Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden.

Goed advies en levertijd nagekomen.

Uitgevoerd op 01-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Gert-Jan,
Bedankt voor uw goede beoordeling over Expert Solar Systems! Goed advies en afspraken nakomen zijn inderdaad belangrijke punten die meespelen bij het aankopen van nieuwe zonnepanelen. Wij hopen dat u hier veel profijt van zult hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super Bedrijf

Goed advies nette prijs geen flauwekul
Super team gehad qua montage van de zonnepanelen had al twee andere bedrijven gehad die het af lieten weten maar helios solar niet nogmaals top bedrijf

Uitgevoerd op 02-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Johnny,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en het advies van Helios Solar. Geniet van uw nieuwe zonnepanelen en bedankt voor het delen van deze goede review!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Nooit Teno Isolatie

Komen afspraken niet na, na isolatie en betaling. Geen certificaat en geen warmte scan. Wij gaan rechtsbijstand inschakelen. Wat een waardeloos bedrijf.

Uitgevoerd op 05-06-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vakwerk geleverd!

Het eindresultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen. In een oud huis (1925) liet ik mn badkamer-, slaapkamer- en tussenkozijn vervangen, alles werd geleverd met dubbel glas. Het zag er verschrikkelijk uit, oude kozijnen waren verrot. Door de ouderdom van het huis, was het van te voren veel passen en meten, medewerkers waren hier 2 uur mee bezig. Oude kozijnen zaten verankerd in de muren. De mensen van Vlietstra Kozijn Techniek waren hier 's ochtends om 8uur!!! (ik woon in Groningen, is 2 uur rijden) en gingen meteen aan de slag, ze waren erg vakkundig!!! Harde werkers!!! Om 15.00uur gingen ze terug naar Enschede en lieten me meer dan tevreden achter.

Uitgevoerd op 05-07-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Uitmuntend werk geleverd!!!

Wij hebben op vrijdag 5 juli om 11:30 isolatiewerkzaamheden laten uitvoeren op onze voor-/zij-/achtergevel. Wij moeten nog ervaren of de isolatie voor ons werkt. Als je de woning zou zien, zou je er helemaal niks van merken zo goed afgewerkt. Tot slot wil ik diep vanuit mijn hart zeggen dat Dave & Daan prima werk hebben verricht, daarnaast heel klantvriendelijk zijn en de boel netjes achter hebben gelaten.

Bedankt voor de goede werkzaamheden Isolatie Centraal!!

Uitgevoerd op 05-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Yasin,
Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling over Isolatie Centraal. Zo te zien hebben Dave en Daan u goed geholpen en hopelijk heeft u veel profijt van uw gevel isolatie.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
7
Afspraken

Soepel en snel

Het leek een fluitje van een cent met de snelheid en het gemak waarmee gewerkt werd

Uitgevoerd op 03-07-19

2
Prijs/kwaliteit
2
Service
1
Afspraken

Bolletjes in tuin en kruipruimte

Nette offerte gekregen voor isolatie met bolletjes. Na informatie van (een andere partij) te hebben gehad over problemen met bolletjes in verband met de spouwmuur bij oudere huizen, waardoor deze bovenuit de spouw zouden komen en in de tuin, de heer Scheerman hierover gesproken. Hij gaf aan dat dit met spouwborstels opgelost zou zijn. Ik kan alleen maar aannemen dat zijn medewerkers die informatie nooit gekregen hebben, maar in ieder geval heb ik precies dat gekregen waar (...) al voor waarschuwde: plastic bolletjes door de hele tuin. Wat een vervuiling. Ook in de kruipruimte ligt een hele berg, wat me doet twijfelen of de isolatie er daar nog is. Zijn medewerkers gingen trouwens weg met de mededeling dat er nog een oud ventilatie rooster dicht moest, maar dat ik dat zelf maar moest doen. 2 keer gebeld en gemaild met de heer Scheerman, maar geen enkele actie

Uitgevoerd op 05-12-18

Antwoord van Solvari

Beste Eric,
Spijtig dat de werkzaamheden niet naar tevredenheid waren.
Wellicht dat de andere, door u genoemde partij, u kan helpen.

Vriendelijke groet,
Jasper van Solvari

5
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Deskundige montage!

Gehele procedure is goed en vlot verlopen. Vriendelijk en deskundige personeel. Keurige afwerking.

Uitgevoerd op 28-06-19

8
Prijs/kwaliteit
5
Service
5
Afspraken

Totaliteit tevreden!

Goed geadviseerd. Aanvang montage op tijd uitgevoerd. Montage verliep niet helemaal zoals verwacht. Uiteindelijk is alles prima opgelost!

Uitgevoerd op 11-03-19

Antwoord van Solvari

Beste Arco,
Bedankt voor uw review over Energiehuis van Buren en natuurlijk veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Bijzonder goed, prettig en professioneel advies. Er was betrokkenheid. Alle afspraken werden nagekomen.

Uitgevoerd op 20-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Martijn,
Bedankt voor het delen van deze goede review voor Veld kozijn techniek. Altijd goed op te horen dat u naar wens geholpen bent.

Veel plezier van uw kozijnen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari