Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 01-11-10 door:

Kozijnbouw Broeder

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Subliem in vak en klantgerichtheid

Aanbeveling:
Hier is een complete renovatie uitgevoerd, bestaande uit kozijnen, dakkapellen, deuren en rolluiken. Kozijnbouw Broeder is uiterst kundig. De sympathieke klantgerichtheid waarderen wij zeer. Inderdaad in de tegenwoordige tijd, want als er na verloop van tijd service gewenst is kun je altijd op het team van Broeder rekenen. Het omvangrijke project is geheel volgens afspraak en planning gerealiseerd en leidt geregeld nog tot complimenten.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 02-11-18 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Mooie kozijnen, goede kwaliteit, werk is netjes uitgevoerd, vriendelijke mannen.

Uitgevoerd op 16-04-18 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Boeiboorden, erker, draai/kiepramen, binnendeur.

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Betrouwbaar, professioneel, hard en snel werkend team. Deze mannen kwamen hun afspraken na en waren ook, daar waar nodig, spontaan hulpvaardig. Fijne mensen om over de vloer te hebben.
Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Mardie

Uitgevoerd op 03-10-18 door:

Isolatie Centraal B.V.

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Goede service, betaalbare prijs

Aanbeveling:
Snelle service, goed advies, goede prijs/kwaliteit verhouding

Uitgevoerd op 07-11-18 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Binnendeur met kozijn.

Alles volgens afspraak, top gedaan!

Aanbeveling:
Netjes gewerkt en alles volgens afspraak. Het ziet er netje uit. Is aan te bevelen!

Uitgevoerd op 07-11-17 door:

Kozijnbouw Broeder

10 10
10

Nieuwe kozijnen

Wij zijn al jaren zeer tevreden!

Aanbeveling:
Advies, offerte, uitvoering waren prima!

Uitgevoerd op 11-10-18 door:

ATAGwarmte

8 10
8

Cv-ketels

Nauwkeurig en op tijd!

Aanbeveling:
Komen de afspraken na en waren er op Tijd, de leidingen moesten wat om gelegd worden , ook dat zag er perfect uit. de rotzooi op geruimd. Alles uitgelegd, en nam de tijd voor de vragen die we na afloop hadden. Voor de middag was hij klaar.

Uitgevoerd op 03-10-18 door:

ATAGwarmte

9.3 10
9,3

Cv-ketels

Betrouwbaar en kwaliteit!

Aanbeveling:
Zeer snelle en betrouwbare levering. Scherpe prijs. Maatwerk in een lastige situatie. Goede intermediair tussen klant en leverancier.

Uitgevoerd op 13-09-18 door:

Warmgarant

7.7 10
7,7

Cv-ketels

Prima afgehandeld!

Aanbeveling:
Prima eerst communicatie, snel te woord gestaan door dit bedrijf.

Na een eerste recensie die niet zo positief was werd ik vrijwel direct gebeld. Goed en netjes aangehoord/te woord gestaan. Intergas is uiteindelijk langsgekomen te controleren of de ketel goed gemonteerd is, dat bleek zo te zijn.
Voor de kapotte kast is een financiële compensatie gegeven.

Uitgevoerd op 23-10-18 door:

Warmgarant

9 10
9

Cv-ketels

Erg tevreden!

Aanbeveling:
Goede uitleg en adviezen. Denken mee met de situatie. Bereikbaar. Komen afspraken na. Vlotte en nette installatie.