Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vriendelijk, nauwkeurig en netjes.

Keep up the good work.

Uitgevoerd op 15-06-19

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden, prima afgeleverd.

Naar aanleiding van een eerdere oplevering bij de buren met de firma Rosario in zee gaan, advies was zeer duidelijk en offerte in een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was binnen een goed termijn, en netjes volgens de afspraken. Afspraken staan netjes omschreven en de firma komt deze ook goed na.
Instalatie werd door deskundig en vriendelijk personeel gedaan, alles netjes opgeleverd en ruimtes werden goed veeg schoon opgeruimd. Kleine problemen die door de vervanging ontstonden werden zeer goed en netjes opgelost.
Zijn dus zeer tevreden over de verkoop, advies en offerte maar vooral door de deskundige instalatie. Met vol vertrouwen kan en zal ik deze firma aanbevelen.
Mvg, John

Uitgevoerd op 12-07-19

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Schade wordt niet hersteld

Er is schade ontstaan aan het huis tijdens het boren in de spouwmuur, waar wij volgens Spouwisolatie Brabant zelf voor verantwoordelijk zijn en voor moeten opdraaien...
Slechte service, niet klantvriendelijk en raden anderen zeker af met hen in zee te gaan.

Uitgevoerd op 24-01-19

Antwoord van Solvari

Beste Mandy,
Zoals besproken hebben we de kwestie voorgelegd aan Isolatietechniek Brabant.
Ze lieten ons weten de ontstane situatie betreuren. De opvolging werd door de vakantie periode vertraagd, maar ze zullen er op korte termijn bij u op terug komen.
We gaan er van uit dat het zal worden opgelost.

Vriendelijke groeten,
Jasper van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima traject alles als afgesproken

Uiterst plezierig en professioneel contact met Paul Schoenmakers in de voorbereiding, met goed advies in goede sfeer en een goede offerte. Op zijn uitnodiging op bedrijf geweest en verdere afspraken gemaakt. Prima afspraken met planning, en ook afwikkeling BTW aanvrage vlot door hun in gang gezet. Aanpassingen waar nodig steeds op initiatief van Solar2LED binnen de afspraken, dus geen verrassingen. Plaatsing geheel volgens planning door drie leuke en harde werkers, met strak tijdschema alles binnen 3 uur werkend. Online monitor werkte dagdeel na plaatsing.
Wacht nu enkel nog op de BTW teruggave, dat zal een kwestie van tijd zijn...
Al met al heel tevreden over samenwerking met Solar2LED! Dank jullie wel allemaal!

Uitgevoerd op 28-06-19

Antwoord van Solvari

Beste M.,
Bedankt voor het delen van uw uitgebreide review over Solar2Led. Goed om te lezen dat ze u naar tevredenheid hebben geholpen. Nu kunt u mooi genieten van uw nieuwe zonnepanelen. Wij hopen dat u met de zonnepanelen veel kunt besparen!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

7
Prijs/kwaliteit
3
Service
1
Afspraken

waardeloze afspraken

De afspraken die worden gemaakt worden slecht nagekomen. Monteurs kwamen te laat en hadden veel materiaal waaronder een ladder niet bij zich. Communicatie was slecht. Er zijn vast betere bedrijven dan deze. Alle voorbereidingskosten die ik extra heb gemaakt om het werk voortgang te laten maken bleken uiteindelijk voor mijn eigen kosten. Ik werd uiteindelijk aangemaand voor een rekening die ik nooit heb ontvangen. Rommelig! Ik zou met dit bedrijf niet opnieuw zaken doen.

Uitgevoerd op 27-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Marten,
We betreuren dat u niet tevreden bent.
De toelichting die u ons telefonisch gaf hebben we doorgegeven aan Zon Advies Nederland.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Goed advies en uitstekende nazorg!

Expert Solar Systems, heeft goede kennis van zaken en levert volgens afspraak. Ook nazorg is een waardevolle kenmerk van dit bedrijf!

Uitgevoerd op 11-03-19

Antwoord van Solvari

Beste R,
Bedankt voor het plaatsen van deze goede review over Expert Solar Systems. Wij zijn blij om te horen dat u zo goed te spreken bent over dit bedrijf!

Veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
7
Afspraken

Levering en plaatsing volgens plan

Zeer uitgebreide en goede advisering. De beloofde BTW verzorging werd na plaatsing ingetrokken.

Uitgevoerd op 28-03-19

Antwoord van Solvari

Beste Ad,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies van Expert Solar Systems.
Veel plezier alvast van uw nieuwe zonnepanelen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden

Een goed advies, snelle levering keurig geplaatst

Uitgevoerd op 08-01-20

Antwoord van Solvari

Beste Ad,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het een snelle levering was die ook goed geplaatst is!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Vakkundig en netjes geïnstalleerd

De klus is snel en netjes geklaard

Uitgevoerd op 28-03-20

Antwoord van Solvari

Beste Niels,
Goed om te zien dat u Expert Solar Systems deze mooie beoordeling heeft gegeven! Wij hopen dat u veel profijt heeft van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
6
Afspraken

Snelle zorgvuldige montage

Goedadvies. Aanzicht op het dak absoluut niet storend. Alleen de btw teruggave heeft nog steeds niet plaatsgevonden, wacht al bijna een half jaar.

Uitgevoerd op 18-01-19

Antwoord van Solvari

Beste FGWM,
Bedankt voor de goede review over Expert Solar Systems. Zo te zien kunnen ze u ook zeker verder helpen met de btw teruggave.
Hopelijk is alles snel geregeld!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari