Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Frans

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Snel geholpen maar niet geheel tevreden

Air geplaats. Werkt goed alleen buiten is het nog steeds niet afgewerkt we zouden een afwerk bochtje er op krijgen. Maar dit is er nog steeds niet.

Uitgevoerd op 09-04-2024

John

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goed advies en eerlijke informatie

Bijzonder goed en behulpzaam

Uitgevoerd op 09-04-2024

Kevin

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Komen hun woord na

Contact liep voortvarend en snel. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Prijs kwaliteit was zeer goed. Monteurs werken snel en netjes. Zou iedereen aanraden om in ieder geval met hun contact op te nemen wat mogelijk is. Top bedrijf.

Uitgevoerd op 28-03-2024

MGG

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goed geïnformeerd en netjes geïnstalleerd voor een eerlijke prijs.

Keurig nette monteurs welke in goed overleg alles geïnstalleerd hebben en de ruimtes schoon achter gelaten hebben. Aanrader!

Uitgevoerd op 26-03-2024

Petra

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Vriendelijk en deskundig

Elka heeft 2 airco’s op een professionele wijze bij ons geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf absoluut aan. Mochten we je in de toekost nodig hebben, dan weten we je te vinden. Nogmaals dank voor je behulpzaamheid. En afspraak is ook zeker afspraak. Heel belangrijk in deze tijd.

Uitgevoerd op 25-03-2024

Anton van

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Prima

Na het maken van een afspraak met de adviseur binnen een paar dagen de offerte binnen zoals afgesproken.
Na het door mijn goedkeuren van de offerte een afspraak gemaakt voor de montage dag, en deze was binnen 14 dagen dus snel.
De monteur heeft netje gewerkt en alles schoon opgeleverd en was binnen een halve dag klaar. alles is dus Prima verlopen.

Uitgevoerd op 20-03-2024

Ferdi

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Multisplit geplaatst

Goed professioneel bedrijf met vakkundige mensen die netjes en vakkundig werken.
Op afgesproken tijd aanwezig en naar tevredenheid opgeleverd alles werkt perfect,heel tevreden.

Uitgevoerd op 19-03-2024

Wolter

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

plaatsen Airco

Alles is volgens afspraak verlopen

Uitgevoerd op 12-03-2024

Bram

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Top intallatie!

De mannen van BB-installatie hebben een top installatie achter gelaten. Ik had geen makkelijk verzoek, meerdere offertes gehad. BB-installatie sprong er boven uit. ze denken met je mee vanaf de verkoop tot na de installatie. Denken in oplossingen. Ik raad ze zeker aan!

Uitgevoerd op 15-02-2024

Jan

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goed werk afgeleverd

Na afspraak, alles goed nagekomen.
Netjes afgewerkt en rekening gehouden met onze wensen betreffende het plaatsen van de leidingen. Alles daarna netjes opgeruimd. Ook na de installatie is er nog contact geweest betreffende de installatie en het personeel.
En niet te vergeten of alles goed werkt.

Uitgevoerd op 09-02-2024

joan

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Deskundige mensen

Deskundigheid.
Dit zegt alles! Het was voor mij opvallend hoe efficient en snel er gewerkt werd en hoe duidelijk zij zijn in materiaalkennis.

Uitgevoerd op 01-02-2024

F.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Topklimaat thuis dankzij Aircoprofs

Aircoprofs heeft echt de verwachtingen overtroffen! Met een overschot aan zonne-energie wilde ik slimmer omgaan met mijn eigen opgewekte stroom in plaats van deze terug te leveren aan het net. De keuze voor een multi-split airco systeem was daarom perfect.

Nu pronkt er in elke cruciale ruimte van mijn huis – de woonkamer, werkkamer en zolder – een binnenunit. De installatie is soepel en vakkundig uitgevoerd, waardoor mijn huis nu met een druk op de knop naar de ideale temperatuur gaat. En dat allemaal met de energie die mijn zonnepanelen leveren!

Wat me vooral tevreden stelt, is hoe efficiënt ik nu mijn huis verwarm. Geen energieverspilling meer en elke kamer is precies zo comfortabel als ik het wil hebben. Aircoprofs heeft me niet alleen geholpen mijn stroomverbruik te optimaliseren, maar ook mijn wooncomfort aanzienlijk verbeterd. Dit was een investering die elke zonnige dag nog beter maakt.

Uitgevoerd op 31-10-2023

Cor

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Top service, snelle installatie!

Aircoprofs heeft indruk op mij gemaakt met hun snelle en efficiënte service. Vanaf het moment van aanvragen tot aan de installatie verliep alles vlekkeloos. Het team was professioneel, vriendelijk en heeft uitstekend werk geleverd bij het installeren van mijn airconditioning units.

Uitgevoerd op 20-09-2023

Jason

Airconditioning installeren of vervangen

City Airco

Geverifieerde klant

Angry man caught out ripping me off

I was quoted €9700 for two Mitsui Proline triple-split systems plus a single unit. When I pointed out that the equipment costs €1628 online, and asked what the remaining €8072 is for, he responded, "Buy 7 air conditioners somewhere else for the amount you indicate. Leave me alone pffff"

It seems he reacted angrily after he got caught out trying to rip off a customer. 😃

Uitgevoerd op 26-10-2023

Bo

Airconditioning installeren of vervangen

Komt afspraken na en werk netjes

Er werd dezelfde dag nog contact opgenomen met ons om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak samen gekeken naar de beste oplossing qua airco en locatie van de units. Van de verschillende mogelijkheden de voor- en nadelen besproken.

