Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 13-06-18 door:

Remon Waterontharders

9 10
9

Waterontharder

Keep up the good work.

Aanbeveling:
Voor een goede prijs een waterontharder in mijn huis laten plaatsen. Erg blij met de geleverde service!

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 19-12-18 door:

Boer Kozijnen

5.3 10
5,3

Aluminium schuifpui

laks bedrijf.

Aanbeveling:
Mooi product, goed advies maar na de ordebevestiging is de bedrijfsvoering treurig te noemen. Zelf achter afspraken aanbellen, afspraken niet nakomen en zeer slechte communicatie. Beloven te bellen voor een afspraak maar uiteindelijk zelf maar moeten bellen omdat hun het niet doen. Blijkt het ineens wel snel te kunnen. Na het plaatsen heb ik zelf een afspraak moeten maken voor de afwerking, die 1 week later pas kon. Bij de afwerking was de hor niet aanwezig. Hier zit ik nu weer 6 weken op te wachten.
Kortom. Zeer slecht bedrijf maar wel met een goed product en goede monteurs. Het werk zelf is naar alle tevredenheid.

Uitgevoerd op 01-10-18 door:

Maatwerk Isolatie

2 10
2

Dakisoleren

Oplichters

Aanbeveling:
Grote oplichters

Uitgevoerd op 12-12-18 door:

Zo Veilig Advies

8.3 10
8,3

Alarmsysteem

Aanrader!

Aanbeveling:
Snelle reactie in geval van alarm.
Leuke aanbiedingen voor vaste klanten.
Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 17-12-18 door:

HANBANK

8.7 10
8,7

Zonnepanelen particulieren

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Het hele proces vanaf de offerte aanvraag tot het bezoek van de expert tot aan de plaatsing liep gesmeerd. Echt prima.

Uitgevoerd op 11-12-18 door:

CAREBRICK Nederland BV

9 10
9

Vochtbestrijding

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Vriendelijke medewerkers die ons heel goed geholpen hebben. Binnen 1 week na ons eerste contact was het systeem al geplaatst! Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Of het werkt kunnen we na 1 week nog niet zeggen, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Uitgevoerd op 26-11-18 door:

Axxent-Nederland B.V.

8 10
8

Kunststof kozijnen

Alles op tijd en netjes afgewerkt

Aanbeveling:
Goed advies en netjes gemonteerd

Uitgevoerd op 14-12-18 door:

Ecosol Isolatie

9 10
9

Spouwmuurisolatie

netjes en goed werk

Aanbeveling:
goed en duidelijk advies gekregen

Uitgevoerd op 13-12-18 door:

AZ Isolatietechniek

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Goede ervaring

Aanbeveling:
We hebben een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Alles werd goed en open gecommuniceerd. Met name de de kennis van John gaf de doorslag om met het bedrijf in zee te gaan. Daarnaast hebben we het vertrouwen dat de kwaliteit en het resultaat oké zijn. Kwaliteit is voor ons als leek moeilijk te beoordelen en ook mede door het warme weer van de afgelopen tijd weet ik niet of we het resultaat al kunnen meten, maar al met al voor degene die dit leest zeg ik: Wat mij betreft kunt u met een gerust hart met dit bedrijf in zee gaan.

Uitgevoerd op 13-06-18 door:

Zon Advies Nederland B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Goede indruk

Aanbeveling:
Ik ben zeer tevreden over het gehele traject van voorbespreking van de mogelijkheden en levering.
de toekomst moet nog wel uitmaken of dit terecht is, maar mijn eerste indruk is erg goed