Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Rob

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Punctueel, alles volgens afspraak

Netjes opgeleverd en een merkbaar verschil

Uitgevoerd op 20-09-2019

G.Th.J.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

prima uitvoering

prima

Uitgevoerd op 06-02-2020

Hans

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Goed.

Hebben een duidelijk verhaal en komen afspraken na.

Uitgevoerd op 05-11-2020

A.C.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd.

Keurige zeer bescheiden hardwerkende medewerkers. Prima werk opgeleverd en alles netjes en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 24-03-2021

G

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Keurige en vriendelijke mensen

Keurige en vriendelijke mensen, klus goed en snel uitgevoerd en schoon achtergelaten

Uitgevoerd op 09-03-2021

KCT

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en transparant.

Offerte laten opmaken. Wij hadden nog veel puin van een vorige bewoner onder de vloer. Dit is weggehaald en daarna keurig isolatie aangebracht.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Enrico

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

offerte en uitvoering zeer goed

zowel de Offerte met Gian en in uitvoering door Aslan en Johnson zeer correct in afspraken , uitvoering netjes en werkplek opgeruimd en netjes achtergelaten. zeer tevreden over prijs kwaliteit verhoudding en nette en correcte communicatie , Ik wens jullie succes met innovatietrajecten om de werkzaamheden gerobotiseerd uit te voeren - veel klandizie toegewenst

Uitgevoerd op 09-03-2021

Jeroen

Vloer isoleren

Zeer tevredan

Johnson en Aslan hebben vandaag een vloerisolatie bij bij thuis gedaan.
Zeer aardig jongens en werken super netjes.
Ongeveer een half uur van te voren werd ik gebeld dat ze onderweg waren.

BKW kan ik iedereen aanraden.

Uitgevoerd op 08-03-2021

Maria

Vloer isoleren

Nauwkeurig en nette service.

De vloer is netjes door Aslan, Johnson en Maatje volgegoten met hr parels. De mannen zijn zeer vriendelijk, netjes en beleefd. Ik heb totaal geen overlast ervaren. En ben erg tevreden met mijn vloer. BKW is een betrouwbaar bedrijf inmiddels is mijn spouw en dak ook geisoleerd.

Uitgevoerd op 16-02-2021

Amanda

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden! Vakbekwaam en vriend

Komen afspraken na, leveren netjes werk en zijn vriendelijk in contact. Zeer tevreden over de uitvoering! 5 sterren dik verdiend!

Uitgevoerd op 09-11-2020

Edwin

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snelle service, goed en duidelijk.

We zijn goed geholpen, snel een afspraak, goede uitleg van materialen.
Duidelijk verhaal en direct een offerte en eventuele uitvoerdatum

Uitgevoerd op 16-03-2021

Shyrin

Vloer isoleren

Werk is niet uitgevoerd

De klus is tijdens de opname verkeerd ingeschat, de werklui konden op de dag zelf de klus niet uitvoeren en het bedrijf heeft het aan mij overgelaten om een andere oplossing te gaan zoeken. Is niet eens met een suggestie gekomen. De hele aanpak vond ik ronduit waardeloos!

Uitgevoerd op 13-10-2020

Dennis

Vloer isoleren

Waardeloos en onprofessioneel!

Onprofessioneel! Bij het adviesgesprek aan huis bleek volgens de medewerker vloerisolatie een mogelijkheid. Vervolgens werd er met de uitvoering gestart. Dit kregen de medewerkers niet af. Een paar weken later werd de klus door andere werknemers van dit bedrijf afgerond. Hierbij bleken de balken rot te zijn. Er was dus ISOLATIE AANGEBRACHT OP ZICHTBAAR ROTTE BALKEN. Zelfs de medewerkers waren verbaasd dat deze isolatie geadviseerd werd. Uiteindelijk hoefde ik de factuur niet te betalen. Dat was dan wel weer netjes en niet meer dan normaal. Doordat ik nu niet binnen een jaar 2 isolerende maatregelen doe, kan ik dankzij dit bedrijf fluiten naar de subsidie. Dan de spouwmuurisolatie. De voegen werden niet dicht gevoegd. Maanden later zou hier iemand voor komen. Die kwam 2 uur te laat. Na een uur gebeld, 'toen zou hij echt al bijna bij mij moeten zijn'. Dit bedrijf heeft een professionele mooie website maar dat is ook alles.

Uitgevoerd op 01-10-2020

Sp

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

good work

ontime, perfect and clean work.

Uitgevoerd op 28-01-2021

Gérard

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed advies en afspraak nagekomen. Keurig gewerkt en geen rommel achter gelaten. Fijne mensen.

Uitgevoerd op 13-01-2021

Hans

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alle afspraken zeer correct en op tijd. Ook de nazorg bij het aanvragen van de subsidie perfect.

Uitgevoerd op 03-04-2020

Erik

Vloer isoleren

Ik wacht al 2 weken op de offerte

Telefonisch en per mail contact gehad. Ik wacht nog steeds op de offerte. Ook na sturen van herinnering.

Uitgevoerd op 20-01-2021

P.R.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

tevreden

goede afhandeling, net personeel

Uitgevoerd op 03-11-2020

Frans

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies gekregen!

Kan alleen intake gesprek beoordelen. Dat was goed. Advies was : geen verdere isolatie aanbrengen. Kosten waren hoger dan dan de opbrengst. Groet F. Korporaal

Uitgevoerd op 07-12-2020

Arno

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Snel en vakkundig geplaatst

Lastig om vloerisolatie te beoordelen. Dat is altijd afhankelijk wat de gasrekening en het weer. Wel snelle plaatsing. De roosters waren vergeten, maar na een telefoontje kwamen ze binnen een week terug.

Uitgevoerd op 18-12-2020

G.J.

Vloer isoleren

Ga niet in zee met deze partij!

Niet alleen onder de vloer maar ook in de huiskamer werd isolatiemateriaal gespoten. Voor de klus hebben we nog gevraagd of we huiskamer moesten afdekken, dit was niet nodig. Klacht wordt gewoon niet gehoord of opgelost door deze zogenaamde isoprofs die zich beter iso-amateurs kunnen noemen.

Uitgevoerd op 17-01-2020

Ben

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Knap en net werk geleverd !

Alles keurig netjes uitgevoerd en de ventilatie van de spouwmuur aangepast bij de buren en bij ons zonder verdere kosten, RADB een aanrader voor wie zijn kruipruimte wil laten isoleren, top !

Uitgevoerd op 17-12-2020

Jan

Vloer isoleren

SUPER TEVREDEN

ALLES WAS PERFECT, GA ZO DOOR!

Uitgevoerd op 02-12-2020

Kevin

Vloer isoleren

Goed werk geleverd

Werk is goed en netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 28-08-2020

jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

duidelijke afspraken

afspraken die ze ook nakomen, gemotiveerd personeel en hulp bij subsidie aanvraag

Uitgevoerd op 15-09-2020

AnneMarie

Vloer isoleren

Netjes gewerkt goed afhandeling

Advies was prima. Uitvoeren goed en snel

Uitgevoerd op 17-11-2020

Arjan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

prettig gesprek, juiste visie

Goed gevoel bij bedrijf, prettig gesprek, verstand van zaken, levering volgens afspraak, adequaat, installatie snel en netjes zonder gemopper in kleine kruipruimte.. werknemer voelt zich goed thuis bij bedrijf, goed om te horen

Uitgevoerd op 10-12-2020

Jurjen

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Goede afspraken gemaakt en nagekome

Goed advies gekregen, netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 05-11-2020

c

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Very friendly and helpful

I asked "Van Hoof Isolatie" to do isolation for walls and ground isolation. Result is good. And he also helped me with apply for subsidie successfully. Thanks.

Uitgevoerd op 02-11-2020

Dhr. Dijkstra

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Aangenaam uitvoerend personeel

Snelle aktie. aangenaam personeel, keurig werk

Uitgevoerd op 04-11-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review