Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 15-01-18 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Zowel de offerte als de mondelinge afspraken zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ze hebben mijn hele woning onder handen genomen. Ze gaven goed advies en hebben mij tijd gegeven om de juiste keuzes te maken. Het was een prettige samenwerking. Ook de service is prima.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 10-11-18 door:

ParZa Beveiliging

9.7 10
9,7

Camerabeveiliging woonhuis

Zeer tevreden, werkt netjes

Aanbeveling:
Sander van Parza Beveilging heeft heel netjes en op een professional manier camera's bij ons woning geplaatst. Ik ben zeer tevreden.
Als je camera beveiliging rondom je woning wil plaatsen, zou ik Parza Beveiliging zeker aanraden.

Uitgevoerd op 19-11-18 door:

Vlietstra Kozijn Techniek

9.3 10
9,3

Nieuwe kozijnen

Van a tot z alles was geregeld

Aanbeveling:
Vanaf het begin hebben ze alles waar gemaakt. alle wensen die wij hadden
Hebben ze geregeld. Het montage team heeft super werk afgeleverd. Wij zijn heel blij dat we voor vlietstra kozijn techniek hebben gekozen.

Uitgevoerd op 22-12-18 door:

ParZa Beveiliging

9 10
9

Alarmsysteem

zeer tevreden

Aanbeveling:
ja, alles goed uitleggen en netjes houden voor compleet

Uitgevoerd op 24-10-18 door:

Tholen Dakkapellen B.V.

8 10
8

Kunststof dakkapel

Goed zorgvuldig gemaakt

Aanbeveling:
1e afspraak was al meteen goed. Een goed gevoel en de juiste keuze.
Na goedkeuring vergunnung alles in gang gezet. Afspraak femaakt voor plaatsen. Smorgens om 8uur aanwezig. 2 gaten in het dak gemaakt. Om 10.30 1e dakkapel aan de achterzijde geplaatst. Om 13uur beide dakkapelken geplaatst.
Voorzijde 3.50 achter 5.50.

Uitgevoerd op 05-10-18 door:

De Fabriek Dakkapellen

1.3 10
1,3

Dakkapel

Ontevreden

Aanbeveling:
Project niet kunnen leveren bijna in een jaar and weg in het middle van het p[roject. DeFabriek Dakkapel neemt niet meer telefonen op. Hele gezien is ondersteboven en wij leven in het middel van bouw. He is vervelend en wij kunnen ze niet bereiken en ons problem niet kunnen opgelost worden.

Uitgevoerd op 07-11-18 door:

Koppejan Allround

8.7 10
8,7

Waterontharder

Deskundig, tijdig, tevreden.

Aanbeveling:
Goede uitleg over waterontharder. Afspraken over plaatsing en condities en prijs.Werkzaamheden prima uitgevoerd met oog voor situatieve bijzonderheden

Uitgevoerd op 28-08-18 door:

Timmerbedrijf de Valk

1 10
1

Nieuwe kozijnen

Slechte kwaliteit en onbetrouwbaar

Aanbeveling:
Zeer slechte kozijnen, onbetrouwbaar, geen oplossingen, hout beschadigd, Holonite onderdorpel kapot, kitwerk slecht, krassen in het glas, raam achterzijde kan niet dicht aangezien scharnieren te laag zijn bevestigd. Dat laatste kregen we zelfs de schuld? Vanaf juni al bezig om het in orde te krijgen maar tot op heden geen oplossing en zitten wij aan de achterzijde zonder kozijn in de winter.

Uitgevoerd op 10-12-18 door:

DK Kozijnen

9.7 10
9,7

Totaal renovatie kunstof kozijnen/dakkapel

Fantastisch werk geleverd

Aanbeveling:
Zeer professioneel advies en de prijs is erg netjes, afwerking en profiel zijn erg mooi

Uitgevoerd op 19-10-18 door:

Zonnemarkt

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Kortom zeer tevreden!

Aanbeveling:
Goede voorlichting. Prettig contact zowel mondeling als middels mail. Prima nazorg. Zeer vriendelijke monteurs. BTW service ook perfect verzorgd. Goede voorlichting. Prettig contact zowel mondeling als middels mail. Prima nazorg. Zeer vriendelijke monteurs. BTW service ook perfect verzorgd.