Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Anita

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Hele goede service

Kregen een duidelijk advies en zijn zeer tevreden over de manier waarop het isoleren van onze vloer en het dak is uitgevoerd. Denken goed mee!

Uitgevoerd op 22-05-2024

Selma

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

top!

Erg tevreden, nogmaals dank!

Uitgevoerd op 16-05-2024

Paulien

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Isolatie kruipruimte

Blij dat er nu korrels onder mijn huis uit 1940 ligt. Het klimaat in huis is daardoor enorm verbeterd. Minpunt was dat het luik dat hiervoor moest worden gemaakt, de eerste keer verschrikkelijk slecht was aangebracht door 2 jongere heren. Pluspunt was dat 2 oudere heren dit heel netjes hebben opgelost. Het ziet er nu tip top uit.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Lajos

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Goed geregeld, vakwerk en betrouwbaar

Wij hebben als kantoorpand nu het juiste label, alles is door de mensen van ISOGUARD geregeld.
Heel fijn!

Uitgevoerd op 14-05-2024

Geverifieerde klant

Kruipruimte isoleren

Hallo
Ik kan mijn ervaringen met dit bedrijf alleen maar positief benaderen .
Gewoon omdat alles perfect is gedaan .

Uitgevoerd op 13-05-2024

P.

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Isolatie van de vloer door ISOGUARDD

De werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd maar de ruimte tussen de bodem en de isolatie is niet voldoende meer zoals afgesproken.

Uitgevoerd op 13-05-2024

Geverifieerde klant

Fijne ervaring.

De uitvoerende mannen hebben goed werk geleverd.

Uitgevoerd op 13-05-2024

Yongki

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Dak,vloer,bodem & spouw muur isolatie

Mooie & goede resultaten vd werkzaamheden. De mannen werken professioneel, netjes & ze lossen dingen goed op als er obstakels zijn.

Uitgevoerd op 22-04-2024

Jeroen

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Betrouwbaar

Kwamen snel langs voor een offerte en ook de afspraak om te isoleren was snel gemaakt daardoor konden wij vlot door met onze verbouwing. Super!

Uitgevoerd op 22-04-2024

Helga

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Goed en netjes werk

Vanaf eerste gesprek een goed gevoel over All-In Isolatie door duidelijke en eerlijke informatie. Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak en prijsafspraak.

Uitgevoerd op 17-04-2024

Kimmo

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Goede service en aantrekkelijk geprijsd

Ik heb mijn vloer laten isoleren. Omdat er veel water in de kruipruimte stond, zijn de medewerkers van All-in isolatie een paar keer langs geweest tot het moment dat de werkzaamheden uitgevoerd konden worden. En die zijn vervolgend]s keurig uitgevoerd. Het contact met All-in was erg prettig, vriendelijk en snel. En de offerte was het laagst. Erg tevreden!

Uitgevoerd op 16-04-2024

Lodewijk

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

ervaring

we hebben een offerte ontvangen en deze hebben we geaccepteerd. Het gesprek van de medewerker was goed de uitleg was duidelijk.

Uitgevoerd op 17-03-2024

Henk

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Eerlijk en onderbouwd advies van een vakman die weet waar die het over heeft.

Eerlijk en onderbouwd advies van een vakman die weet waar die het over heeft.
Legt uit dat met onze situatie het niet eenvoudig en aan te raden is en als dat wel het geval zou zijn het rendement niet opweegt tegen de investering. Daarbij geeft hij diverse voorbeelden van goed en mindergoed isoleren van een jaren 30 huis. Heb zeker vertrouwen n.a.v. zijn advisering.

Uitgevoerd op 15-03-2024

Pieter

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

kruipruimte geisoleerd

goed werk geleverd , ondanks weinig ruimte onder de vloer toch alles gedaan ,

Uitgevoerd op 12-03-2024

Michelle

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Betrouwbaar, vriendelijk en snel bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf, eerder was er iemand anders komen kijken voor de isolatie van de muur en de vloer. De offerte was daar ongeveer het dubbele. We kregen goed advies van de ZaanstreekIsolatie en daarna kon de klus snel gedaan worden. Dit is naar alle tevredenheid gedaan. Dit bedrijf raad ik zeker aan.

