Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Jeff

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over Meneer Vloer

Omdat wij onze bestaande vloer wilden voorzien van vloerverwarming en een nieuwe PVC- (visgraat) vloer zijn wij uitgekomen bij Meneer Vloer. Dimitri (Meneer Vloer) heeft vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de aflevering het proces begeleid en, daar waar extra handjes nodig waren, geholpen. Wij zijn zeer tevreden over hoe Dimitri het proces professioneel heeft aangepakt en daar waar nodig direct voor oplossingen heeft gezorgd. Hij komt zijn afspraken na. Je renovatie is zeer zeker in goede handen bij hem. Het eind resultaat is schitterend!

Uitgevoerd op 07-04-2021

Bart

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Schoon, netjes en kwaliteit

Unique vloerverwarming heeft bij ons vloerverwarming geïnstalleerd begin januari 2021. Al in het aanlooptraject heb ik het bedrijf en de communicatie als zeer prettig ervaren. Van te voren namen ze de moeite om langs te komen, de situatie te bekijken en onze wensen te bespreken. Op de dag zelf kwamen twee monteurs met professioneel gereedschap de klus klaren. Eigenlijk waren ze met een ochtend klaar (± 55m²). Met name het feit dat de woonkamer zo netjes wordt achter gelaten en er eigenlijk geen stof is beviel me heel erg goed. Ook de beschrijving en de instructies waren helder. Nu genieten we van een behaaglijke temperatuur in de woonkamer!

Uitgevoerd op 05-01-2021

Marlie

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super tevreden!

Werklieden zijn echte profs, werken netjes en snel en zijn daarnaast ook nog eens erg aardig.
De klus was zo gedaan en ook de prijs kwaliteit is top. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Uitgevoerd op 15-12-2020

Tfd

Vloerverwarming installeren of vervangen

Slechte zaak!

Ga nooit met dit bedrijf in zee, ze zouden op 5 augustus komen, een halve dag ervoor kregen we een mail dat de machine stuk was. We hebben zelf moeten vragen om een nieuwe datum dat zou afgelopen dinsdag zijn, echter een dag ervoor kregen we bericht dat het woensdag de 12de werd om 7.00 uur. De monteur was er om 7.45 uur met een kapotte machine waardoor mijn hele huis onder het stof zat en de plassen water bleven ook liggen. Hij kon niet verder en is gegaan daarna niks meer vernomen, er wordt door Roberto niet gereageerd op appjes, emails nog telefoontjes terwijl er was gezegd dat voor dit weekend de vloerverwarming nog zou komen. Kortom een zeer onprofessioneel bedrijf waardoor wij nu in de ellende zitten want over 1,5 week komt de tegelvloer!!!!!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Jorren

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd en mooi geleverd

Een zeer mooie vloer geleverd door Middag Leerdam. Uitstekend resultaat en ben erg blij met de vloer.

Snelle service en ervaren vakmannen

Uitgevoerd op 20-03-2020

Shareen

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed bedrijf om mee samen te werken

Het werk is netjes uitgevoerd en de vloerverwarming is mooi gelegd in het pand. Ik ben er zeer tevreden mee!

Uitgevoerd op 21-02-2020

Nancy

Vloerverwarming installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Afwerking erg slecht

Overal de verf af van deurposten door machine stopcontact kapot gemaakt. 2compinenten vloer erg slecht aangesmeerd liet overal los

Uitgevoerd op 08-02-2020

Ben

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Klasse service en super coulant

Goed werk afgeleverd netjes gewerkt. Prima service geleverd, door een fout van onze kant is dit probleemloos opgelost door perfectheating.

Uitgevoerd op 24-04-19

Jan

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer tevreden, perfect uitgevoerd

Na een afspraak te hebben gemaakt voor een vrijblijvende offerte werd deze zeer professioneel aangepakt. Zeer gedegen advies en professionele begeleiding.

Uitgevoerd op 19-03-19

Hans

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden.

