Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

J.H.A.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Professionaliteit en kwaliteit

Werknemer van Direct Verduurzamen heeft onder de vloer gekeken en via een camera in de spouwmuur en gecontroleerd of isolatie mogelijk was . Direct een offerte ter plekke gekregen even over nagedacht en akkoord gegeven, dezelfde week nog een telefoontje van de planning en de uitvoer datum vastgelegd . Bedankt Michel voor jou goede zorg !

Uitgevoerd op 04-05-2022

Menno

Vloer isoleren

slechte uitvoering en communicatie

Funderingsmuren met 2 milimeter in plaats van de afgesproken 14 cm geïsoleerd, hierover gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om de funderingsmuren op afgesproken dikte te isoleren en om uitleg gevraagd waarom er maar 2 mm was aangebracht (zie foto's), bij mij gaat dat om ongeveer 1000,- euro wat ik niet geleverd krijg maar wel betaal. De reactie hierop was dat ik het de uitvoerders zelf kon vragen. Toen ze na een maand de funderingsmuren kwamen doen was hun reactie dat ze de funderings muren altijd dunner isoleren maar dat het in mijn geval wel erg dun was, waarop ik reageer dat ik dat vreemd vind omdat 14 cm is afgesproken. Ik adviseer andere klanten van Plus isolatie dan ook om goed te kijken of de afgesproken isolatie is gedaan.

Uitgevoerd op 22-04-2022

Jan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect voor elkaar

Hele traject was gewoon goed. Adviseur heeft alles goed uitgelegd en onderbouwd, het gevoel was direct goed. Daarna met de planner gesproken die samen met mij een geschikt moment vond voor de uitvoering. De heren begonnen om 7:30 met isoleren en namen ook de tijd voor een kop koffie. De uitvoering was goed en daarna hebben ze alles netjes opgeruimd. Zoals hun slogan luidt: Perfect voor elkaar!

Uitgevoerd op 09-05-2022

Anneke

Vloer isoleren

Komen zo nu en dan.

Werkzaamheden zouden in een dag gereed zijn. Directeur kwam super snel om offerte te maken. Werkzaamheden vloerisolatie zouden een dag duren maar men komt zo nu en dan een paar uur, zeggen snel terug te komen maar dat is weer een paar dagen later. Ook dan wordt een en ander niet afgemaakt. Resultaat: vloerisolatie is nog niet gereed, mijn schuur staat vol met isolatiemateriaal en een afspraak maken voor vervolg werkzaamheden lukt niet. Helaas geen aanbeveling om met deze firma zaken te doen!

Uitgevoerd op 01-03-2022

Tjits

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Alles volgens afspraak, prima adviesgesprek door Theo, keurig gewerkt en rommel opgeruimd!

Uitgevoerd op 19-02-2022

Verona

Vloer isoleren

Zeer slechte communicatie!

De jongens die de isolatie hebben aangebracht komt alle lof toe!
De communicatie met de binnendienst is vreselijk. Ze hebben tot 5 x toe de foute naam op de factuur gezet en het formulier installateur. Werd gezegd dat wij de foute naam hadden doorgegeven... De plaatsnaam werd als onze naam gebruikt. Foto's van het verkeerde huis werden toegestuurd, we hebben tot wel 5 x moeten bellen voordat alles in orde was.
We kregen een kopietje van de factuur i.p.v. een originele factuur.

Uitgevoerd op 17-02-2022

Marja

Vloer isoleren

zeer slechte ervaring Isolatie.com

Ik heb met u op 09-09-2019 een overeenkomst afgesloten om de vloer van ons huis te isoleren.

Echter twee jaar later houden we koude vloeren en besluiten we om toch maar te gaan voor vloerverwarming. De vloer inclusief de isolatie moet daarvoor helaas gesloopt.

Dan komen wij tot de schokkende ontdekking op wat voor waardeloze manier de vloer door uIsolatie.com geïsoleerd is. We hebben er foto’s van gemaakt en naar ze doorgestuurd.

Zoals de aannemer zei: “nu snap ik dat u ondanks de isolatie overstapt op vloerverwarming, wat een pruts werk.”
Zelfs een reactie binnen drie dagen op een mail blijkt nog te moeilijke voor ze te zijn

Uitgevoerd op 09-02-2019

Puck

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Top geregeld hier!

Een heel fijn bedrijf voor alle types isolatie. Heel veel kennis, loodsen je door het hele proces en voeren piek fijn uit.
Echte toppers zijn jullie!

Uitgevoerd op 14-02-2022

Leony

Vloer isoleren

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Uitgebreid review hebben wij geschreven in Google. Super slecht bedrijf.

