Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 27-11-18 door:

Zo Veilig Advies

9.3 10
9,3

Alarmsysteem

Geweldige service

Aanbeveling:
Geweldige service vriendelijk personeel 👍👍

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 17-10-18 door:

Perfect heating B.V.

9.7 10
9,7

Vloerverwarming

Top Bedrijf

Aanbeveling:
Ik kan niet anders zeggen dan dat er vakmensen werken bij dit bedrijf. In eerste instantie werd de keukenvloer afgekeurd en moest er een nieuwe vloer worden gestort (á 750 euro). Dit werd door Levon gelijk praktisch opgelost en heeft mij geen cent extra gekost. Ook werd er heel netjes gewerkt en had Levon (echt een topmonteur) hele praktische tips. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden! Bedankt

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Rosario Kozijnen

9.3 10
9,3

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Zeer uitgebreide professionele offerte. Plaatsing kozijn op de afgesproken tijd, na vooraf geïnformeerd te zijn over te nemen maatregelen en aanvangstijd van het werk. Vakbekwame zeer nette en vriendelijke monteurs, die alles zeer netjes achter lieten. Kortom prima werk.

Uitgevoerd op 23-11-18 door:

ParZa Beveiliging

9 10
9

Alarmsysteem

Netjes volgens afspraak

Aanbeveling:
Goed advies, eerlijke prijsopgave. Netjes email contact.

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Kwakkel Asbest BV

1 10
1

Asbest

Zeer ontevreden.

Aanbeveling:
Bij hun vertrek kwam ik er achter dat ze mijn rolgordijn hebben gesloopt wat bij de voordeur hing en ik kon nadat ze weg waren mijn toiletpot en wat onderdelen zelf voor mijn huis weghalen. Verder waren ze erg onduidelijk over hoe lang het duurde en wat de werkzaamheden precies waren en hebben ze tegels uit de grond gehaald en niet teruggeplaatst. Zeer onprofessionele werkwijze.

Uitgevoerd op 26-06-18 door:

DDB Totaalonderhoud

2 10
2

Schilders ingehuurd door ons

Hendrik kok Culemborg wanbetaler

Aanbeveling:
Hendrik kok had ons ingehuurd schilderswerk heb deze als tussenpersoon geleverd echter betaald deze wanbetaler niet en steekt geld in zijn eigen zak. Onbetrouwbaar en zeker geen zaken mee doen. U bent gewaarschuwd

Uitgevoerd op 27-11-18 door:

ECO Velthuis

2 10
2

Veranda's

Bedrogen en bestolen

Aanbeveling:
Oplichters! Wees gewaarschuwd! 4000 euro aanbetaling gedaan voor een overkapping, maar niets gekregen. Geen gehoor meer. Na wat onderzoek blijkt Jurrie Velthuis een spoor van vernieling na te laten. Heeft overal schulden, en heeft onder meerdere bedrijfsnamen gehandeld. "Eco Velthuis" zal dan ook geen lang bestaan kennen.

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

Cvketeldirectgeplaatst.nl

2 10
2

Nieuwe CV-ketel koop

waardeloos

Aanbeveling:
2 keer offerte opgestuurd, 3 keer voor gebeld, zouden terugbellen. Helaas.
Ik zoek wel een andere

Uitgevoerd op 16-11-18 door:

Solarfabriek

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

nauwkeurig en op tijd.zeer tevreden

Aanbeveling:
Komen eerst kijken en geven daarna goed advies. Werk is netjes uitgevoerd. Alle afspraken v.w.b. kabeltraject, plaats omvormer en alle aansluitingen zijn nagekomen.Ook de aanmelding bij energieleverancier en energie transporteur zijn de zelfde dag geregeld.

Uitgevoerd op 30-07-18 door:

Horboom Vloeren

6.3 10
6,3

Nieuwe gietvloer

slechte nazorg en communicatie.

Aanbeveling:
Een prachtige vloer, prijzig dat wel. Maar op het moment dat er iets mee is geven ze niet thuis. Dan komt er alleen een buitenproportionele gepeperde rekening. Als je dan laten weten het niet met het voorstel te zijn hoor je nooit meer iets van ze.