Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
8
Afspraken

mooi goede prijs kwaliteit

de mensen van aura kozijnen kwamen netjes de afspaken na. Ze ruimde elke dag netjes de rommel op en deden zelfs stofzuigen

Uitgevoerd op 17-04-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Duidelijk advies , snelle levering.

HRdus gaf een advies op maat ,het persoonlijk gesprek was professional, ook voor een leek duidelijk te begrijpen. HRdus heeft al zijn afspraken meer dan waar gemaakt .Ook het installeren in één woord professional .Monteur geeft een goede uitleg,prettig werksfeer , zeer kwalitatieve vakman .Kortom zeer tevrede klant. HRdus bedankt !!!

Uitgevoerd op 13-06-19

Antwoord van Solvari

Beste William,
Leuk dat u uw positieve ervaring met HRdus met ons wilt delen. Wij zijn blij om te horen dat ze een persoonlijk advies op maat hebben gegeven en dat u tevreden bent.

Veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

5
Prijs/kwaliteit
5
Service
8
Afspraken

Keurig gewerkt door de 3-monteurs

Vriendelijke monteurs die netjes hebben gewerkt.Materialen netjes op tijd geleverd.Goed contact met vertegenwoordiger voor vragen en uitvoering.Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 11-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Theo,
Bedankt voor uw positieve review over Helios Solar. En veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
5
Service
5
Afspraken

Afspraken worden niet nageleefd

Heb de nota's opgevraagd, maar ondanks vele malen opbellen krijg ik die niet opgestuurd, ook de bemiddeling voor het energielabel ontbreekt. Onze buren hebben dezelfde ervaring met dit bedrijf. Voor wat betreft de uitgevoerde werkzaamheden die kan ik niet beoordelen omdat ik het dak niet op ga. Ik vind wel regelmatig isolatie in de tuin die van het dak waait. Ik heb dus grote twijfel. Bij opbellen krijg je op het 06-nummer geen antwoord en ik bel dus op het vaste nummer, krijg allerlei toerzeggingen, maar hoor verder nooit iets. Zeer slechte service van dit bedrijf en ik zal dit dus zeker niet aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Rustig en ontspanner werkers.

Iets eerder dan gepland aanwezig. Konden alles netjes en op tijd af krijgen. Waren volledig zelfstandig en goed op elkaar ingespeeld waardoor alles georganiseerd en netjes verliep.

Uitgevoerd op 05-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Marcel,
Fijn dat u zo tevreden bent met Ecosol Isolatie en dat ze u goed hebben geholpen. Altijd leuk om goede reviews over de bedrijven terug te krijgen.

Hopelijk heeft u ook met deze warme dagen veel profijt van uw spouwmuurisolatie!
Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Isolatie niet goed

Kruipruimte isolatie is niet goed uitgevoerd (zie foto,s) Om R .Jorna te spreken te krijgen is een hele toer,ze mogen op het kantoor zijn 06 nummer niet doorgeven.Al met afzit ik nu met een niet goed geïsoleerde kruipruimte.

Uitgevoerd op 14-05-19

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Tevreden kwaliteit en uitvoering

Zowel de introductie, opname en uitvoering zijn zeer goed uitgevoerd door TT voor de nu net geïnstalleerde 4 kozijnen.
De medewerkers van TT zijn van zeer goede klasse en gedurende het lopen van de order is de communicatie is voortreffelijk.
Dit was onze tweede opdracht aan TT.
Gezien onze ervaring met TT, raad ik aan om TT voor elke offerte een aanbieding te mogen maken!

Uitgevoerd op 08-06-19

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Professioneel en betrouwbaar

Ik heb verschillende offertes opgevraagd bij eenmanszaken en grotere bedrijven. Ik kreeg hoge offertes, er werd niet meegedacht, er kwam een gladde accountmanager de boel opmeten maar had inhoudelijk niet echt verstand en ik had er uiteindelijk geen goed gevoel bij. Mijn buurman had zijn airco laten installeren bij Breuer en was erg tevreden. Ik heb toen ook een offerte opgevraagd en had direct een fijn en professioneel contact. Frank dacht direct mee in oplossingen en mogelijkheden. Abosuluut geen standaard praatje van een accountmanager waar ik een beetje allergisch voor ben. Omdat wij de witte buitenunit niet zo mooi vinden, gaf hij ons de tip om de buitenunit zwart te spuiten. Dat heeft hij ook erg mooi gedaan! Het plaatsen was een dagje werk. Frank werkt erg netjes, laat geen rommel achter en komt tussendoor ook even overleggen waar nodig. Ik kan ze zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 03-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Patty,
Bedankt voor uw uitgebreide review over Breuer Klimaattechniek. Goed om te horen dat Frank u zo naar behoren heeft geholpen. Alvast veel plezier van uw nieuwe airco!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Montage keurig uitgevoerd

Ter plekke eerst de situatie goed bekeken, vriendelijke en duidelijke uitleg over de mogelijkheden.en daarna snel een offerte op maat ontvangen.Hierna is de opdracht snel en keurig uitgevoerd. Systeem compleet getest met de benodigde certicaat. Buitenunit op degelijke rubber balken geplaatst. Ben erg tevreden over het complete pakket.

Uitgevoerd op 10-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Jan,
Leuk dat u uw goede ervaring wilt delen met Solvari en toekomstige klanten van De Neut Techniek. Veel plezier van uw nieuwe warmtepomp.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Teno Isolatie B.V.

5
Prijs/kwaliteit
7
Service
1
Afspraken

Teno isolatie laat niks meer horen

In februari heb ik spouwmuurisolatie laten plaatsen.
De afspraak was dat Teno na een maand een afspraak zou maken voor de controlefoto.
Ik zou ook een certificaat ontvangen.
Teno heeft geen contact meer opgenomen.
Ik heb diverse malen gemaild en gebeld. Ik krijg dan een telefoniste die niet voor Teno werkt maar tussenpersoon is.
Zij geeft de berichten door maar Teno heeft tot nu toe geen contact met mij opgenomen.
Ik vind dit niet ok. Ik adviseer mensen die spouwmuurisolatie wensen een ander bedrijf te zoeken.

C. Slooten

Uitgevoerd op 06-02-19