Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Ruben

VRK Kozijnen

Teleurgesteld, oplichting

De offerte was 3 maanden eerder gegeven o.b.v. een installatie binnen 3 weken.. Het is nu 2 maanden geleden dat ik een voorschot van 1000, op rekening van TM Windows(geen kvk) moest aanbetaling aanbetalen voor installatie van kozijnen door VRK KOZIJNEN. Hierna werd er geen contact meer met mij opgenomen. Als ik zelf mail of bel krijg ik iedere keer een andere excuus voor de uitstel te horen. Er wordt nu niet meer gereageerd op mijn mailtjes. Ik vrees dat ik het slachtoffer ben van oplichting.
Klopt het dat deze heren voorheen A team Kozijnen (en/of Van Ruitenbeek kozijnen)waren en nu weer opnieuw begonnen onder de naam vrk kozijnen? De verkoper(s) die aan de deur zijn geweest zijn Hans Philippa en een andere (Turkse) meneer.. Wie heeft dezelfde ervaring met deze heren en welke stappen heb je ondernomen?

Uitgevoerd op 25-09-2015

Jos

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden picobello

Vooraf goede toelichting gekregen over soort isolatie en de toepassing. Vriendelijke en correcte afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Tiny

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

gemaakt wat beloofd was.

goede info gehad geen praatjes maar duidelijk in zijn verhaal over zonnepanelen en dat gaf de door slag.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Paul

Asbestinventarisatie of verwijderen
Aanbevolen door klant

duidelijk en vriendelijk!

duidelijke afspraken! fijn meedenkend! duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Dirk

Cv-ketel installeren of vervangen

Ketelplan.nl

Aanbevolen door klant

Snel en goedkoop , vaklui

Na het invullen van het offerte formulier ontvingen w nog dezelfde dag een offerte. Omdat we een zeer oud systeem hadden kwam Ketelplan bij ons kijken en adviseren. We hebben direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de ketel.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Belinda

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader

Goed advies, goed werk, afspraken werden nagekomen, snelle levering/plaatsing/reactiesnelheid

Uitgevoerd op 23-09-2015

Aanbevolen door klant

Keurige bedrijf

Het was de enige van de vier uitgenodigde bedrijven die een logische verklaring gaf voor de (te) lage opbrengst van de al aanwezige zonnepanelen. Alle anderen wilden alleen maar extra panelen verkopen.

Uitgevoerd op 23-09-2015

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede after sales service

Heel goed verplaatst in mijn situatie en vervolgens goede adviezen gegeven

Uitgevoerd op 23-09-2015

Thijs

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, vakmensen!

De verkoper van Greenworld kwam voorbij, heeft ons dak bekeken en de constructiemogelijkheden aan ons duidelijk uitgelegd. Alle getallen en opbrengsten ondersteunde hij met Websites waar ik de betreffende informatie kon controleren.
We hebben uiteindelijk gekozen voor een Enphase systeem vanwege de betrouwbaarheid en lange levensduur.
Vorig jaar heeft de installatie zelfs 7% meer opgebracht dan beloofd, ook door het goede weer. Dit bewijst hoe correct de voorstellen waren.
Greenworld heeft voor ons een perfekte Job geleverd

Uitgevoerd op 23-09-2015

Tony

Veranda plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en goed!

De overkapping moest over een bestaande constructie heen gebouwd worden.
Dat is zeer vakkundig gedaan met ter plekke nog oplossingen te zoeken voor de onverwachte problemen

Uitgevoerd op 22-09-2015

J.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

het werkt zoals beloofd!

Na 14 dagen bleken de aansluitingen op het platte dak onder het grind, in het water, te liggen en viel alles 2 dagen uit. Wel vlot hersteld door verbaasde collega's van de 'aanleggers'.

Uitgevoerd op 22-09-2015

Wiel

Spouwmuur isoleren

Greenpower Systems

Aanbevolen door klant

optijd

tevreden

Uitgevoerd op 21-09-2015

Arno

Kozijnen plaatsen of vervangen

Derjans Bouwtechniek BV

slordig gewerkt

Tijdens het verkoopgesprek een duidelijk en goed advies, daardoor de opdracht gegund, nu spijt dat we met ze in zee zijn gegaan. Kozijnen er snel ingezet en met een brede kitrand afgewerkt. Na dit gemeld te hebben bij Derjans, alleen maar contact via de mail. Ze nemen niet de moeite om naar het resultaat te komen kijken.
Jammer

Uitgevoerd op 20-09-2015

P.A.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles volgens afspraak . De verbinding met het dak zeer goed.

Uitgevoerd op 19-09-2015

Frans

Energie Wonen

Aanbevolen door klant

Afspraak=Afspraak

Bij de kennismaking was er meteen een goed gevoel. Alle optie's netjes en eerlijk uitgelegd. Offerte was beknopt, maar duidelijk. Werkzaamheden volgens offerte en keurig volgens afspraak gerealiseerd.

