Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Maikel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Advies op maat en komen afspraak na

Fijn personeel dat oprecht de tijd neemt voor de klus. Hierbij communiceren zij helder en zijn transparant!

Uitgevoerd op 26-05-2023

Lars

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd, Duidelijk, Professioneel

Alles uitgelegd, duidelijk en met de juiste kennis. Goed gekeken naar mogelijke aandachtspunten tijdens de klus. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 15-02-2023

Eric

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en uistekend werkend

Meedenken in oplossingen & snel werk.

Uitgevoerd op 11-04-2023

Bas

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijke adviseur

Zeer vriendelijke adviseur en duidelijk advies en goede uitleg over de vloer isolatie met zeer degelijke materialen. En wel of wat niet slim is om te doen voor de spouwmuur en dak ook al zou hier geen opdracht geen opdracht geplaatst worden. En direct de offerte ontvangen voor de vloerisolatie en binnen twee weken wordt het geplaatst zeer blij mee

Uitgevoerd op 06-04-2023

Taverne

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Hij was eerlijk in zijn bevindingen

Hij was eerlijk in zijn bevindingen.
Jadden puin.in de spouw muur dus omdat zo te isoleren was dat geen optie.
De vloer konden we wel.isoleren.
Dus dat is gelijk ingepland.
Spouwmuur gaan we op laten ruimen en dan kan het alsnog geïsoleerd worden.
Zijn zeer tevreden

Uitgevoerd op 12-04-2023

Nico

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

TOP!!!

Na deskundig advies hebben ze zeer naar tevredenheid de klus geklaard. Top bedrijf met nette medewerkers. Echt een aanrader.

Uitgevoerd op 24-03-2023

Wietze

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

zeer professioneel en meedenken

Zelden zo'n toegewijde en professionele werkers meegemaakt.
Hebben duidelijk zin in hun werk en zijn pas tevreden al jij dat ook bent. Meedenken niet te moeilijk doen en alles weer keurig opgeruimd. Petje af.
Zou als bedrijf zeer zuinig zijn op deze medewerkers.

Uitgevoerd op 15-03-2023

Sandra

Vloer isoleren

Vraag om gespecialiseerde offerte

22 december iemand laten komen van Comfort-Isolatie voor een offerte van de vloer. We moesten snel beslissen, want de wachttijden waren niet misselijk. (drie jaar terug een offerte laten maken voor ongeveer 1800 Euro) 22 februari keurig de opdracht 130m2 vloer in max. 2,5 uurtjes geïsoleerd. Voor zover ik dat kan beoordelen goed gedaan. Een dag later krijg je de rekening, ongeveer 5850 Euro, waarvan 3600 Euro aan arbeidsloon!!!!! Belachelijk! Ne een email wisseling belt de eigenaar op dat dit gebruikelijk is in deze branche om voor de consument BTW voor deel te doen van 21% naar 9%, verschuiven ze de omzet van materiaal naar arbeid. Dit is totale onzin, want materiaal was al ongeveer 1600 Euro. Hij wilde wel een tegemoetkoming doen van 150 Euro, Toen werd het interessant! Uiteindelijk hebben we voor dit getekend,

Uitgevoerd op 22-02-2023

N.I.M.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk zeer betrouwbaar

Het adviesgesprek was heel duidelijk. Vragen werden snel beantwoord. Het werk werd op de afgesproken dag op de afgesproken tijd uitgevoerd. Zelfs buren kregen gratis advies. Het resultaat was na een paar dagen al merkbaar. We zijn hier heel erg blij mee.

Uitgevoerd op 01-03-2023

Lars

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden. Goed op schema.

Letten op de details, grondig, en snel afgeleverd. Duidelijk in uitleg en informeren tijdens de klus

Uitgevoerd op 15-02-2023

J.J.

