Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

GKS-Service B.V.

5
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Klus niet uitgevoerd

WAARSCHUWING! Ga niet met dit bedrijf in zee. GKS komt afspraken niet na. Bedrijf vraagt om aanbetaling en voeren vervolgens geen werkzaamheden uit. Je moet een advocaat of incassobureau inschakelen wil je je geld terug zien. Echt pure oplichterij.

Uitgevoerd op 09-06-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Er was niets nodig, alléén Gerrit

Wij dachten even het raam doet het niet, Gerrit gekomen, niets aan de hand, gewoon 1 minuut in huis en weg was Gerrit weer. Wij zijn super tevreden over Thermo Totaal! Het was wederom geweldig! Je moet echt gebakken eieren bakken voor die lui, want ze werken als paarden als ze iets komen plaatsen! Dus niet zo gierig of lui hop aan de slag voor die mannen! Hoeven ze ook géén lunch mee te nemen! Gerrit je bent onze ster man! XXX

Uitgevoerd op 26-06-19

2
Prijs/kwaliteit
2
Service
2
Afspraken

Flinke permanente cement sluier

Heeft gevoegd, maar niets op terras en oprit gelegd. Helaas flinke permanente cement sluier ontstaan. Nog niet terug geweest om te verwijderen.

Uitgevoerd op 16-05-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super bedrijf, betrokken personeel

Alle lof voor de medewerkers. Ze komen afspraken na en lossen alle problemen op, zelfs in hun vrije tijd op een feestdag. Passie voor hun vak. Elk probleem wordt vakkundig aangepakt.

Uitgevoerd op 22-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Wil,
Bedankt voor het delen van uw goede review over Sunleaves. Goed om te horen dat ze u zo vakkundig hebben geholpen.

Geniet van het mooie weer en van uw nieuwe zonnepanelen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Alles verwerkt conform afspraak

Zeer keurig werk geleverd, in één woord zeer professioneel.

Uitgevoerd op 23-05-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super service!

We zijn erg goed geadviseerd. Eerlijke benadering en afspraken zijn stipt nagekomen. Netjes gewerkt en in vergelijking met alle anderen een passende garantie termijn van 30 jaar + nacontrole. Super fijn bedrijf om mee te werken. Beveel het bedrijf ten sterkste aan voor iedereen die zijn vochtprobleem wil bestrijden.

Uitgevoerd op 19-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Myriam,
Bedankt voor uw goede beoordeling over Van Eijk Vochtwering. Fijn om te horen dat u een pasend advies gekregen heeft met een goede garantie termijn!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

6
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Netjes, vriendelijk en secuur!

Ik ben Zeer Tevreden!! Uiterst vriendelijk en accuraat. Ook goede afspraken!

Uitgevoerd op 11-06-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Vakbekwamen, betrouwbaar, eerlijk

Een fijn gesprek met Peter gehad. Nam alle tijd voor de afspraak. Had voorbeeld van kozijn bij om het te zien en te voelen. Maakte absoluut geen gehaaste indruk wat erg fijn werkt. Na een 2e bezoek van Peter bij aura ramen in de showroom geweest. En was er al snel uit dat ik de juiste keus maak om met aura ramen in zee te gaan. Na alles duidelijk uitgewerkt te hebben met tekeningen en duidelijke tekst een afspraak in overleg gemaakt. Peter besteed het uitvoeren uit aan een ander bedrijf. Vader en zoon van het bedrijf kwam de kozijnen plaatsen. De samenwerking van deze 2 mannen is fantastich en werken erg netjes. Van begin tot het einde klopt het verhaal gewoon. Dik tevreden

Uitgevoerd op 06-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Maarten,
Fijn dat u uw uitgebreide review wilt delen over Aura Kozijnen. Zo te horen hebben ze u echt goed geholpen en kunt u gaan genieten van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Alles volgens afspraak.

Mooie prijs overeengekomen en alles netjes volgens afspraak geleverd en geplaatst.

Uitgevoerd op 25-05-19

Antwoord van Solvari

Beste William,
Bedankt voor het delen van uw positieve review. Goed om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Prima bedrijf

Wij hebben een goed en eerlijk advies gekregen voordat we de kozijnen hebben laten plaatsen. Medewerkers zeer snel en vakkundig. Compliment hiervoor. Het hele huis in 3 dagen voorzien van de nieuwe kozijnen. Aardige medewerkers.

Uitgevoerd op 17-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Shirley,
Bedankt voor het delen van uw goede ervaring met Qozijn en wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kozijnen!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari