Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 01-09-18 door:

Fs construction

1 10
1

Badkamer verbouwen

Vreselijk, onprofessioneel

Aanbeveling:
altijd te laat, geen goed werk geleverd, failliet gegaan en niks afgemaakt en nog spullen meegenomen ook, totaal niet te vertrouwen en toont geen empathie

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 22-08-18 door:

Zon Advies Nederland B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Prijs kwaliteit is prima.

Aanbeveling:
Houden zich aan de afspraak. We hadden wat problemen met de aansluiting op het internet maar ter plekke denken ze goed mee over oplossingen.

Uitgevoerd op 16-11-18 door:

Warmgarant

9 10
9

Cv-ketels

Goede service

Aanbeveling:
Op vrijdagmorgen een CV ketel besteld bij Warmtegarant. Wegens drukte in deze periode een afspraak gemaakt voor woensdag. Vervolgens vrijdagavond door de installateur Roelof Eising uit Meeden gebeld of zaterdagmorgen ook paste om te installeren. Zaterdagmiddag draaide de nieuwe Intergas CV ketel alweer door een kundige installateur.
Dit zijn bedrijven die nog meedenken!

Uitgevoerd op 03-10-18 door:

Zonnemarkt

10 10
10

Zonnepanelen

Tot nu toe werkt alles perfect.

Aanbeveling:
Alles is mij zeer goed bevallen! Eerst een gesprek gehad met de adviseur aan huis (Stefan). Hierbij is ruim de tijd genomen waarbij goed is meegedacht over onze wensen en een passend systeem op ons dak. Uit 4 aanbiedingen voor zonnepanelen in Eindhoven een vergelijk gemaakt. Vanwege de kwaliteit van de materialen en het advies voor Zonnemarkt gekozen. Bij de installatie waren de monteurs op tijd. Nette monteurs met duidelijk verstand van het product. Hebben ook voldoende tijd om de installatie netjes te installeren. Tijdens de installatie is er netjes en veilig gewerkt, rommel opgeruimd en uitleg gegeven over de werking van het systeem.

Uitgevoerd op 05-11-18 door:

Zonnemarkt

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

8 Qcells 320 wp zonnepanelen

Aanbeveling:
Verkoper / adviseur Ersin Kurt gaf een prima voorlichting over de producten van het bedrijf waarbij gekeken werd naar de diverse systemen die mogelijk waren. Hij nam ook uitgebreid de tijd om te kijken naar een haalbaar legplan van de zonnepanelen en een optimale aansluiting op de meterkast.
De installatie werd binnen zes weken op een vakkundige en prettige manier uitgevoerd.

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Ecotec Solar Energy

9 10
9

Zonnepanelen

Uitermate tevreden.

Aanbeveling:
Duidelijk advies er wordt meegedacht in mogelijke opbrengst van je panelen. Offerte is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Zeer prettig is dat het all-in is, dus geen verborgen kosten of meerwerk. Van dak tot meterkast is het werk zeer netjes uitgevoerd. Goed advies ook over de te gebruiken zonnepanelen en omvormer. Totaal nu 17 panelen, Solaredge omvormer en heb totaal 5270 Wattpiek op mijn dak liggen.

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Ecosol Isolatie

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Perfect

Aanbeveling:
Ik kreeg zeer duidelijk en goed advies. Deze mannen weten waar ze doen en doen hun werk heel goed

Uitgevoerd op 02-12-18 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Vanaf offerte tot aan de montage prima service en vakbekwame monteurs.

Uitgevoerd op 15-11-18 door:

Perfect heating B.V.

9.3 10
9,3

Vloerverwarming

Super monteurs en super service

Aanbeveling:
Voor ik besloot vloerverwarming te nemen heb ik vooraf rond gekeken en her en der vragen gesteld. Bij perfect heating ben ik steeds zeer vriendelijk te woord gestaan. Op basis van deze ervaringen maar zeker ook op basis van prijs hier terecht gekomen. En daar heb ik zeker geen spijt van! Heldere communicatie, vakmensen en zeer goede en snelle service. Het stof bij het frezen is me echt meegevallen, ze hebben goede spullen. Service die net een stap verder gaat. In mijn geval was bij het plaatsen van de cv ketel, 3 jaar geleden door een ander bedrijf, de aanvoer op de afvoer aangesloten. Hierdoor werkte de vloerverwarming niet correct. Perfect heating heeft dit voor me opgelost. Echt geweldig

Uitgevoerd op 25-10-18 door:

Ecotec Solar Energy

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Op tijd een netjes gewerkt

Aanbeveling:
Goed advies en perfect week geleverd