Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

8 10
8

Alarminstallatie

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Goed advies, vakman heeft de installatie verzorgt.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 24-11-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Keurig, perfect, netjes,kwaliteit

Aanbeveling:
Bij ons hebben ze zonnepanelen gelegd . Keurig netjes, alles volgens afspraak.
Alles draait super

Uitgevoerd op 23-11-18 door:

Rosario Kozijnen

9 10
9

Nieuwe kozijnen

zeer tevreden

Aanbeveling:
de opdracht is tijdig en prima uitgelegd.

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

HANBANK

9.3 10
9,3

Zonnepanelen particulieren

Wij zijn zeer tevreden!

Aanbeveling:
Tijdens persoonlijke toelichting op uitgebrachte offerte kregen wij een uitgebreid en helder advies van Léon Schoonbeek. Het werk werd vlot en professioneel uitgevoerd, waarbij nog extra rekening werd gehouden met onze wensen over de bekabeling door het huis. De afspraken werden uitstekend nagekomen.

Uitgevoerd op 02-11-18 door:

Eurokozijn

9.3 10
9,3

Nieuwe kozijnen

Al met al is eurokozijn prima.

Aanbeveling:
Na 3 geleden boven de kozijnen vervangen te hebben, hebben we voor beneden weer eurokozijn ingeschakeld. Omdat we de vorige keer erg tevreden waren. Nu 2 kozijnen + achterdeur met toebehoren vervangen en ook nu is er niets op aan te merken. Het begint bij de adviseur deze is vriendelijk en duidelijk en neemt de tijd. Dan komt offerte dit is ook allemaal prima en correct geregeld.
Dan komen de monteurs daar is helemaal niets op aan te merken. Deze zijn erg vriendelijk en werken vlot, netjes en aan het eind van de dag is alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 22-10-18 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Goede kwaliteit en afwerking

Aanbeveling:
Super service

Uitgevoerd op 21-11-18 door:

Axxent-Nederland B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden en conform afspraak!

Aanbeveling:
Vier kunststof "houten" ramen en een grote hefschuifpui met HR++ glas geplaatst.
Duidelijke communicatie met Jan Herman ten Velde (adviseur) en Alexander Blok (kantoor / planning).
Alles is zeer juist opgemeten door een Nederlands-Duits sprekende Axxent medewerker uit Duitsland. Martin, Damian en Barthos zijn alle drie machtig aardige, vakkundige, heel hard werkende en zeer welwillende installateurs uit Polen, waarmee wij Duits, Engels en een beetje Nederlands communiceerden. Resultaat van de uitvoering (buitenzijde in de bestelde donkerder houtkleur dan de binnenzijde) is perfect en het comfort van openen, sluiten en warmte-tocht isolatie is zeer goed merkbaar.

Uitgevoerd op 30-10-18 door:

Axxent-Nederland B.V.

8 10
8

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Ik kreeg een goed advies en de heren waren goed in hun werk

Uitgevoerd op 29-10-18 door:

Aura Kozijnen

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Zeer goed advies.vakkundige monteurs.afspraken goed nagekomen.

Uitgevoerd op 24-09-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

9 10
9

Zonnepanelen particulieren

Toppers.

Aanbeveling:
Service snel en informatief, levering op afgesproken tijd en datum, personeel vriendelijk en aanspreekbaar, werking van de panelen perfect inzichtelijk en goed. Ik beveel Bespaarmetjedak van harte bij iedereen aan.