Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 05-04-19 door:

Scheer Dakkapellen

9.3 10
9,3

Dakkapel plaatsen of vervangen

Aanrader!

Aanbeveling:
Altijd heel netjes behandeld en te woord gestaan door Roel en Remy! En het eindresultaat is een geweldig mooi, kwalitatief hoogstaand dakkapel! Super blij mee en zeker weten een aanrader!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 10-04-19 door:

Hero Dakkapellen

9 10
9

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer zeer tevreden!

Aanbeveling:
Als enig bedrijf (en geloof me ik heb er veel gehad) dachten ze bij offerte opname al na over allerlei zaken die ik zelf nog niet voorzien had. Waren goed bereikbaar ook voor en na de offerte. Week voor installatie goede instructies nog gehad. En op dag van bouwen is alles zeer goed verlopen.

Uitgevoerd op 27-05-15 door:

SolarProf

2.3 10
2,3

Zonnepanelen installeren

Onbetrouwbaar!

Aanbeveling:
1. Monitoring kreeg men niet werkend. Uiteindelijk na een jaar van ellende, door een derde moeten laten fixen.
2. Niet goed ingemeten. Pas na aandringen wilde men crediteren conform de overeenkomst.
3. Lekkage! Monteurs waren "vergeten" om dakpannen terug te leggen onder de panelen. Veel waterschade. Geen enkele reactie of excuses...
4. Men zou jaarlijks de output bij mij opvragen en vergelijken met andere systemen. In werkelijkheid doet men niets. Geen uitvraag, geen enkele terugkoppeling.
"Cashen en wegwezen....."

Uitgevoerd op 06-03-19 door:

IsoSun BV.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Bedankt voor alles !!

Aanbeveling:
Fantastisch resultaat , in oktober ons huis laten isoleren met grijze bolletjes unipearls, ik merk vooral s ochtends het verschil dat het nog warm is beneden maar ook in de badkamer hadden vroeger de kinderen het koud maar nu is het wat aangenamer. Klein minpuntje is communicatie met de vertegenwoordiger maar dit heeft Isosun meer dan recht gezet.
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 10-01-19 door:

Zon Bewust B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Kortom, alle lof voor Zon Bewust.

Aanbeveling:
De verkoopadviseur was erg compleet met zijn verhaal en nam zelfs extra tijd na sluitingstijd om toch nog wat vragen te beantwoorden. Dit is pas service! De installatie werd gedaan door jongens met verstand van zaken die ook gelijk een paar tips gaven om mijn zonnepanelen in optima forma te houden.

Uitgevoerd op 08-04-19 door:

Thermo Totaal

8 10
8

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Netjes op tijd, keurig werk afgeleverd. Deden wat met afwerkingspuntjes die we aangaven.
Afval werd netjes meegenomen en alles werd netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 30-03-19 door:

Sunny Solar Systems

8.3 10
8,3

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig & op tijd, zeer tevreden

Aanbeveling:
Kreeg een zeer uitgebreid advies. Diverse merken en opties leverbaar, wat je keuze vergroot. Goede prijs kwaliteit verhouding. Reageert zeer snel op een vraag, ook na installatie. Werd keurig van te voren gebeld dat men onderweg was. Denken goed mee tijdens de installatie over hoe het beste te plaatsen. Zijn aangesloten bij stichting garantie fonds. Na afloop zijn ze direct met de btw aangifte aan de slag gegaan.

Uitgevoerd op 08-01-19 door:

Ice Energy B.V.

10 10
10

Zonnepanelen installeren (particulier)

Laat de zon nu maar schijnen.

Aanbeveling:
Afgelopen week is de installatie van onze zonnepanelen gedaan, en wil mijn complimenten maken over Ice Energy. Ik heb 5 aanbieders van zonnepanelen offerte laten uitbrengen. Sam heeft bij de schouwing en daarna met zijn passende offerte en de heldere wijze van communiceren de doorslag gegeven. Een week later na akkoord van de offerte lagen de panelen al op het dak. De monteurs waren zeer beleefd en uiterst ter zake kundig, en hebben ondanks de regen en sneeuw de panelen goed en mooi geplaatst op het dak, geheel volgens planning en afspraak. Ik vind het geheel er industrieel uitzien, en het lijkt echt op een kleine energiecentrale. De installatie is boven verwachting geworden, en ik beveel Ice Energy dan ook zeker aan.

Uitgevoerd op 14-03-19 door:

Schone Energie B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren (particulier)

goede service, goed behandeld

Aanbeveling:
Erg tevreden over info en installatie panelen zitten er goed op top mbt veiligheid niet teveel risico genomen met de installatie mbt wind/storm. Mogen wel de rommel van installatie opruimen bij plaatsing omvormer.

Uitgevoerd op 11-12-18 door:

Isoprofs B.V.

1.7 10
1,7

Spouwmuur isoleren

Waardeloze service!

Aanbeveling:
Waardeloze service. De jongen die de offerte kwam maken was heel aardig maar achteraf blijken het alleen maar mooie woorden te zijn geweest. De gaten zijn niet opgevuld en roosters slecht geplaatst . Ik krijg geen enkele reactie op mijn e-mails van Isoprofs. Ze sturen alleen maar aanmaningen! Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt bij een bedrijf. Klanttevredenheid is iets waar ze daar nog nooit van gehoord hebben. Ik snap niet dat Essent zaken doet met dit bedrijf.