Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 05-04-19 door:

Sunpackt B.V.

10 10
10

Screens

Zeer tevreden! Perfect!

Aanbeveling:
Goed advies. Zeer professioneel werk. Onze klus was niet standaard, maar voor elk probleem werd meteen een oplossing gevonden. Plezierige sfeer. Snel en goed werk, niets was teveel. Schitterend resultaat.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 28-03-19 door:

Solar2Led BV

6 10
6

Zonnepanelen installeren

Foute berekening van hr.Uiterweer

Aanbeveling:
Afspraak was dak volleggen met panelen.. Volgens de adviseur Hans Post Uiterweer konden er 12 op maar na installatie van deze 12 bleken er 14 op te kunnen. Wil er dus 2 bij maar moet dan weer installatiekosten betalen volgens de Hr Uiterweer. Beetje waardeloos dit.

Uitgevoerd op 25-02-19 door:

Damen & Groen BV

8.3 10
8,3

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Vakmanschap !!!!

Aanbeveling:
Op tijd en volgens afspraak gemonteerd. Netjes afgewerkt, werkplek schoongemaakt, oude venster afgevoerd. Goed vakwerk, werd bij het opmeten ook actief meegedacht en advies gegeven.

Uitgevoerd op 02-04-19 door:

Damen & Groen BV

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Toppers.

Aanbeveling:
Professionele firma met top vakmannen. Ze hebben mijn kunststof kozijnen erg goed geplaatst en ook ben ik zeer tevreden over de goede materialen. Mijn klus was goed gedaan. Ze werken netjes , veilig en ordelijk.

Uitgevoerd op 14-02-19 door:

Schone Energie B.V.

7 10
7

Zonnepanelen installeren (particulier)

Communicatie kan iets beter.

Aanbeveling:
Offerteproces (bezoek en mailverkeer) verliep uitstekend. Afspraken met de vertegenwoordiger waren niet altijd doorgegeven aan de montageploeg (zijkanten panelen, hoofdschakelaar). De elektricien was weinig ervaren en communicatie met monteurs ging moeilijk vanwege taalbarrière. Mede daardoor duurde installatie onnodig lang en moest het in de week daarna worden afgemaakt. Installatie werkt inmiddels naar behoren.

Uitgevoerd op 02-04-19 door:

Schone Energie B.V.

10 10
10

Zonnepanelen installeren (particulier)

100% aanbeveling!

Aanbeveling:
Ik heb een maand geleden een adviseur van Schone Energie thuis gehad die heel duidelijk uitleg heeft gegeven over verschillende soorten zonnepanelensystemen. Ik heb verschillende offertes vergeleken en 3 adviseurs uitgenodigd. Schone Energie sprong er met kop schouders bovenuit zowel in prijs als service en vriendelijkheid van de medewerkers/installateurs. Na 2 weken de offerte getekend te hebben konden de panelen al worden geïnstalleerd. Laat nu de zon maar schijnen!

Uitgevoerd op 02-04-19 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuur isoleren

netjes uitgevooerd,aardige mensen!!

Aanbeveling:
Na een goed informatiegesprek met de adviseur snel een afspraak gemaakt! nog geen week later al de uitvoering. het is netjes uitgevoerd en je ziet er helemaal niets meer van!! kortom: Zeer tevreden

Uitgevoerd op 11-02-19 door:

Schone Energie B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren (particulier)

Tot nu toe top!

Aanbeveling:
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf kwamen afspraken exact na en hebben nog voor de middag 11 zonnepanelen geïnstalleerd en werkend gekregen. ik kan niet anders zeggen alles naar tevredenheid
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 11-03-19 door:

Damen & Groen BV

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Fijne medewerkers die meedenken

Aanbeveling:
Meer dan tevreden zijn wij vanaf het maken van een afspraak voor een offerte tot het opleveren van de nieuwe kozijnen. En wat zijn ze mooi!

Uitgevoerd op 15-03-19 door:

Damen & Groen BV

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Super bedrijf!

Aanbeveling:
Wat een top service! We zijn ontzettend blij met hoe alles is gegaan. Vanaf het begin tot het eind.
Op de laatste montage dag heeft de verkoper(kevin) netjes op gebeld hoe alles was gegaan.
De monteurs (Wouter en Jan-Willem) hebben gewerkt als paarden! Over de nazorg hebben we nog geen ervaring. Maar het na bellen van Kevin is al helemaal top!
Vraag direct een gratis offerte aan