen

Nakomen gemaakte afspraken, door een beetje geluk de zelfde week nog geplaatst. Leveren goed werk met tijd voor de klant. Alle werkzaamheden onder eigen beheer, zoals betonboren e.d. Goede uitleg over werking systeem. Heel tevreden mee!
Een echte aanrader!!

Uitgevoerd op 12-03-2022

paul

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

professioneel

Een goed en eerlijk advies, niet opdringerig, vragen duidelijk beantwoord en alles keurig netjes aangelegd en apparaat goed uitgelegd.

Uitgevoerd op 28-01-2022

Sjaak

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig

Ze werken netjes en en ruimen ook alles netjes op als ze weg zijn kan je niet zien dat ze zijn geweest

Uitgevoerd op 17-01-2022

Ronald en mireille

Airconditioning installeren of vervangen

Climate Solution

Aanbevolen door klant

Snel van reactie en ook snelle plaa

Werd zeer snel contact opgenomen na een offerte aanvraag en al een week later was de installatie, nette en vriendelijke mensen!

Uitgevoerd op 24-02-2022

Jolanda

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ik ben geholpen door Aram. Vanaf de eerste afspraak keurig te woord gestaan en zeer goed geadviseerd. Aram denkt met je mee om tot de best mogelijke oplossing te komen. De airco hangt inmiddels zeer netjes, zonder dat je kabels ziet. Ook aan de buitenmuur is alles keurig netjes afgewerkt. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Uitgevoerd op 14-02-2022

Edu

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komt zijn afspraken na werk perfect

Eerste indruk was heel goed en betaling na het plaatsen dat is pas vertrouwen, geweldig bedrijf.

Uitgevoerd op 28-01-2022

Theo en Anja

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Fantastische ervaring met NuKoel

Begin van het jaar een adviseur van NuKoel op bezoek gehad.
Meneer heeft ons de voordelen en vele mogelijkheden van een airco laten zien.

Passie is het juiste woord voor de adviseur, hij heeft alle tijd genomen.

NuKoel is niet de goedkoopste partij, maar nu het systeem er werkend hangt begrijp ik dat ze dat ook niet kunnen zijn. Wat een maatwerk, echt een meerwaarde voor onze woning!

Uitgevoerd op 03-02-2022

Richard

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig

Zeer deskundig,netjes werk afgeleverd,duidelijke uitleg en de mensen doen zelfs meer dan dat ze zeggen,prima bedrijf om mee in zee te gaan. Correct,vriendelijk,gewoon wat ze zeggen doen ze

Uitgevoerd op 26-01-2022

Loes

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Geweldig advies gehad, top!

Enige partij die er echt maatwerk van maakt.
Heb al heel wat ervaringen met airco's, maar NuKoel heeft passie voor haar werk.

Installatie zeer professioneel uitgevoerd, heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.

Top! Betaal graag iets meer voor deze kwaliteit afwerking.

Uitgevoerd op 03-01-2022

Gert

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zorgvuldig, vakkundig

Direct na de aanvraag op Solvari werd er gereageerd en dezelfde dag is er iemand komen kijken. De volgende dag lag er een duidelijke offerte en enige tijd later is de airco snel en vakkundig geplaatst. De werking van het apparaat werd uitgebreid toegelicht en op vragen die later via de e-mail werden gesteld kwam snel een reactie. De daarin gegeven adviezen waren heel duidelijk en desgewenst kon bij mij thuis nog een keer een afspraak gemaakt worden om wat zaken te verduidelijken. Kortom: aanbevolen!

Uitgevoerd op 29-12-2021

R

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Komen kundig en vriendelijk over

Heb er vertrouwen in

Uitgevoerd op 21-12-2021

D.

Airconditioning installeren of vervangen

Coldtec

Aanbevolen door klant

Scherpe offerte

Begin december is er door Coldtec een split unit gemonteerd in onze woonkamer.

Het voorgesprek heeft geleid tot een scherpe offerte. Geen fratsen alles inclusief. Uiteraard hebben we de offerte getoetst aan vergelijkbare aanbieders.

De installatie werd netjes besproken door de monteurs, hoe wij het geïnstalleerd wilde hebben. en zo gebeurde het ook. Er werd netjes gewerkt en de verpakking werd keurig afgevoerd.

Nadat de installatie enkele dagen gedraaid had wilde wij vanuit onze wens een kleine aanpassing. Dit gemeld aan de Coldtec en is goed opgepakt en als service kosteloos uitgevoerd.

Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Ons oordeel
Prijs kwaliteit dikke voldoende
Vriendelijkheid monteurs dikke voldoende
Netheid ruim voldoende
Contact met service ruim voldoende

Joke en Dick Hoogvliet

Uitgevoerd op 07-12-2021

Claudia

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super bedrijf

De jong bedankt voor het isoleren van onze vloer en spouwmuur en het vervangen van onze kozijnen.
Na het installeren van de zonnepanelen en de aircos via jullie hebben we door een ander bedrijf een zonneboiler laten installeren.
Volgende maand komt de nieuwe Keuken en zijn wij gas neutraal en hebben we bijna geen stroomkosten meer.
Bedankt voor het advies en fijn dat alles via jullie in een keer geregeld kon worden.

