Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 28-03-18 door:

J.W.M Gevelrenovatie & Onderhoudsbedrijf

3 10
3

Gevelwerken

Slordig uitgevoerd, reageert niet

Aanbeveling:
Voegwerk vervangen, gevel gereinigd en geimpregneerd, dillatatievoegen vervangen. Werk aan de gevel niet volledig en slordig uitgevoerd, werkplaats zeer vervuild achtergelaten. Dit op verschillende manieren onder de aandacht gebracht, men reageert in het geheel niet. Geen enkele service dus!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Rosario Kozijnen

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden, vakkundig werk

Aanbeveling:
Opmeten ging snel en deskundig, wijzigingen later waren ook geen probleem. Eerder geleverd als afgesproken uiteraard in goed overleg. Dag van plaatsing keurig op tijd, net werk afgeleverd en medewerkers gedroegen zich netjes. Oplevering was duidelijk.

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Walldecsolutions Hoofdvestiging

10 10
10

Opstijgend vocht

Keurig volgens afspraak.

Aanbeveling:
Heb een uitstekend advies gekregen van Armand van Walldec solutions waar ik verder mee kan.
Het leek optrekkend vocht te zijn maar volgens zijn vakkundig advies blijkt het probleem een andere oorzaak te hebben.

Uitgevoerd op 03-12-18 door:

Pluimers Isolatie

1 10
1

Spouwmuurisolatie

Te duur, komt afspraken niet na!

Aanbeveling:
Een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Komen gemaakte afspraken niet na. Ze gebruiken andere namen voor hun isolatiemateriaal waardoor prijs vergelijking niet mogelijk is. De prijs is daardoor gemiddeld 1/3 hoger dan bij andere bedrijven. Pas nadat ik het factuur niet betaalde werd er op mijn e-mails met vragen gereageerd.

Dit is een slecht bedrijf die mensen oplichten. Heel vervelend gevoel aan overgehouden.

Uitgevoerd op 12-11-18 door:

WTS Duurzaam

7.3 10
7,3

Warmtepompen

Problemen netjes opgelost

Aanbeveling:
Veel kennis in huis, goede kwaliteit product tegen een scherpe prijs. Wat problemen met organisatie van de uitvoering en de afwerking. Deze zijn echter goed opgelost. Over het geheel genomen zeer tevreden.

Uitgevoerd op 09-01-19 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Compliment, zeer tevreden

Aanbeveling:
Heldere afspraken, op tijd op de afspraken. Bij het plaatsten van de kozijnen is er hard doorgewerkt en naderhand alles netjes weer opgeruimd. Alles is netjes geplaatst en werkt goed.

Uitgevoerd op 20-12-20 door:

Zon-Energie.nu

5.3 10
5,3

Zonnepanelen

Zwaar teleurgesteld!

Aanbeveling:
Na opdracht vlot geplaatst. Veiligheidsvoorschriften niet gehanteerd. Klachten in eerst jaar na plaatsing opgelost. Het afgelopen jaar diverse keren getracht ze te bereiken doch op telefoon, voice, mail, app, linked-in etc. wordt niet gereageerd. Is dit bedrijf failliet want dit is toch belachelijk. Op cv vertegenwoordiger staat zijn functie nog wel bij Zon-energie.nu doch ook andere werkgever. Jammer, jammer, jammer. Nu blijken de Solar Frontier 170W panelen ook niet meer gemaakt te worden. Wie neemt nu de garantie etc. voor zijn rekening, wie komt bij storingen, wie helpt mij bij vragen.
Heeft u idee dan mag u reageren op 06.24265415 (via de ap)

Uitgevoerd op 20-12-20 door:

Sunpackt B.V.

9.7 10
9,7

Rolluiken

Netjes gewerkt!

Aanbeveling:
Keurig en correct bedrijf! Goed spul voor een mooie prijs zeer tevreden!

Uitgevoerd op 21-11-18 door:

Fikaliv

9.7 10
9,7

Kunststof dakkapel

Professioneel bedrijf. Aanrader

Aanbeveling:
Fikaliv is een professioneel bedrijf. Ik ben meer dan tevreden over de geplaatste dakkapel. Een aanwinst en verrijking van mijn huis. Een super dakkapel voor een mooie prijs. Zelfs als je heel handig zou zijn, denk ik niet dat je hem voor die prijs zelf zou kunnen maken. De mannen die hem geplaatst hebben werken heel netjes. Namen zelfs alles mee wat ik gesloopt had op zolder. Scheelde een rit/volle aanhanger naar de stort. Er werd zelfs geveegd👍. Fikaliv bedankt en ik ga jullie zeker aanbevelen in mijn kennissen kring.

Uitgevoerd op 11-12-18 door:

Isolatietechniek Brabant B.V.

6.7 10
6,7

Spouwmuurisolatie

Niet tevreden over het opruimen

Aanbeveling:
Op het platte dak van de aanbouw zijn heel erg veel isolatiekorrels geknoeid en niet opgeruimd. Deze spoelen met het regenwater in het riool of waaien de tuin in als het water opgedroogd is.