Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 21-11-18 door:

Energiehuis van Buren

9.7 10
9,7

Zonnepanelen particulieren

Netjes en duidelijk

Aanbeveling:
Goede uitleg, prima uitvoering, concurrerende prijs

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 17-01-19 door:

Warmtepomp Benelux

9 10
9

Warmtepompen

Nette monteurs goed advies

Aanbeveling:
Goed advies, nette monteurs en altijd bereikbaar

Uitgevoerd op 10-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

de monteurs waren op tijd

Aanbeveling:
de monteurs leverde goed werk af en ik werd goed geinformeerd

Uitgevoerd op 16-01-19 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden en aan te bevelen!

Aanbeveling:
Sympathieke mannen die efficiënt werken en hun vak goed verstaan. Ze denken met de klant mee en lossen probleempjes heel creatief op en zijn niet te beroerd om de bezem ter hand te nemen.

Uitgevoerd op 02-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Geweldig vakwerk geleverd, j

Aanbeveling:
Eerst een goed gesprek gehad met de adviseur. Daarna is alles keurig netjes aangesloten. Nazorg bij dit bedrijf is ook uitstekend

Uitgevoerd op 10-06-18 door:

Sabino bouw

1 10
1

Nieuwe kozijnen

Sabino kozijnen oplichters

Aanbeveling:
Oplichters!!! duizenden euro's lichter en meerdere lekkages rijker. Bedrijf neemt geen moeite om hun fouten op te lossen.

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Ketelaar Zonwering

10 10
10

Rolluiken

Zeer tevreden raad je aan 👍Bedri

Aanbeveling:
Hallo
Ik heb al 11 jaar rolluiken gekocht bij deze bedrijf azon zonwering uit kilder
Als je op zoek ben raad ik deze aan het is heel goed bedrijf en niet duur
Ze help je goed en ze zijn vriendelijk
Ik ben heel blij er mee 👍👍👍👍

Uitgevoerd op 20-01-19 door:

AZ Isolatietechniek

4.3 10
4,3

Dakisolatie

zou het niet doen

Aanbeveling:
- Duidelijk was dat ivm verhuizing de plaatsing qua tijd relevant was.
- op een dag zou er geïsoleerd worden, ik was om 7 uur aanwezig, niets. Bellen om half 8 : ging niet door, medewerker in ziekenhuis opgenomen... geen telnr kunnen vinden (mail ook niet gebruikt) Wat ????
- vele dagen later wordt een 2/3 van het werk afgeleverd en een enorme troep achtergelaten
- verhuizing dus maar uitgesteld
- om het werk af te maken komt er eerst 1 persoon, die na 3 uur de brui eraan geeft , er zou een ander komen om het af te maken, niet dus
- eigenaar komt de achtergebleven troep opruimen (dat wil je niet weten, ook niet de opmerkingen die hij heeft over zijn personeel)
- dan komt enkele dagen later weer iemand langs die het afmaakt.
Al met al : 3-4 weken later klaar, met veel gedoe, gelazer en ook van onze kant: veel tijdsinvestering;
niet doen

Uitgevoerd op 03-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Uitvoering volgens afspraak

Aanbeveling:
Na een eerste prettig gesprek en schouw een duidelijke offerte met een goede prijs ontvangen.

Uitgevoerd op 04-01-19 door:

Sunny Solar Systems

10 10
10

Zonnepanelen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Wij zijn heel tevreden met onze zonnepanelen van Sunny Solar Systems!

We hebben vooraf bij verschillende installateurs offertes opgevraagd voor exact dezelfde zonnepanelen en omvormers. Dus offertes waren goed met elkaar te vergelijken.
De offerte van Sunny Solar Systems kwam bij vergelijking zowel qua prijs als qua voorwaarden en garanties als beste uit de bus

Tijdens montage zijn we tegen een onverwacht probleem aangelopen. Voor dit probleem hebben we in goed overleg een prima oplossing gevonden.

Sunny Solar Systems is alle afspraken volledig nagekomen. Dus zoals gezegd wij zijn erg tevreden!!