Uitgevoerd op 15-09-2021

Mark

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snel, goedkoop, kwaliteit

Veruit de goedkoopste offerte voor een LG airco, ook zeer snelle afspraak, 2 dagen na mijn bevestiging belde ze om een afspraak te maken en weer 2 dagen verder was alles keurig gemonteerd. Vriendelijke mensen en je hoeft pas te betalen als alles werkt.

Uitgevoerd op 02-10-2021

S.

Airconditioning installeren of vervangen

Super goed advies!

Wij wouden graag onze slaapkamers koelen en verwarmen. Wij hebben via Solvari een offerte aangevraagd voor een airco. Wij hebben letterlijk 0 verstand van een airco dus wouden wij ook tegelijk goed geadviseerd worden.

Uiteindelijk zijn er bij mij 3 bedrijven langs geweest die een offerte hebben uitgebracht. De Limiet Airco sprong er echt boven uit. De manier van communiceren en adviseren is echt super, denken goed mee. Bij De Limiet Airco is de klant nog echt koning! Super bedankt mannen!

Uitgevoerd op 28-09-2021

E.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super netjes, echt tevreden!

Kregen super goed advies op locatie! Tijdens de montage werkten de monteurs erg netjes en nauwkeurig en lieten het super netjes achter. Wij zijn zeer tevreden. Wij vonden het ook erg fijn dat wij na oplevering pas de betaling hoefde te doen.

Uitgevoerd op 09-09-2021

Mitch

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed geinstallleerd! Heel blij mee.

Fijn voortraject met goede communicatie en advies en de 3 airco's zijn netjes geïnstalleerd en afgewerkt! Nadat alles geïnstalleerd was heeft Jan de installatie en werking ervan met ons doorgenomen en een aantal tips gegeven. Daarnaast wordt er netjes in huis gewerkt en is alles opgeruimd! Heel blij

Uitgevoerd op 16-08-2021

Theo

Airconditioning installeren of vervangen

Fijn bedrijf en goed personeel

Ik kan kort zijn.... Sluit me aan bij de andere positieve klanten. Dit bedrijf heeft net personeel, luistert naar de klant en leverd 100% goed werk af.

Uitgevoerd op 16-08-2021

Jaco

Airconditioning installeren of vervangen

Erg nauwkeurig en zeer tevreden.

Het werk is erg netjes uitgevoerd. Al het afval werd keurig opgeruimd en meegenomen.
De montage ging in goed overleg. De afwerking van de installatie was super.
En na afloop werd de werking van de airco duidelijk uitgelegd.
Ik kan Kop Klimaat bij iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Jos

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig uitgevoerd zeer tevreden.

Kreeg vooraf goed advies, medewerkers waren zeer netjes en alles is precies volgens afspraak uitgevoerd. na beëindiging alles schoon opgeleverd en goede info gegeven over de werking van de installaties. Erg blij met KOP Klimaat deze onderneming is zeer zeker aan te bevelen.
Hartelijk dank.

Uitgevoerd op 28-06-2021

P.J.M.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer professioneel

Het contact is prettig. In overleg wordt bepaald wat de beste opties zijn en afspraken worden nagekomen. Het installeren gebeurt professioneel. Er wordt uiterst voorzichtig en netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 21-06-2021

Gerrit

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Net werk en vlot geleverd

Goed advies en vriendelijke personeel

Uitgevoerd op 03-06-2021

Frans

Airconditioning installeren of vervangen

Paul Hugers B.V.

Nachtmerrie

Beste mensen, dit is geen advies maar een waarschuwing! Doe geen zaken met de firma Hugers.
Hugers kan absoluut niet communiceren, komt zijn afspraken niet na en liegt zoveel dat ie het zelf gaat geloven. Hij is zeer onprofessioneel en heeft weinig kennis van zaken. Na veel leugens en afzeggingen heeft Hugers uiteindelijk mijn airco geïnstalleerd. Uiteindelijk heb ik de airco door een erkent installateur moeten laten herinstalleren. Voorbeeld: de condensafvoer van de binnenunit had ie in de spouwmuur gehangen met alle gevolgen van dien. Bij een andere binnenunit was het gat naar buiten verkeerd geboord, hier had ie een witte sticker overheen geplakt. Toen ik Hugers met deze extra last en kosten confronteerde werd ie zeer onprofessioneel en werd zelfs agressief in zijn taalgebruik. Handig om te weten, hij is in september nog failliet gegaan met zijn bedrijf de handige man. Mensen wees gewaarschuwd en doe geen zaken met dit bedrijf.

Uitgevoerd op 19-05-2021

Henk

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakbekwaam en correct uitgevoerd !

Vanaf de aanvraag volgende een opname op locatie waarna een offerte met technisch advies zeer snel werd uitgebracht. De vragen nav de offerte werden naar behoren beantwoord waarna tot opdrachtverlening is over gegaan.
De afspraken met betrekking tot de levering en uitvoering zijn volledig naar tevredenheid nagekomen. Vandaar dat ik dan ook KopKlimaat aanbeveel als leverancier om zaken mee te doen.

Uitgevoerd op 07-07-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review