Uitgevoerd op 13-04-2021

Detmar

Vloer isoleren

Geen zin in werken

Meneer gaf aan om niet onder de vloer te willen kijken voor een offerte, en zei dat ze niet voor onder de duizend euro te willen komen. Binnen 5 minuten was hij weer verdwenen. Kortom geen offerte, geen advies en totaal geen fatsoen.

Uitgevoerd op 14-02-2022

Kees

Vloer isoleren

Geen uitleg kleine letters offerte

Advies was wel goed, ik kreeg een tia met alle gevolgen van dien. Hierdoor kon en kan ik nog steeds de tweede isolatiemateriaal niet laten uitvoeren. Maar moet ik wel de offerte kosten( kosten aangeschafte isolatiemiddelen) betalen.

Uitgevoerd op 17-08-2021

Rob

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuur en kruipruimte isolatie

Nette mannen en bedrijf komen afspraken na en werken netjes bedankt Mega iso

Uitgevoerd op 21-01-2022

albert

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Tevreden

Prettig contact, flexibele medewerkers, scherpe prijs

Uitgevoerd op 18-12-2021

Veerle

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Lekkere warme vloer nu!

k ben netjes gebeld voor een afspraak voor mijn vloerisolatie. Binnen een dag stond er een adviseur op de stoep. Omdat ze ook airco's verkopen hebben we er hier ook 3 van aangeschaft tegen een zeer nette prijs. Goede ervaring en misschien schaf ik in de toekomst ook zonnepanelen aan via De Jong Verduurzaamt. Deze winter is de vloer veel warmer.

Uitgevoerd op 10-02-2021

R.C.M.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over offerte en uitvo

Kreeg duidelijke prijsopgave. Werkzaamheden zijn op de datum uitgevoerd conform prijsopgave. De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en werken goed deur. Alle rommel opgeruimd en meegenomen. Het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden (bodemisolatie) is duidelijke voelbaar. We hebben geen koude voeten meer

Uitgevoerd op 05-11-2021

Serge

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nette service voor een goede prijs

Echt een aanrader, komen netjes hun afspraken na zoals beloofd. Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed in vergelijking met andere bedrijven.

Uitgevoerd op 22-09-2021

George

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Alles klopte bij dit bedrijf.

Vandaag hebben Robin en Mart de vloer bij mij geïsoleerd. Twee vlotte en nette knapen die ook samen lol hebben in het werk! Tijdens de koffie ben ik nog verder geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van vloerisolatie. Deze jongens hebben snel gewerkt en alles keurig afgewerkt en achtergelaten. Na mij zijn zij naar het huis van mijn zus gegaan. Ook hier keurig werk afgeleverd!

Uitgevoerd op 24-11-2021

Aanbevolen door klant

Zoals het hoort

Een degelijk Nederlands bedrijf dat afspraken nakomt, goed communiceert en netjes werkt. Erg tevreden. Aanbevolen bij de buren :-)

Uitgevoerd op 16-11-2021

S.

Vloer isoleren

Arrogant en intimiderende bedrijf

Wij hebben verschillende offertes gevraagd van verschillende bedrijven met verschillende producten voor vloerisolatie.
Dit bedrijf schroomt niet om alle isolatie vormen er onderuit te halen en alleen dat van hun aan te prijzen. Wij hebben dit bedrijf afgewezen omdat wij geen folie willen. Hierna kregen wij per mail een behoorlijke aanval en zouden alle garanties vervallen mocht er iets misgaan met een ander bedrijf, want zij hebben ons gewaarschuwd! Dit bedrijf is arrogant en respecteert de keuze van de klant niet. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf niet gekozen hebben!

Uitgevoerd op 24-09-2021

Anneke

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel, betrouwbaar, netjes!

Vanmorgen de vloer bij mij geïsoleerd door 2 vakmannen die wisten wat ze deden !
Alles werd eerst netjes afgeplakt en toen de klus geklaard was keurig alles weer opgeruimd net of er niets gebeurd was!
Van tevoren een prettig adviesgesprek gehad met Koos die ook de offerte heeft gemaakt . Koos wist waar hij over sprak en voor mij was duidelijk waar ik aan toe was!
Binnenkort nog de spouwmuren isoleren waar ik niet tegen op zie omdat ik er op kan vertrouwen dat ze hun uiterste best doen om alles te doen zoals het moet gebeuren!

Uitgevoerd op 02-09-2021

Ab

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, vakmensen en service

Via de site van TONZON vloerisolatie bij BROA terechtgekomen. Een gecertificeerd bedrijf. Wij zijn uitermate tevreden over de manier van werken door de mensen van BROA en het telefonisch contact. Er was een klein probleem dat bij het aanbrengen van de isolatie onder de vloer ontdekten een van de mannen wat water op de bodemafdekking en dat het aan de zijkant niet goed was vastgezet. Het werd aan kantoor doorgegeven en een week later is het gehele grondzeil vervangen en de rekening hoefden wij pas hierna te betalen. Je krijgt foto’s hoe het onder de vloer er nu uitziet. Laat nu het koude weer maar komen zouden we zeggen. Top bedrijf dus 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitgevoerd op 14-07-2021

Michiel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en service gericht.

Eerlijk en duidelijk advies gekregen over de vloerisolatie, werkzaamheden werden snel uitgevoerd door vriendelijk personeel. De vloerverwarming hoeft nu maar even te draaien en het is al warm binnen.
Maanden later nog eens laten langskomen voor het meedenken over spouwmuur isolatie en hoewel dat niet nodig bleek wel een meter muur gevonden die na verbouwing niet goed geïsoleerd bleek en waardoor we een zeer koud toilet hadden iedere winter. Daarbij zijn we volledig belangeloos geholpen door Grimbergen dus klasse en daarom een bedrijf dat ik direct kan aanraden.

Uitgevoerd op 10-02-2021

Frank

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Goede afspraak. Keurig op tijd.

Advies was goed. Lijmsoort wist adviseur niet maar voor de rest niets aan te merken. Keurig gewerkt volgens afspraak. Extra werk gedaan door kapot voegwerk ook te herstellen van scheuren in de muur die er al zaten. ook de vensterbank netjes bijgevoegd waar het voegcement was verdwenen. Alles netjes opgeruimd en de stoep voor het huis schoongespoten. Dik tevreden.

Uitgevoerd op 02-08-2021

G.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Bewondering voor de wijze waarop is gewerkt in de kruipruimte van ons appartementengebouw VvE Van Borsselestraat 19 t/m 53 te Oosterhout. Eigenaar Niels van den Broek is kritisch op de te verrichten werkzaamheden en perfectionistisch. Vriendelijk personeel. Perfect werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan!

Uitgevoerd op 19-07-2021

Gerard

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd en netjes.

Goed advies, werk netjes uitgevoerd. Achteraf is mijn partner nog geholpen met de subsidieaanvraag, hier kwam zij niet uit en hiervoor is de vertegenwoordiger nog bij ons op bezoek geweest. We merken ook een warmere vloer. Zeer tevreden mee!

Uitgevoerd op 14-06-2021

J

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Goede afaspraken

Goed advies, goede afspraken, keurig op tijd en netjes gewerkt. Effect nog even afwachten want in voorjaar gedaan.

Uitgevoerd op 07-04-2021

Mark

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

prima en concurrerend

prima inspectie, reeel voorbeeld en keurig afgewerkt op de dag van uitvoering

Uitgevoerd op 30-04-2021

Rob

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Van advies tot uitvoering was TOP

Heb 3 partijen uitgenodigd voor advies en een voorstel. Er kwamen uiteindelijk ook 3 verschillende waarheden uit. Na onderzoek bleek dat Bestisol het beste advies had gegeven. Ze hebben ook gekeken naar muurisolatie, maar gezien de spouw al gevuld was hebben ze dit afgeraden (geen commercieel drijfveer).
De uitvoering ging heel soepel, waren nette heren die direct aan het werk gingen. Kwamen betrouwbaar over en verstaan hun werk. Al met al zeer tevreden .

Uitgevoerd op 23-06-2021

Leo

Vloer isoleren

Energiecontrol NL

Aanbevolen door klant

Keurige hulpvaardige medewerkers.

👍👍👍👍

Uitgevoerd op 11-06-2021

Familie

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Uitstekend & Eerlijk!

Onlangs hebben wij onze muren met wol en vloer met schuim laten isoleren door Bestisol isolatie Rijssen, de adviseur was eerlijk, duidelijk en nam de tijd voor ons. Hebben meerdere bedrijven uit de omgeving gehad, Bestisol was één van de weinige die ook gecertificeerd zijn bij Stichting Isolatiewaarborg, lange ervaring van +/- 35 jaar. Jongens van de uitvoering keurig gewerkt, ze kwamen netjes op tijd en legden van te voren uit wat ze vandaag gingen doen! Na de klus uitgevoerd te hebben, hebben de jongens alles netjes opgeruimd, tuin aangeharkt en nog het e.e.a. afgespoten met de tuinslang. Complimenten hoe alles is gegaan van A tot Z!

Uitgevoerd op 04-06-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review