Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 17-10-18 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

9.7 10
9,7

Zwembaden

Afspraken en beloftes nagekomen

Aanbeveling:
Super advies over wat er allemaal mogelijk was, wat er nodig was en de prijs van beide. Super service, geheel volgens belofte, ongekende klantvriendelijkheid.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 16-01-19 door:

Qozijn

9 10
9

Kunststof kozijnen

100% over goederen en uitvoering

Aanbeveling:
Het Qozijn team heeft bij mij 2 kozijnen (elk met toegangsdeur en zijramen) geplaatst en wel zodanig dat de huishoudster de volgende dag niets hoefde te doen. Alles was schoon toen het team was vertrokken. Hulde!

Uitgevoerd op 14-01-19 door:

Isoprofs B.V.

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Duim omhoog dus.

Aanbeveling:
Vandaag hebben 2 heel vriendelijke, bekwame en hardwerkende medewerkers van Isoprofs mijn huis voorzien van spouwmuurisolatie. En ook nog alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 04-12-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9 10
9

Kunststof kozijnen

erg tevreden

Aanbeveling:
Goed advies en het ziet er mooi uit

Uitgevoerd op 14-01-19 door:

Van Eijk Vochtwering

8 10
8

Opstijgend vocht

Vriendelijk, professioneel en snel

Aanbeveling:
Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Heatnet Vloerverwarming

2.7 10
2,7

Vloerverwarming

Snelle levering zeer slechte servic

Aanbeveling:
Verkoop was snel, na levering kon ik niet het juiste type vloersensor selecteren in de thermostaat. Na een e-mail met de vraag welke ik moet selecteren krijg ik te horen welke type vloersensor is meegeleverd. Dit is niet het antwoord op mijn vraag. Hierop het botte antwoord dat ik de handleiding maar moet lezen. Inmiddels teleurgesteld in hun houding schrijf ik een review op google met mijn ervaring. Ik stuur Heatnet weer een email dat de juiste type vloersensor niet in de thermostaat is staat. Antwoord hierop is dat ik geen idiote reviews moet schrijven. Wel sturen ze een foto van een thermostaat met daarop de juiste keuze vloersensor. Ik antwoord, als het bedrijf Heatnet geen kritiek kan verwerken dat ze dan niet moeten handelen. verder voeg ik toe dat de type sensor op de foto niet in mij inmijn thermostaat staat. Antwoord van Heatnet:
Stuur de oude thermostaat terug en je krijgt een nieuwe maar alleen als je de review verwijder.

Uitgevoerd op 05-11-18 door:

KdW Schilders

9.3 10
9,3

Schilderwerk buiten

Goed werk goede service

Aanbeveling:
We hebben een hele goede ervaring met het laten schilderen van de buitenkant van ons huis. Netjes en schoon gewerkt, komt zijn afspraken en tijden na en een goede service!

Uitgevoerd op 16-01-19 door:

Helios Solar

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Hele traject prima gedaan: Pluim !!

Aanbeveling:
Het advies was super, niet opdringerig (zoals anderen) en echt antwoord op alle vragen. Vervolg was ook prima, met heldere foto's, uitleg en offerte. Verdere afhandeling, installatie en contacten b.v. rondom inrichten monitoring app ook allemaal prima en snel. Ze gaan me nog helpen met de BTW teruggave, dus helemaal top ! Ik zou Helios Solar zeker aanbevelen voor advies en goed prijs-/kwaliteitverhouding.

Uitgevoerd op 14-11-20 door:

Isolatietechniek Best

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Netjes op tijd!

Aanbeveling:
Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld.
Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet.
Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had.
Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00
minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Sunleaves

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

zeer tevreden

Aanbeveling:
Goede voorlichting en eerlijk, afspraken worden nagekomen ,we hadden een kleine storing met de WiFi (door ziggo) ze stonden gelijk klaar om te helpen gewoon een top bedrijf 100 procent eerlijk