Uitgevoerd op 11-03-2024

Geverifieerde klant

Transparant en duidelijk

Vlotte behandeling, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, Transparant verhaal en duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 08-03-2024

M.H.M.

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Helemaal super!

We zijn heel erg tevreden over All-in isolatie. Vanaf het eerste gesprek en het advies tot de uitvoering van de werkzaamheden en de administratie. Alles verloopt netjes, vlot en helemaal volgens afspraak. De communicatie is goed en het werk wordt netjes gedaan en op tijd opgeleverd. De mensen die er werken, hebben verstand van isolatie, hebben hart voor het bedrijf en zijn ook nog aardig. Wat wil je nog meer? Ik kan het bedrijf alleen maar aanraden.

Uitgevoerd op 06-03-2024

Geverifieerde klant

Prima bedrijf, aanrader!

Klus is goed uitgevoerd, Zaanstreek Isolatie is een prima bedrijf, aanrader!

Uitgevoerd op 05-03-2024

Johannes Antonius De

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Snel uitgevoerd, komen afspraken na.

In januari een aanvraag gedaan. paar weken erna uitgevoerd door Zaanstreek Isolatie B.V. Werk is goed uitgevoerd, komen afspraken na.

Uitgevoerd op 05-03-2024

Geverifieerde klant

Snel en goed

Ging prima, snel uitgevoerd goede prijs, hier een tevreden klant

Uitgevoerd op 05-03-2024

Geverifieerde klant

Eg tevreden

Goede en tevens overzichtelijke offerte, duidelijke communicatie, en afspraken werden nagekomen! Ik ben erg tevreden, dank!

Uitgevoerd op 05-03-2024

Geverifieerde klant

Perfecte ervaring met Isolatie techniek Holland B.V

Gisteren hebben we onze kruipruimte en dak laten isoleren. De ervaring met isolatie techniek Holland B.V. uit Ter Apel was zeer positief. Beleefde werknemers die hun moeilijk werk heel goed verrichten en zeer behulpzaam met de aan vraag van subsidie. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Afspraken werden vlot gemaakt en na gekomen. Lof!

Uitgevoerd op 22-02-2024

Fred

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Isoleren

Ben zeer tevreden over het werk en communicatie alles duidelijk en de afspraak was goed aantebevelen.

Uitgevoerd op 20-02-2024

T.A.

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Ervaringen met All-in isolatie

Wij hebben zeer positieve ervaring met het isolatiebedrijf All-in isolatie.
Er wordt naar de klant geluisterd en ook meegedacht.
De werkzaamheden zijn volgens afspraak voor een aantrekkelijke prijs en in een goede sfeer netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-02-2024

Wil

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Mooi uitgevoerde werk

We hebben er totaal geen last van gehad, ging prima

Uitgevoerd op 08-02-2024

Michiel

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

We zitten er warmpjes bij

Snel, en maakten rap hun toezeggingen waar. Ze leverden vakwerk beneden en veel goede nazorg. Vooral wat betreft de subsidie aanvraag. Kortom: zijn erg tevreden en geven deze info graag door aan anderen.

Uitgevoerd op 06-02-2024

Ina

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Verkoper

De verkoper is een eerlijke man. Hij probeerde mij niets aan te smeren. Heeft mij eerlijk verteld dat vloerisolatie voor mij geen meerwaarde heeft. De kruipruimte was mooi droog. Stonk niet muf en er kwam geen kou naar buiten bij openen van het luik.
Korrels zou kunnen maar daardoor gaat het energielabel niet omhoog. De vloer voelt ook niet koud aan.
Alle lof voor deze eerlijke verkoper.

Uitgevoerd op 01-02-2024

Geverifieerde klant

Goede communicatie, zeer flexibel

We zijn heel tevreden over de isolatiewerkzaamheden en het bedrijf.

Uitgevoerd op 22-01-2024

Geverifieerde klant

Vloerisolatie

Netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 19-01-2024

Giny

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Kruipruimte isolatie

Verhelderende eerlijke adviezen. Scherpe prijs. Vrij snel beschikbaar voor het uitvoeren. Prettige communicatie. Info/tips voor de subsidie aanvraag (hoefde zelf niks uit te vogelen). Duidelijk. Vriendelijk. Helemaal top!

Uitgevoerd op 17-01-2024

Filter reviews