Vloer isoleren

Komt afspraak niet na, geen offerte

15:30 Afspraak voor offerte. 15:50 telefoon met uitleg dat het is uitgelopen bij vorige klant. Geen probleem voor mij ik wacht wel. Heb tenslotte zelf vrij moeten nemen. Ze moeten komen vanaf leidschendam. Woon zelf in Rotterdam. 5 min later telefoon van het kantoor dat de jongens in de file staan maar ook naar een cursus moeten vanavond, of de afspraak verzet kan worden. Ik zou een cursus File kennis en tijdindeling die je nodig hebt om van A naar B te komen om een bepaald uur.
Helaas geen offerte dan maar. Kost de klant ook al geld om vrij te nemen

Uitgevoerd op 16-02-2023

Jan

Vloer isoleren

R.A.D.B. Vloer & Dakisolatie

Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Snelle reactie, houdt zich aan de afspraken, levert goed werk en er wordt netjes gewerkt, vriendelijke medewerkers.

Uitgevoerd op 07-02-2023

R.

Vloer isoleren

Zeer klantgerichte vakmensen!

Bij wijze van serviceverlening een electrakabel via de kruipruimte naar de meterkast gevoerd nadat eerder de isolatieparels waren aangebracht. Geen prettige klus, maar wij zijn als klant zeer tevreden

Uitgevoerd op 02-02-2023

C

Vloer isoleren

Verschijnt niet op intakeafspraak

Na contact via de mail een intakeafspraak gemaakt met datum en vast tijdstip. Na een half uur was er nog niemand en het bedrijf gebeld. Vertegenwoordiger was eerst naar een ander adres gegaan in Dordrecht ondanks onze afspraak. Vrije morgen voor niets genomen dus. Voorgesteld om later op de middag nog te komen. Kwam de vertegenwoordiger niet uit. Ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Alles verliep zeer rommelig en weinig klantgericht. Ik had er geen goed gevoel over. Alles geannuleerd en ander bedrijf benaderd.

Uitgevoerd op 23-01-2023

Jans

Vloer isoleren

Uitvoering slecht, onbetrouwbaar.

November zou de klus uitgevoerd worden, 8.15 uur telefoon gaat niet door, ziekte. De zaterdag daarop wordt ingepland. Als de medewerkers de vloer inspecteren komen ze tot de ontdekking dat ze niet genoeg isolatiemateriaal bij zich hebben, onbegrijpelijk! Besluiten wat ze hebben te verwerken. Na een kleine uur zijn ze klaar, naar hun zeggen is ± 2/3 van de vloer klaar. Moet een afspraak voor het resterende deel maken. Afspraak gemaakt. Heb de vloer gecontroleerd en dan blijkt dat ze geen 2/3 hooguit 1/3 van de vloer hebben geïsoleerd. Ze hiermee geconfronteerd, komen dan met vage opmerkingen. Zijn die zaterdag een dikke vier uur bezig geweest.. Na controle blijkt ± 5 m² niet te zijn meegenomen. 5 januari wordt het resterende deel geïsoleerd en is een kleine 20 m² bijgespoten. Voor het werk afgerond was wel twee aanmaningen gekregen en daarna nog een derde. Conclusie een waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf nooit mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 05-01-2023

Marjo

Vloer isoleren

heel tevreden

afspraak vervroegd, prima uitgevoerd door Richie en Nasir. Prettig contact. lekker snel

Uitgevoerd op 12-01-2023

Sylvia

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Heel goed geadviseerd

Op 28 december 2022 is Dhr Gian Abbing bij mij langs geweest ivm mijn interesse voor bodemisolatie. Voor BKW is dit geen opdracht geworden. In plaats daarvan heb ik (heel goed uitgelegd) advies gekregen om geen bodemisolatie te nemen en vooral het waarom heeft mij aan het denken gezet. Waar andere bedrijven graag willen scoren/verkopen, heeft Gian mij inmiddels overtuigd dat dit voor mijn woning niets goeds zal doen, maar eerder zorgt voor andere problemen. Ik ben hem heel dankbaar en beveel dit bedrijf zeker aan. Keep up the good work!

