Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 06-02-19 door:

Eurokozijn

9.3 10
9,3

Nieuwe kozijnen

Toppers

Aanbeveling:
Hardwerken, prettige medewerkers, streven voortdurend naar een goed eindresultaat, netheid, vriendelijkheid, beide monteurs zijn bekwaam in het werk. Samenwerking met de hoofdmonteur hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierbij onze dank.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 23-01-19 door:

Ster Kozijn

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Top bedrijf

Aanbeveling:
Als ik aan Ster kozijnen denk komen de volgende woorden in mij op, betrouwbaar, sociaal, meedenkend, creatief en vakwerk dat zijn de sleutelwoorden voor dit fijne bedrijf.

We hebben aan de achterkant van ons huis gerenoveerd. Een prachte schuifpui geplaatst en hele nette kozijnen.
We hebben daarover heel wat gesprekjes gevoerd om ons idee werkelijkheid te laten worden. Niets was te veel voor de eigenaar. Heel prettig contact. Helemaal naar onze smaak. Een dikke pluim voor alle medewerkers.

Ook onze buurman heeft zijn hele huis laten renoveren. Dit is ook prachtig geworden. Top bedrijf ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Mvg. Fam Jansen uit Hengelo

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Ster Kozijn

10 10
10

Kunststof kozijnen

Het ziet er prachtig uit

Aanbeveling:
Na lang zoeken besloten hier mijn kozijn en voordeur te kopen. Ook vanwege de keurmerken o.a. aangesloten bij VKG etc.
Zeer vakkundig, vriendelijk personeel. Alles was goed opgemeten en ook daarom was het plaatsen een fluitje.
Heel mooi afgewerkt, zowel binnen als buiten. Je kunt niet zien dat er een oud kozijn en deur heeft gezeten.

Uitgevoerd op 28-01-19 door:

Solar2Enjoy.com

10 10
10

Zonnepanelen

Solar2Enjoy is zeker een aanrader!

Aanbeveling:
Solar2Enjoy is zeker een aanrader! Goed advies. Komen afspraken na. Zeer goed professioneel personeel, aardig en meedenkend. Net werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 01-02-19 door:

Rosario Kozijnen

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Werken heel netjes.

Aanbeveling:
Paar jaar geleden kunstof achterpui laten plaatsen, was daar zeer tevreden over. Dit keer kunstof keukenraam. Heren werken alles netjes af en vegen zelfs buiten het zaagsel van het oude raam weg.

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Zonvoornop

10 10
10

Zonnepanelen

Scherpe prijs en zeer goede panelen

Aanbeveling:
In mijn zoektocht naar een goed bedrijf om bij ons zonnepanelen te plaatsen op ons nieuwe huis kwam Reinald van ZonVoorNop langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Drie andere bedrijven brachten offertes uit voor maximaal 13 panelen met een totale Wattpiek van rond de 4000. Reinald klom als enige van de uitgenodigde bedrijven zelf het dak op om de situatie op te meten. Vervolgens bracht hij een offerte uit voor 16 panelen, terwijl de andere bedrijven me verzekerden dat er niet meer dan 12 op ons dak zouden passen. Per paneel hadden de panelen van ZonVoorNop een hogere opbrengst dan de andere bedrijven met een totale Wattpiek van 4880. De totaalprijs van de offerte viel ook nog eens lager uit dan de offertes van de andere bedrijven, terwijl we er meer panelen met een hogere opbrengst voor terugkregen. De installatie verliep vlot en soepel. Wat mij betreft is ZonVoorNop een absolute aanrader.

Uitgevoerd op 28-01-19 door:

Rosario Kozijnen

8.7 10
8,7

Kunststof kozijnen

Zelfs een dag eerder dan gepland!

Aanbeveling:
De mannen hebben het netjes en professioneel uitgevoerd, en alles keurig opgeruimd.
Zeer tevreden , nu alleen nog wachten op de horren en een offerte voor een kunstof voordeur met kozijn.

Uitgevoerd op 10-04-18 door:

Solo Gietvloeren

4.3 10
4,3

Nieuwe gietvloer

Onjuiste adviezen, matige kwaliteit

Aanbeveling:
De Betonfloor valt ons erg tegen. De vloer is erg kwetsbaar met (gelekte) vloeistoffen e.d. Al na minder dan een jaar veel vlekken en vlekjes ondanks intensief onderhoud. We zouden dit type vloer zeker niet aanraden.

Uitgevoerd op 24-01-19 door:

Ecosol Isolatie

8 10
8

Spouwmuurisolatie

Keurig werk geleverd

Aanbeveling:
Heb heel goed advies gekregen en het werk is zeer goed uitgevoerd

Uitgevoerd op 20-10-18 door:

All Seasons Airconditioning

9.7 10
9,7

Airconditioning

Flexibel bedrijf die graag meedenkt

Aanbeveling:
Goede voorlichting tijdens het offerte traject. Ze zijn zeer deskundig maar er is ook ruimte voor een eigen invulling.
Installatie liep comform afspraak en er was niets op aan te merken