Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 02-04-18 door:

Kozijnenkampioen

9 10
9

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Goede afspraken met netjes werk en goede service, met een probleempje werd het gelijk netjes opgelost.
Prijs vergeleken bij andere bedrijven lager.
Ik kan kozijnenenkampioen aanbevelen !

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 07-01-19 door:

Teno Isolatie B.V.

3.3 10
3,3

Spouwmuur isoleren

Slordig en tel onbereikbaar

Aanbeveling:
Afspraak voor spouwmuurisolatie aanbrengen op 7 jan 2019 aanvang 9:00 uur .Om 1o uur nog niemand van TENO , vervolgens div malen gebeld met TENO. (Bereikbaarheid zeer slecht) De werkzaamheden zouden uitgevoerd worden door 2 monteurs door ziekte was er maar 1 monteur/medewerker. Hij deelde mede dat door pech met de bedrijfsauto hij (ruim 1 uur) te laat was. Ik had nog een afspraak, ruim na de werkzaamheden van TENO , die door alle vertraging uitliep. (De bedrijfsauto was vastgeraakt in grasgazon voor mijn pand , de medewerker van TENO geassisteerd met het vrijmaken van de auto) De medewerker ook alle vrijheid gegeven om de klus te klaren. Na mijn terugkomst was de monteur klaar en had geen problemen ondervonden. Toen de monteur weg was nog eens gekeken .. Wat een puinhoop achtergelaten, boorgaten niet gedicht en overal specie en speciewater. Weer div malen gebeld met TENO. Er kwam nog een videorapportage ......

Uitgevoerd op 28-03-19 door:

Reno Totaalbouw BV

9.3 10
9,3

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Ik beveel Reno zeker aan.

Aanbeveling:
De gebruikte materialen, zijn allemaal van top kwaliteit, uiteraard heb ik eerst op internet opgezocht van welke fabrikant het kunststof kozijn en deur zijn en ook naar het HR++ glas gekeken op het internet en van welke fabrikant het glas is. Ook dit is van een top fabrikant. Alles wat Reno gebruik staat in de top 3! De monteurs werken netjes en zijn vriendelijk. Ze ruimen de oude kozijnen etc op en nemen dit mee. Ons huis ziet er echt weer goed uit en alles lekker onderhoudsvrij, geluidsarm en goed isolerend.

Uitgevoerd op 06-08-18 door:

Zonnemarkt

8 10
8

Zonnepanelen installeren

Goede service.

Aanbeveling:
Na telefonisch contact een keurige en duidelijke offerte ontvangen. Installatie is netjes en goed verlopen. Na de installatie zat ik met wat onzekerheden over het merk van de geleverde zonnepanelen en heb ik een wifi-adapter besteld voor het monitoren van het zonnesysteem waar het een en ander is mis gegaan. Hierover heb ik contact gehad met zonnemarkt, dit is vervolgens keurig opgelost en ben dan ook zeer tevreden hoe ze hier mee zijn omgegaan.

Uitgevoerd op 11-01-19 door:

Ruiter Dakkapellen

8 10
8

Dakkapel plaatsen of vervangen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Zeer tevreden met de dakkapel en de aftersales! Had alleen verwacht dat de dakkapel ook van binnen in de slaapkamer zou afgewerkt worden nadat ik dat bij de aanschaf in de showroom dat nadrukkelijk had aangegeven....dat was een teleurstelling en dus extra kosten.

Uitgevoerd op 27-03-20 door:

Calordelta Klimaattechniek

9.3 10
9,3

Airconditioning installeren of vervangen

Meer dan tevreden

Aanbeveling:
Heel creatief advies. Prima uitgevoerd door een echte vakman, die ook nog eens heel aardig en gezellig is.

Uitgevoerd op 21-03-19 door:

Schone Energie B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren (particulier)

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Initieel gevraagd voor een offerte bij meerdere bedrijven. Schone Energie BV sprong er met kop en schouders boven uit. Alles werd vakkundig ingemeten en de offerte werd bij mij thuis gemaakt en had hem meteen in mijn e-mailbox. Twee weken na tekenen van de offerte zijn de panelen geplaatst door een groep hardwerkende mannen van Bulgaarse afkomst, waarvan er 1 goed Nederlands sprak en met name de elektra in huis verzorgde. De rest was op het dak bezig. Ondanks slecht weer (storm) gingen ze toch en na een kleine dag zaten er 16 panelen op het dak en kon je zien op de omvormer dat er energie werd geleverd. Twee dagen later de inloggegevens voor de omvormer gekregen zodat je ook op afstand kan inzien wat er geleverd wordt. Er werd ook nog even na gebeld of alles naar wens was. Kortom, ik ben erg tevreden over de gehele afhandeling van Schone Energie BV.

Uitgevoerd op 17-03-19 door:

APSolar

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Raad dit bedrijf van harte aan

Aanbeveling:
Naast plaatsen van de panelen hebben ze ook mijn oude zonnecollectoren gedemonteerd en afgevoerd. Goed advies gekregen en nette duidelijke offerte die ook is nagekomen. Per saldo een goede prijs kwaliteit verhouding.
Het zijn vakmensen die vlot werk leveren en er is ruimte voor eigen wensen. De kabeling is netjes weggewerkt.
Per ongeluk waren de oude kabels van mn oude zonneset meegenomen. Dit is bij de aftersales netjes opgelost. Per saldo erg tevreden. Ik raad dit bedrijf van harte aan.
Mindere punten: ze reageren traag op mail, je kan beter bellen. Bij het boren van de gaten voor kabels is niet afgezogen met een stofzuiger. Hierdoor een slaapkamer onder het stof.

Uitgevoerd op 27-02-19 door:

Niyata Renewable Energy BV

8.7 10
8,7

Zonnepanelen installeren (particulier)

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
In februari zijn er door het installatieteam van NIYATA 14 zonnepanelen geplaatst. Vakkundig en veilig gewerkt! Top, dankjewel.

Uitgevoerd op 29-01-19 door:

Sunny Solar Systems

9.7 10
9,7

Zonnepanelen installeren

Gewoon een uitmuntend bedrijf.

Aanbeveling:
van A tot Z Gewwon een perfecte organisatie van begeleiding tot en met installatie en nazorg.alles tot in de puntjes verzorgd. Zelfs de BTW teruggave was inbegrepen.