Uitgevoerd op 28-12-2022

yves

Vloer isoleren

een isolatie cowboy bedrijf

Twee maand op voorhand de afspraak gemaakt. Kort voor de afgesproken dag een telefoontje: twee appje. Busje kapot. Bel maar om een nieuwe afspraak. De week daarop eindelijk de klus uitvoeren.. Ze zijn in drie uur klaar. (1800 euro!!) mag ik de foto`s zien van de klus? Hij laar me 10 seconden de foto`s zien en stopt ze gauw weg. Ik vraag of hij ze me wil toesturen ter controle en voor de subsidie. Hij zal het doen als hij thuiskomt. Geen foto`s. Ik mail het bedrijf. Helaas. De foto`s staan niet in het systeem. Weer bellen, klantenservice. Of ze de foto`s willen opvragen bij de uitvoerder. Ze zullen het doorgeven. Er komen geen foto`s. Geen enkele respons. Ik (70) maak dan maar zelf foto`s in de kruipruimte. Een stukje niet eens gedaan, gaten, slecht afgewerkt, houten latten kriskras vastgetimmerd. Een slordige haastklus uitgevoerd door een beunhaas. Isolatiecowboys. Blijf ver weg van dit bedrijf, mooie praatjes slechte uitvoering.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Rob

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Er wordt schoon gewerkt

Goed geadviseerd. Bodemisolatie met grafietparels is uitgevoerd met aandacht voor alle hoeken en kieren. Binnen een week een temperatuurverschil van de vloer van 2 graden gemeten.

Uitgevoerd op 22-12-2022

Sandra

Vloer isoleren

Slecht werk afgeleverd.

Lelijke voegstippels heeft Isoprofs achtergelaten. Nu geven ze niet thuis. Helaas is de rekening betaald.

Uitgevoerd op 15-12-2022

Robert

Vloer isoleren

Meer dan geweldig en super netjes

We hadden al gehoord van anderen dat Lammertink bekend staat om zijn kwaliteit en klantgerichtheid.
Klopt helemaal. Keurige werknemers, advies gevend en netjes alles afwerken.
Toevallig kwam er tijdens het werk onaangekondigd een (onafhankelijk) inspecteur van een overkoepelende instelling aan de deur voor een steek-controle op de werkzaamheden van gecertificeerde isolatie bedrijven.
Letterlijk alles werd gecontroleerd (materiaalmonster, apparatuur etc) en de inspecteur maakte de opmerking “dit gaat helemaal zoals het behoort te gaan”. Ik begreep dat veel bedrijven in deze branche niet gecertificeerd zijn. Echter…..Lammertink voldoet aan alle gestelde normen (ook het volgen van bijscholing).
Ik kan dus maar één ding zeggen : “Voor isolatiewerkzaamheden ben je bij Lammertink écht aan het beste adres”
Bedankt Dennís, Ronaldo en Bram voor jullie vakmanschap.

Uitgevoerd op 02-12-2022

Wim

Vloer isoleren

Geen communicatie.

Intakegesprek was prima, duidelijk de directeur met hart voor zijn zaak, goede informatie en krijg je goed gevoel bij. De uitvoering was van een heel andere orde. Bij de muurisolatie (Knauf) bleek het apparaat telkens te haperen, waardoor er een moment extra nodig was. Wel goed opgelost. In juni ook opdracht gegeven voor vloerisolatie. Kreeg maar steeds geen contact en afspraak. Uiteindelijk na 3x bellen, mail gestuurd. Na week teruggebeld en afspraak gemaakt voor vrijdag 28 oktober 13.00 uur (met bevestiging afspraak per mail. Vandaag (28 oktober) wachten, wachten, wachten..... Uiteindelijk om 14.30 uur maar eens gebeld. Klus was 's morgens uitgelopen en wisten niet of afspraak vandaag nog doorging. Zouden mij terugbellen. Om 15.40 uur maar zelf weer gebeld en afspraak geanuleerd. Niet eens een sorry dat het zo gelopen was. Man, man wat een slechte communicatie en service!!!!

Uitgevoerd op 28-10-2022

K

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd en snel

Guido heeft een goed advies gegeven . Werk op tijd en zeer metjes gedaan. Medewerkers waren aardig en netjes alles opgeruimd en foto's gemaakt. Een aanbeveling om met dit soort mensen te werken

Uitgevoerd op 15-08-2022

J

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

snel, goed en doen wat ze zeggen.