PerfectHeating vloerverwarming heeft de werkzaamheden boven verwachting goed uitgevoerd. Uitstekende communicatie, duidelijke informatie met (ongevraagd) advies en een overzichtelijke offerte tegen een concurrerende prijs. ECHT goede dienstverlening. Ik maakte bij het maken van de afspraak een planfout, die meer dan goed is opgelost door PerfectHeating. Zo kan het dus ook! De werkheden zelf zijn uitgevoerd door nette hardwerkende deskundige mensen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Aanrader!

Uitgevoerd op 14-02-19

Aart

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer nauwkeurig goede Informatie

Zeer goed geholpen door Levon en Jack heeft het werk enorm netjes achter gelaten, alle verdere informatie is mij duidelijk uitgelegd.
Zeer tevreden over het resultaat, kan niet wachten de verwarming aan te zetten!!

Uitgevoerd op 14-02-19

Richard

Vloerverwarming installeren of vervangen

Snelle levering zeer slechte servic

Verkoop was snel, na levering kon ik niet het juiste type vloersensor selecteren in de thermostaat. Na een e-mail met de vraag welke ik moet selecteren krijg ik te horen welke type vloersensor is meegeleverd. Dit is niet het antwoord op mijn vraag. Hierop het botte antwoord dat ik de handleiding maar moet lezen. Inmiddels teleurgesteld in hun houding schrijf ik een review op google met mijn ervaring. Ik stuur Heatnet weer een email dat de juiste type vloersensor niet in de thermostaat is staat. Antwoord hierop is dat ik geen idiote reviews moet schrijven. Wel sturen ze een foto van een thermostaat met daarop de juiste keuze vloersensor. Ik antwoord, als het bedrijf Heatnet geen kritiek kan verwerken dat ze dan niet moeten handelen. verder voeg ik toe dat de type sensor op de foto niet in mij inmijn thermostaat staat. Antwoord van Heatnet:
Stuur de oude thermostaat terug en je krijgt een nieuwe maar alleen als je de review verwijder.

Uitgevoerd op 15-01-19

Achmed

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Dikke duim omhoog

Wij hebben onze vloerverwarming door Perfect Heating aan laten leggen. Binnen een week hadden ze al tijd voor ons gemaakt ivm de spoed die wij hadden, hiervoor onze dank! De vloerverwarming was al binnen een halve dag gelegd! Infrezen is echt een aanrader, geen stofje of rotzooi in je woonkamer.

Uitgevoerd op 18-10-18

Erik

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super monteurs en super service

Voor ik besloot vloerverwarming te nemen heb ik vooraf rond gekeken en her en der vragen gesteld. Bij perfect heating ben ik steeds zeer vriendelijk te woord gestaan. Op basis van deze ervaringen maar zeker ook op basis van prijs hier terecht gekomen. En daar heb ik zeker geen spijt van! Heldere communicatie, vakmensen en zeer goede en snelle service. Het stof bij het frezen is me echt meegevallen, ze hebben goede spullen. Service die net een stap verder gaat. In mijn geval was bij het plaatsen van de cv ketel, 3 jaar geleden door een ander bedrijf, de aanvoer op de afvoer aangesloten. Hierdoor werkte de vloerverwarming niet correct. Perfect heating heeft dit voor me opgelost. Echt geweldig

Uitgevoerd op 15-11-18

Dieter

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Top Bedrijf

Ik kan niet anders zeggen dan dat er vakmensen werken bij dit bedrijf. In eerste instantie werd de keukenvloer afgekeurd en moest er een nieuwe vloer worden gestort (á 750 euro). Dit werd door Levon gelijk praktisch opgelost en heeft mij geen cent extra gekost. Ook werd er heel netjes gewerkt en had Levon (echt een topmonteur) hele praktische tips. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden! Bedankt

Uitgevoerd op 17-10-18

Brent

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes afgewerkt!

Snelle en goede overzichtelijke offertes . Netjes werk afgeleverd en tot dat het af was 1 dag dus. Ze zijn heel druk maar dat is niet heel gek!

Uitgevoerd op 11-10-18

Danny

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en op tijd!

Binnen twee weken alles geregeld! Erg goed!”

Uitgevoerd op 19-09-18

Mike

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer klantvriendelijk

Ideaal! keurige offerte, snelle actie en alles binnen een dag en stofvrij

Uitgevoerd op 12-10-18

Laura

Vloerverwarming installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Snel geschakeld

Aangelegd volgens offerte, offerte duurde twee weken helaas maar wegens de enthousiaste mannen door dit bedrijf uit laten voeren. Werk is overigens goed gedaan

Uitgevoerd op 06-08-18

Petra

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Geverifieerde klant

WAARDELOOS!

Had van tevoren aangegeven dat ik andere werkzaamheden moest inplannen, was geen probleem, heb ik een maand van tevoren zwart op wit bevestigd gekregen. Stond er op de juiste datum en tijd iemand voor de deur die vertelde dat het bedrijf over de kop was en dat ik überhaupt blij moest zijn dat ik nog werd geholpen. Is na tweede dag weggegaan zonder alles aan te sluiten, zodat ik zelf een bedrijf moest regelen om alles aan te sluiten. Ik stuur een ingebrekestelling met de factuur en als dat niet helpt stap ik naar mijn rechtsbijstandsverzekering!

Uitgevoerd op 17-05-18

Frank

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Onprofessioneel.

Slechte communicatie, verplichte aanbetaling van 100% vooraf, zwakke uitvoering van het werk, medewerkers die elkaar tegenspreken, beloftes worden niet nagekomen, afhandeling van klachten zwak, gemaakte schade aan ons huis wordt niet vergoed.

Uitgevoerd op 22-12-17

Erik

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Geverifieerde klant

Onbetrouwbare partij

De intake met Inova vloerverwarming was licht agressief en vluchtig. De adviseur heeft de ketel niet gecontroleerd, waardoor ik 180,- extra kosten moest maken. Het advies is dat ze 'alles' zouden doen en 'de vloer er zo op kan', in de praktijk blijkt dat dit alles alleen het frezen van het leidingwerk en het plaatsen van de pomp is. Het afsmeren van het leidingwerk heb ik uiteindelijk zelf moeten doen, omdat de vloer er anders niet op kan. Iets om in de gaten te houden bij het plaatse van vloerverwarming. Helaas, hebben ze bij het infrezen twee leidingen geraakt, waardoor de grotere verbouwing wat vertraging op liep. Bij Inova moest ik er hard achteraan bellen om op redelijke termijn toch herstelwerkzaamheden te laten uitvoeren. Wanneer het leidingwerk er goed in gaat, er geen schade is en de intake juist is gedaan, is het werk prima. Wanneer er iets mis gaat hoeft u bij deze partij niet op service of persoonlijke aandacht te rekenen. Achteraf zou ik voor een andere partij gaan.

Uitgevoerd op 15-11-17

Erwin

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Aanbevolen door klant

Vakkundige monteurs

Telefonisch moeilijker bereikbaar omdat ze het erg druk hebben, maar na een mailtje direct terug gebeld. Betaling op tijd gedaan en op tijd geholpen

Uitgevoerd op 05-12-2017

Dias

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Aanbevolen door klant

tevreden

Nadat ze ons hebben gebeld alvorens ze ons een offerte hebben toegestuurd hebben ze 3 weken later de vloerverwarming gefreest. Netjes en vakkundig. Ze hebben het erg druk.

Uitgevoerd op 05-12-2017

Bart

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Onbetrouwbaar 2 weken in de kou

Advies en planning vooraf staat lijnrecht op advies monteur. 5 minuten voor vertrek wordt duidelijk dat we lang in de kou gaan zitten: Nu al bijna een week. Telefonisch niet bereikbaar en zo ja: geen antwoorden of verwachtingen die medewerkers tegenspreken. Alleen korte mailtjes met planningswijzigingen. #kastjenaardemuur

Uitgevoerd op 24-11-2017

Edwin

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Firma list en bedrog, oplichters

Firma list en bedrog. Eerst een offerte via internet aangevraagd. Netjes ontvangen en een afspraak gemaakt met een verkoper die langs kwam. Met hem afspraken gemaakt voor een compleet systeem vloerverwarming, thermostaat, afsmeren vloer en verwijderen oude radiator. Dag van de installatie werd de radiator verwijderd en begonnen met frezen. Halverweg werd mij even verteld dat niet alle spullen aanwezig waren en dus alleen de leidingen gefreest zouden worden. November, midden in de winter, sluiten eerst radiator af en zeggen dan dat het nog wel een paar weken kan duren voor de spullen binnen komen. Ook het afsmeren van de vloer wisten ze niks meer vanaf. Na nieuwe afspraken met een andere verkoper te hebben gemaakt en nieuwe dataum voor resterende werkzaamheden, ruim een aeek later, kwamen ze niet opdagen. Weer de verkoper gebeld en werd vervolgens voor leugenaar uitgemaakt en hij zou geen concrete afspraken hebben gemaakt. Na veel ruzie, bellen en onderhandelen zijn ze eindelijk geweest. Vloerverwarming aangesloten, vloer afgesmeerd maar weer geen thermostaat. En voor we er erg in hadden waren de monteurs verdwenen als dieven in de nacht. Zit nu met een vloerverwarming die het niet doet, niet compleet is. Inmiddels een ander bedrijf de puinhoop laten opknappen. Ben benieuwd hoelang deze recentie blijft staan.

Uitgevoerd op 16-11-2017

Mehmet

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

zeer slecht/onprofessioneel bedrijf

Offerte opgevraagd, 2 dagen later gebeld met een voorstel. heb akkoord gegeven en een opdrachtbevestiging ontvangen. echter klopt het opgegeven bedrag niet op de opdrachtbevestiging deze is hoger dan de voorstel in de eerste instantie met ruim 150 euro. na bellen komen ze met 65 euro tegemoetkoming. Ok, ook geen probleem vrijdag 24 november ingepland voor het aanleggen van vloerverwarming, opdrachtbon netjes getekend en op de mail gedaan. bevestiging ontvangen van opdracht.

op vrijdag 24 november jl. zou opdracht uitgevoerd moeten worden. van 7 uur tot 11:30 wachten op komst van monteur. intussen wel 20 x bellen zonder gehoor. iets voor 12:00 kan ik iemand bereiken van het bedrijf, welke geen idee heeft over deze opdracht en zou niet mogelijk zijn omdat alle monteurs al op een ander locatie werkzaam zijn. dan een terugbel verzoek voor contactpersoon. deze belt half uur later op met excuses we hebben een fout gemaakt in de planning, we zullen dit vandaag spoedig oplossen en met een voorstel komen. ik zou dus de zelfde middag nog terug gebeld worden met een oplossing. inmiddels wel 100 x gebeld maar steeds geen gehoor ook geen reactie en/of reclamering van dit bedrijf kortom moet nog altijd teruggebeld worden voor een oplossing 4 dagen later nog steeds geen gehoor. Dit is dus werkelijk een triest verhaal heel de planning loopt uit, de vloer zou door extern bedrijf dicht gesmeerd worden. nu dit niet kan en ik getekend heb voor opdracht moet ik 15 % van het opdracht betalen € 178.50.-

Uitgevoerd op 24-11-2017

Robert

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Ontevreden

Ze hebben mij onvolledige informatie over de prijs verschaft, dus pas op, er kunnen verassingen komen. Daarnaast ben ik op een zeer onvriendelijke en arrogante manier behandeld toen er een verschil van mening hierover ontstond. Ze zijn vriendelijk totdat je een klacht hebt.

Uitgevoerd op 26-11-2017

pfm

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Aanbevolen door klant

inova is een heel goed bedrijf

inova is een bedrijf die echt alles nakomt binnen de gestelde tijd en stofvrij en aangesloten werkt perfect
alleen had ik gevraagd naar een bedrijf die de sleuven kon afsmeren daar hadden ze ook een bedrijf voor dat was mega parket store uit vianen deze hadden er een rommeltje van gemaakt moesten best wel veel losse cement weg halen en toen kwamen we op 18 plaatsen de slangen tegen boven de beton uit foto"s gestuurd maar bleven volhouden dat het zo hoorde heb toen een egaliseer over moeten storten dus neem niet dat bedrijf om af te smeren vooruit betalen had ik geen problemen mee zo voorkom je wan betalers

Uitgevoerd op 29-09-2017

Miriam

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Makkelijk offerte verkregen

Goed advies en snelle service

Uitgevoerd op 01-11-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review