Op de dag van installatie waren ze keurig op tijd. De airco is netjes geïnstalleerd en daarna een uitleg gekregen over de bediening. Alles werd keurig netjes opgeruimd en schoongemaakt. Net of ze niet geweest zijn.

Gelijk een onderhoudsabonnement afgesloten voor 3 jaar. Elk jaar komen ze units reinigen en controleren.

Uitgevoerd op 26-09-2023

toon

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

goed profesioneel advies ontvangen

Uitgevoerd op 30-09-2023

Ruben

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed werk geleverd Erik en Koen

Goed werk geleverd Erik en Koen,
6 binnenunits en 3 buitenunits geplaatst.
topwerk jongens

Uitgevoerd op 19-09-2023

Job

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service, klantvriendelijk

Toen we besloten om een airco te laten installeren, hadden we enkele bedrijven overwogen, maar BB-Installatie stak er met kop en schouders bovenuit. Hun grondige aanpak en toewijding aan klanttevredenheid maakten de keuze gemakkelijk. Onze airco werkt nu perfect, en we hebben geen spijt van onze beslissing.

Uitgevoerd op 15-09-2023

Marja

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Er werd netjes gewerkt

Na informatief gesprek, werden er binnen 3 weken 2 airco's geplaatst. De mannen werkten netjes en hielpen waar nodig de spullen terug op hun plaats te zetten.

Uitgevoerd op 22-09-2023

Neela

Airconditioning installeren of vervangen

City Airco

Geverifieerde klant

Oplichters, komen prijsafspraken na

Niet vreemd dat ze O laag scoren. Grote oplichterij. Telefonisch prijsafspraken gemaakt. Expliciet gevraagd naar de kosten en wat er allemaal inbegrepen is. Duidelijk verhaal zou je zeggen. De beste man gaf nog een paar keer aan eerlijke prijzen te hanteren en altijd te praten over bedragen in de btw. Laat je in goede vertrouwen een monteur langskomen en wat denk je, totaal ander bedrag met kosten waar niet over gesproken is.
Telefonisch contact gehad om dit te bespreken maar och och och. Ik ben de enige die de waarheid spreekt, ik weet het beter, en ik moest maar eens bij de concollega’s gaan kijken. Toen ik zei dat ik daar geen boodschap aan heb, werd de verbinding assosiaal verbroken. Nou City Airco, ik betaal geen cent meer dan overeengekomen en wil een factuur. Dat je het zwart wil plaatsen moet jij weten, maar vertrouw jullie voor geen meter meer. Zolang ik geen factuur krijg met het afgesproken bedrag wordt er niks betaald.

Uitgevoerd op 13-09-2023

L.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vlotte levering

Eigenlijk kon de airco pas eind september geplaatst worden. Dit was gelukkig veel eerder. Wordt netjes achtergelaten en afval meegenomen. Keurig weggewerkt en vooraf een fijn gesprek om mogelijkheden door te nemen.

Uitgevoerd op 23-08-2023

fam.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Na overleg alles direct opgelost.

Goede intake, technische vraagbaak mag wat beter, na deels verkeerde dak beugels de tweede montagedag alles goed en netjes opgelost.
direct werd door hun de ep ingesteld .
Leveren nu met WP 420 en IQ 8, het meest op één dag 47,2 Kwh.
Als wij willen uitbreiden zou ik zeker hun ook uitnodigen voor een gesprek en advies.

Uitgevoerd op 20-07-2023

Dick

Airconditioning installeren of vervangen

weverduurzamen.nl

Aanbevolen door klant

Goede oplossingen aangeboden

Bij de offerte aanvraag kwam de medewerker met een betere en goedkopere oplossing.
De uitwerking liep gesmeerd, goede vaklui!

Uitgevoerd op 30-08-2023

Ellen

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel en betrouwbaar

Goed advies, dacht goed mee, vriendelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding

Uitgevoerd op 18-05-2023

Brenda

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima service

Ik mis alleen de gebruiksaanwijzing,
Die hebben ze er niet bij geleverd. Alleen uitleg.

Uitgevoerd op 13-05-2023

René

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Ze leveren goed en nauwkeurig werk.

Geven goede voorlichting dat uiteindelijk tot de aanschaf van beide airconditioners heeft geleid. Ook het advies over waar de apparaten het beste geplaatst konden worden. De uitvoering van de klus was voortreffelijk. Deskundig en snel. Gezellig in de omgang. Ik zou hun zeer zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 19-07-2023

Cok

Airconditioning installeren of vervangen

Kopklimaat BV

Aanbevolen door klant

komt gemaakte afspraken na

Na installatie alles netjes opgeruimd, en keurig werk geleverd .

Uitgevoerd op 29-06-2023

Inge

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede uitleg. Goed product.

Er is goed werk geleverd. Deskundige elektricien. Jammer dat 's middags het kantoor niet te bereiken is, maar via de accountmanager probleempje opgelost.

Uitgevoerd op 22-06-2023

c.a,

Airconditioning installeren of vervangen

Kopklimaat BV

Aanbevolen door klant

Een dikke tien.

Ik heb Kop klimaat leren kennen als een vakkundig bedrijf.
* Komt afspraken na.
* Snelle levering.
* Nette installatie.
* Mooie afwerking _ alles schoon en opgeruimd achtergelaten_
* Werking goed uitgelegd.
* Vond me koffie lekker ;-)

Uitgevoerd op 29-06-2023

Bella

Airconditioning installeren of vervangen

123 koeltechniek & airco's

Aanbevolen door klant

Deskundig/vriendelijk/communicatief

Bijzonder fijn telefonisch contact.
Heel goed en vakkundig personeel met name Boris.
Ben zeer tevreden met mijn airco's

Uitgevoerd op 06-06-2023

Filter reviews