Uitgevoerd op 16-09-2015

Geert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede voorlichting. Super

In het offerte traject hebben we wel een aantal maal contact gehad over de manier hoe de panelen kwamen te liggen en welke kleur. En elke keer was dat geen probleem. Ook toen uiteindelijk ook nog een Solar Edge systeem wilde toevoegen was dit ook prima te regelen.

Uitgevoerd op 16-09-2015

K.T.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

De afhandeling was goed

Goed advies. Montage was uitbesteed aan timmerbedrijf. Tevreden met de montage. Werd alleen 2x uitgesteld.

Uitgevoerd op 16-09-2015

Ruben

ETB Wakkermans

Aanbevolen door klant

Zie omschrijving.

Er moest veel gebeuren bij de renovatie van mijn huis. Nieuwe meterkast, boiler verplaatsen, nieuwe kabels, leidingen en aansluitingen. Wel jammer dat ze een paar keer niet kwamen opdagen, te laat kwamen en vaak moeilijk te bereiken, het gaat alles bij elkaar om veel geld. Ze denken wel met je mee voor oplossingen en zijn flexibel, dat is erg prettig. Alles bij elkaar een 6

Uitgevoerd op 16-09-2015

Aanbevolen door klant

netjes en professioneel

Kreeg goed advies, werk netjes en professioneel uitgevoerd conform afspraak en op afgesproken tijdstip.

Uitgevoerd op 14-09-2015

Johanna

Kenders Bouw BV

Niet tevreden

Offerte was snel en goed de uitvoering en de communicatie uitermate slecht

Uitgevoerd op 13-09-2015

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, voortvaren

Er wordt mede gelet op "de kleintjes". Voorts wordt kapitaal vernietiging bewaakt Er wordt gericht en netjes gewerkt. Klantvriendelijk, klantgericht en secure. Alles wordt op een prettige wijze eerst doorgesproken, derhalve geen verrassingen, zoals meerprijs.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Ge

KSH

Boerenbedrog

Vage offerte die voor meerdere uitleg vatbaar is met verkeerde onlogische prijsopgave, Toegegeven dat bepaald werk dubbel was gecalculeerd, en na korrektie nooit op komen draven.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Albert

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

netjes goed en niet duur

Super netjes gewerkt. Heel strakke prijs en goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Henny

Bouwbedrijf Slomp BV Hoogeveen

Onbehoorlijk oneerlijk.

Aanvraag bouwvergunning voor herbouw hotel voor afgesproken prijs achteraf meer dan 3 x dat bedrag en bouwtermijn overschreden. Past dit vaker toe als projectontwikkelaar in het Noorden.

Uitgevoerd op 13-09-2015

P.

E.A.B.

Aanbevolen door klant

Vakmanschap

Gewoon top. Goed en zeer aardig personeel.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Herman

Pfixx Solar systems

Aanbevolen door klant

kort gezegd uitstekend

Bedrijf: Pfixx Solar systems
Goed advies, zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen, en leggen dit keurig vast in de afspraken, bestek.

Uitgevoerd op 13-09-2015

E.

Bouwbedrijf van Dijk uit Hasselt

Aanbevolen door klant

Zeer goed bedrijf

Geweldig goed advies en zeer meedenkend met de klant.

Uitgevoerd op 13-09-2015

Ron

Renoplan Plus

Zeer ontevreden

Aannemer zou werken met hem goed bekende zzp ers, waar hij veel projecten mee heeft gedaan. Werkelijk was totaal anders. Vanaf dag een was er geen bouw supervisie en er ook nooit meer geweest. Aannemer leverde voor het merendeel slecht gemotiveerde mensen en ze werkten zeer slordig en kende zijn mensen totaal niet en andersom. Wij werden tevens door zijn mensen lastig gevallen vanwege wanbetalingen. Beloofd was een bouwtijd van 6 weken en is nu nog na 11 maanden steeds niet klaar. Van onze kant hebben wij keurig zijn facturen betaald, zoals we hadden afgesproken.Met dit bedrijf loopt inmiddels een rechtszaak. Wij zijn aan dit bedrijf gekomen via Solvari, dus pas op wie je neemt. Wij vragen ons af wat hij met ons geld heeft gedaan. Vele van zijn mensen plus leveranciers zijn nog niet betaald. We laten het verder aan de rechter over. Dit horror scenario wensen we niemand toe.

Uitgevoerd op 13-09-2015

L.

Bajoh Parketteurs

Aanbevolen door klant

Meer dan tevreden

Dit bedrijf heeft ons echt uit de brand geholpen. Super goede en snelle service. De vloer is prachtig gelegd met oog voor detail. De afwerking is ook geweldig gedaan. Dit bedrijf raad ik aan voor iedereen die een vloer moet laten leggen, oliën, schuren etc.

Uitgevoerd op 11-09-2015

Mieke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

gewoon doen!

Scherpe prijs, goed advies, netjes geplaatst en bij vragen over van alles, direct antwoord.

Uitgevoerd op 10-09-2015

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review