Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 19-11-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

9.3 10
9,3

Vochtbestrijding

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
De uitleg en advies bij ons thuis was duidelijk en overtuigend. Maurice en Martijn hebben de werkzaamheden verricht. Zeer professioneel en netjes. Alles keurig na afloop opgeruimd. Daarnaast waren het plezierige mensen om in huis te hebben.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 06-11-18 door:

Isoprofs B.V.

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Alles goed verlopen

Aanbeveling:
Werken goed uitgevoerd, volgens afspraak; aandacht voor afwerking van de werkzaamheden (juiste voegkleur) en advies voor nazorg aan klant.

Uitgevoerd op 12-09-18 door:

Isoprofs B.V.

8 10
8

Spouwmuurisolatie

Al met al tevreden.

Aanbeveling:
Goed gewerkt alleen de steiger is niet gebruikt op 1 deel na dat was wel erg duur dat mag wel wat minder berekent worden maar verder zeer tevreden jongens hard gewerkt petje af.

Uitgevoerd op 26-10-18 door:

Remon Waterontharders

8 10
8

Waterontharder

Afspraken worden keurig nagekomen.

Aanbeveling:
De plaats waar ik de waterontharder het liefst zou hebben kon volgens de verkoper wel maar volgens de monteur niet.

Uitgevoerd op 19-11-18 door:

NRR Daken

1 10
1

Dakwerken

1 woord gewoon OPLICHTER!!!!!

Aanbeveling:
Niet met deze bedrijf in zee gaan, zijn stelletje oplichter.

Uitgevoerd op 18-06-18 door:

Sensorsoft

9 10
9

Waterontharder

Goed werkend systeem

Aanbeveling:
Nog steeds erg tevreden! Geen kalk meer in de badkamer en de apparaten. Met name douchen is echt een wereld van verschil. Inmiddels de eerst bijvulling gedaan, ook prima met die 10kg zakken. Helemaal blij dus.

Uitgevoerd op 13-02-18 door:

Sensorsoft

8.7 10
8,7

Waterontharder

Mooi product

Aanbeveling:
Na het aansluiten van het apparaat werkt alles prima en voelen en proeven wij een dergelijk verschil.

Zo blijft bijvoorbeeld de net nieuw gekochte waterkoker mooi blinken en gebruiken wij 50% minder wasmiddel in de wasmachine terwijl alles er nog steeds mooi schoon uitkomt.

Uitgevoerd op 15-05-18 door:

Zon Advies Nederland B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Ben zeker tevreden

Aanbeveling:
Tijdens het hele proces - vanaf het bezoek van de adviseur, dhr Montana, tot aan de aflevering - is er door Zon Advies Nl meegedacht wat voor ons het beste is. De installatie werkt perfect en is keurig en vlot geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 14-11-18 door:

Klimavisie

9.7 10
9,7

Airconditioning

Mooi werk, komen afspraken na

Aanbeveling:
We kochten een oud huis, dus veel ervaring met aannemers, installateurs, schilders, loodgieters, hoveniers, etc etc. Lastig lastig om afspraken te maken, en veel werk snel en 'tussendoor'. Klimavisie was hierop een positieve uitzondering. Alle afspraken werden netjes nagekomen, duidelijke offerte en snelle installatie met een goed werkende airco. We hadden er een erg goede indruk van tijdens het offerteproces en dat werd met de installatie bevestigd. Wij zijn erg tevreden, complimenten aan het team!

Uitgevoerd op 30-10-18 door:

WTS Duurzaam

8 10
8

Warmtepompen

Prima installatie

Aanbeveling:
Er is netjes gewerkt. De nazorg was heel goed.