Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 27-03-18 door:

Soft Water Systems

9.3 10
9,3

Waterontharder

Zeer tevreden komen beloftes na!

Aanbeveling:
Via kennissen gehoord van Soft Water Systems uit Etten-Leur. Zij waren goed te spreken over de resultaten en daarom hebben wij ook besloten een waterontharder bij Mark aan te kopen. Tot op heden zijn we zeer tevreden.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 27-09-18 door:

Zaanstreek Isolatie

8 10
8

Spouwmuur isoleren

Pluspunten vanuit volendam!

Aanbeveling:
De mannen zijn hartstikke klantvriendelijk, en leveren netjes vakwerk af!
Meer dan tevreden hier!

Uitgevoerd op 01-03-19 door:

Zaanstreek Isolatie

10 10
10

Spouwmuur isoleren

Netjes gewerkt.

Aanbeveling:
Voor een schappelijke prijs de spouwmuren van ons huis geïsoleerd. Eerst door de eigenaar van Zaanstreek Isolatie de situatie beoordeeld (spouwen gecontroleerd) en daarna een offerte ontvangen. Op de afgesproken dag en tijdstip stonden de mannen voor de deur. Gaten in de buitenmuren weer gevoegd.

Uitgevoerd op 11-10-18 door:

Soft Water Systems

9.3 10
9,3

Waterontharder

Betrouwbaar en zeer behulpzaam!

Aanbeveling:
We hebben ongeveer een maand de Delta ontharder. Van Mark mochten we hem eerst op proef gebruiken. mark wist zeker dat wij meer dan tevreden zouden zijn en dat is ook zo. Wij houden de ontharder. Door zijn kleine formaat past hij goed in de meterkast. Hij werkt helemaal stroomloos en van het spoelen merk je helemaal niets. Hij is ook veel stiller dan een ontharder op stroom. Hier hebben wij ook naar gekeken daarom weten wij dat. Wij zijn meer dan tevreden.

Uitgevoerd op 09-04-19 door:

Zaanstreek Isolatie

10 10
10

Spouwmuur isoleren

Super gedaan.

Aanbeveling:
Na een aantal offertes te hebben gekregen, waaronder ook die van Zaanstreek was onze keuze snel gemaakt. Nadat de eigenaar bij ons was geweest en wij alles hadden doorgesproken, was het voor ons duidelijk. Wij zijn zeer tevreden na het geleverde werk, ze doen wat ze zeggen en zijn klant vriendelijk.

Uitgevoerd op 12-04-19 door:

Kozijn at Home B.V.

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Vakwerk; zeer tevreden

Aanbeveling:
Op vrijdag 12 april heeft Kozijn at home een kunststof kozijn geplaatst aan de voorzijde van mijn huis (woonkamer). De monteurs hebben dit schitterend en zeer vakkundig gedaan. Ze hebben alles buitengewoon netjes afgewerkt. Ik ben hier zeer tevreden over. Laten we eerlijk zijn: er is een wildgroei aan bedrijven die kozijnen plaatsen. Maar na het lezen van de reviews over Kozijn at Home kon ik de knoop snel doorhakken. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19 door:

Thermo Totaal

9 10
9

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

UITERMATE tevreden.

Aanbeveling:
Vooraf wat sceptisch over de fysieke afstand tot deze firma, maar het introductiegesprek bij ons thuis haalde ons al snel over de streep. We "vielen" voor de no-nonsense benadering en de sterke punten van Thermo Totaal. Prijstechnisch hadden we ook geen klachten. De offerte, communicatie en planning bleek vlekkeloos en het installatieteam met Henry en Ronnie verdient een pluim. Alles werd netjes afgewerkt en er werd niet moeilijk gedaan over wat extra details. We hebben hierna besloten om nog twee dakkapellen door hen te laten uitvoeren, alsmede een terraspui en raam.

Uitgevoerd op 05-04-19 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuur isoleren

Zeer tevreden en prima vlg afspraak

Aanbeveling:
Prima intake gesprek gehad Leo (de adviseur) hierbij hebben we gekozen voor Polystyreen korrels.Buiten op enkele plaatsen gemeten( met camera door geboorde gaten) om te bepalen wat ruimte en conditie was (7 cm). Daarna een prima offerte uitgebracht waarmee ik akkoord ben gegaan.
Afspraak gemaakt voor snelle uitvoering.Werkzaamheden uitgevoerd door een prima op elkaar ingespeeld team. Nette mannen die de geboorde gaten netjes, met voegsel op kleur gemaakt, hebben gevuld.Alles schoongemaakt.
Het werk is uitgevoerd vanuit de vestiging s`Heerenberg.

Uitgevoerd op 11-04-19 door:

Axxent-Nederland B.V.

8.3 10
8,3

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Al met al tevreden.

Aanbeveling:
Heldere presentatie, zeer vlotte offerte, die ook voldoende scherp is. Montage vlot en netjes, inclusief de afwerking. Tips / Verbeterpunten: Tijdens proces van offerte-acceptatie tot plaatsing niet altijd duidelijk hoe en wanneer zaken gaan gebeuren. Tijdens communicatie zouden gordijnen wat nadrukkelijker onder de aandacht mogen komen, nu hebben we die achteraf nog eens besteld, had vlotter gekund. Op details is het bij montage wel een beetje slordig, hoeveelheid zaagsel die achterblijft, restanten die op het dak blijven liggen, zwarte strepen op de muur van het trappenhuis e.d.

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Ice Energy B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Meer dan verwacht!

Aanbeveling:
Erg deskundig advies van ICE Energy en perfecte installatie in maart 3018 Belangrijk voor mij was dat er in de aanbesteding niet meer is beloofd maar juist voorzichtig De voorspelling was dat mijn 13 panels 3400 kWh zouden opleveren maar het werden er 4850! Op jaarbasis natuurlijk was het een bijzonder zonnig jaar maar dan nog is 40 procent meer bijzonder goed nieuws want deskundigen gaven 15 tot 20 meeropbrengst door voor 2018 tov een normaal jaar !