Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 25-03-19 door:

Niyata Renewable Energy BV

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Goed geholpen.

Aanbeveling:
Erg klantvriendelijke en vakkundig. Dankjewel voor de installatie en uitleg over werking!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 29-03-19 door:

Nederland Isoleert B.V.

8 10
8

Vloer isoleren

Tot nu toe tevreden.

Aanbeveling:
Zeer vriendelijke en erg deskundige adviseur. Hij zag veel belangrijke details in een oogopslag. Uitgebreid gesprek met voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen. De aangeboden offerte lijkt me regel ten aanzien van het te verrichten werk. Ik ben helaas nog niet overtuigd van de te verwachten comfort verhoging en de terugverdientijd. En op internet vind ik er geen aanvullende informatie over.

Uitgevoerd op 16-03-19 door:

Sunny Solar Systems

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Goede duidelijke voorlichting, heldere communicatie en komen
na wat afgesproken is en dit alles ook nog eens op zeer korte termijn.
Top!

Uitgevoerd op 28-03-19 door:

Atam Gietvloeren BV

1 10
1

falliiet

Bedrijf is FAILLIET

Aanbeveling:
Bedrijf is FAILLIET

Uitgevoerd op 22-03-19 door:

BIGGREEN

8.7 10
8,7

Waterontharder

Ben zeer tevreden

Aanbeveling:
Kreeg goede voorlichting, snelle levering en nette installatie.

Uitgevoerd op 27-09-18 door:

Helios Solar

4.7 10
4,7

Zonnepanelen installeren

Niet aan te bevelen, helaas.

Aanbeveling:
Na wat uitstel zijn de panelen netjes neergelegd (ook bij storm blijft alles netjes liggen). Daarentegen bleek er lekkage te zijn en dan komt de nazorg om de hoek kijken en die is werkelijk waardeloos! Terugbel-beloftes die herhaaldelijk niet nagekomen worden, afspraken die niet worden nagekomen, nauwelijks excuses, enz. Nu, inmiddels een half jaar later, is de lekkage nog steeds niet verholpen!!

Uitgevoerd op 27-05-14 door:

LGB Bouw

1 10
1

Uitbouw met houten kozijn en deuren plaatsen

Zeer slecht bedrijf, onbetrouwbaar!

Aanbeveling:
Verschrikkelijk bedrijf, doe hier absoluut geen zaken mee!!! Op diverse sites staan berichten van LGB onder de noemer dat "Erik zo goed meedenkt" en "Erik is een vakman", trap hier niet in!! Dit is echt een verschrikkelijke aannemer die je laat zitten met een deceptie. Hij werkt niet netjes, als je klaagt geeft hij niet thuis, zelfs als je een bouwinspecteur een oordeel laat geven wuift hij dat weg. Doe GEEN zaken met deze man!! Helaas kwam ik er pas te laat achter wat voor spoor van vernieling deze man achter zich heeft gelaten. Zoek maar op internet onder de naam Erik de Boer Almere/ Ermi bouw/ LGB Bouw reviews etc. en u krijgt heel veel informatie over deze man. Trap niet in de reviews die op werkspot staan, deze zijn echt vals!! Lees maar hoe de teksten er staan, dit zijn fake profielen die hij zelf heeft gebruikt!!

Uitgevoerd op 25-03-19 door:

Thermo Totaal

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden, prettige monteurs.

Aanbeveling:
Medewerkers zeer professioneel, prima contact met kantoor. Al eerder kunststof laten plaatsen door Thermo-Totaal. Kwamen ook nadien alles goed na.

Uitgevoerd op 26-03-19 door:

De Isolatiebeer

9.3 10
9,3

Kruipruimte isoleren

Snel, deskundig, mooie machine

Aanbeveling:
Zeer goed advies ontvangen over de werkwijze en product. Fundering bleek te sterk te zijn waardoor ze op eigen initiatief een ingang hebben gemaakt via de convectorput. Erg blij met deze extra inspanning. Schuim zit nu 2 weken onder mijn woning en wij merken het resultaat

Uitgevoerd op 08-07-14 door:

Nedkozijn

6.7 10
6,7

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Niet tevreden bij gebreken

Aanbeveling:
Ruim 4 jaar geleden hebben wij door Nedkozijn uit Dordrecht in de achtergevel kunststof kozijnen laten plaatsen. Toen wij bij meerdere bedrijven een offerte hadden aangevraagd waren zij de enige die reageerden of althans de moeite namen om het project te komen bekijken. Nu hebben wij een lekkage bij het raam beneden, en had ik het bedrijf gebeld. Allereerst kreeg ik te horen dat de garantie om was en het glas dan betaald moet worden. Het kozijn zit er nog geen 5 jaar, en de lekkage is niet afkomstig van het glas maar de kitafsluiting boven het kozijn. Daarna zou de eigenaar komen kijken. Weer een dag later werd ik gebeld dat ik foto’s moest maken en door kon mailen. De eigenaar zou dan niet komen, maar aan de hand daarvan laten horen wat er te doen valt. Hier hebben wij tot op heden niets meer van vernomen, ook niet nadat ik na een week nog een keer gemaild had.