Goede afspraken, administratie denkt mee met de subsidie-aanvraag en heel vriendelijke werkmannen die de klus binnen de gestelde tijd hebben afgerond.

Uitgevoerd op 29-07-2022

Frits en Anne-Marie

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd begonnen en op tijd klaar

Vakwerk van goed team! Eerst moesten de parels eruit en dat waren er veel meer dan gedacht. De klus in twee porties opgesplitst en toch nog op tijd klaar! Klasse. Goed afgewerkt en we merkten het effect van TonZon direct, ook al is het hartje zomer. Het gasverbruik is ook 's nachts nul komma nul. Kost wel wat maar dan is het ook goed.

Uitgevoerd op 30-06-2022

Herman

Vloer isoleren

Alles volgens afspraak

Alle afspraken klopte

Uitgevoerd op 01-07-2022

Parwiz

Vloer isoleren
Geverifieerde klant

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb vloerisolatie laten doen via dit bedrijf maar ik ben misleid door de leugens van de adviseur.
Ze zijn alleen uit op geld. Oplichters, leugenaars echte een vieze bedrijf bah.
Het snel inplannen van de afspraak was het idee van de adviseur die mij achteraf extra 250 euro heeft gekost. Hy heeft mij nooit verteld dat snel inplannen extra geld kost anders had ik niet gedaan. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar.
Mensen geen zaken doen met dit bedrijf niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 11-05-2022

Peter

Vloer isoleren

Komt afspraken niet na. Rijden weg.

Werknemers komen op afgesproken datum aan maar vinden het graven onder de fundering door niet te doen. ‘Misschien hebben we wel collega’s die het wel zien zitten’. En rijden weer weg. Vervolgens bellen en niet terug gebeld worden. Weer bellen, collega reageert verbaasd. Geen response. Uiteindelijk is er iemand langs gekomen die begrijpt wel waarom de jongens het niet deden. Te krap inde berging. 3 bedrijven waaronder zij zelf meten voldoende ruimte voor het werk en geven een offerte maar goed. Er komt nog meer geld bij voor graaf werkzaamheden. Er moet 4 kuub zand uitgegraven worden. (Ik meet overal 40cm of meer) Vervolgens weer 5 keer bellen plus mailen met de vraag of het nieuwe voorstel op de mail gezet kan worden, geen reactie. Aantal keer bellen en mailen, reactie dat er wordt terug gebeld maar niets meer gehoord. Niet alle klanten waar opgemeten is en een offerte aan wordt verstrekt wordt uiteindelijk als klant behandeld.

Uitgevoerd op 17-02-2022

J.H.A.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Professionaliteit en kwaliteit

Werknemer van Direct Verduurzamen heeft onder de vloer gekeken en via een camera in de spouwmuur en gecontroleerd of isolatie mogelijk was . Direct een offerte ter plekke gekregen even over nagedacht en akkoord gegeven, dezelfde week nog een telefoontje van de planning en de uitvoer datum vastgelegd . Bedankt Michel voor jou goede zorg !

Uitgevoerd op 04-05-2022

Menno

Vloer isoleren

slechte uitvoering en communicatie

Funderingsmuren met 2 milimeter in plaats van de afgesproken 14 cm geïsoleerd, hierover gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om de funderingsmuren op afgesproken dikte te isoleren en om uitleg gevraagd waarom er maar 2 mm was aangebracht (zie foto's), bij mij gaat dat om ongeveer 1000,- euro wat ik niet geleverd krijg maar wel betaal. De reactie hierop was dat ik het de uitvoerders zelf kon vragen. Toen ze na een maand de funderingsmuren kwamen doen was hun reactie dat ze de funderings muren altijd dunner isoleren maar dat het in mijn geval wel erg dun was, waarop ik reageer dat ik dat vreemd vind omdat 14 cm is afgesproken. Ik adviseer andere klanten van Plus isolatie dan ook om goed te kijken of de afgesproken isolatie is gedaan.

Uitgevoerd op 22-04-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review