Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 25-03-20 door:

Isoleerwel

8 10
8

Vloer isoleren

betrokken betrouwbaar

Aanbeveling:
Complimenten voor de 2 jongens voor het geleverde vakwek

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 04-03-19 door:

Zonnepanelen Plus

8 10
8

Zonnepanelen installeren

Aanrader!

Aanbeveling:
Snelle plaatsing en prettige communicatie zowel via mail als telefonisch

Uitgevoerd op 20-03-19 door:

Nederland Isoleert B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuur isoleren

Wij zijn meer dan tevreden!

Aanbeveling:
In 1 woord geweldig! 2 dagen terug de adviseur gehad die op alle vragen een deskundig antwoord had. Gister via de telefoon een afspraak gemaakt, vandaag stonden de mannen mooi op tijd voor de deur! Alles binnen 5 uur gefikst. Daarbij hebben we de nodige tips gekregen, waar we heel veel aan hebben gehad. De mannen waren professioneel, gezellig en hele harde werkers

Uitgevoerd op 25-03-8 door:

Solar2050 B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden. Afspraken nagekomen.

Aanbeveling:
Uitstekend advies. Erg te spreken over de deskundigheid van de mensen in het voortraject en de uiteindelijke plaatsing. Alle afspraken werden correct uitgevoerd.

Uitgevoerd op 19-03-19 door:

LVS Vloerverwarmingssystemen

9.3 10
9,3

Vloerverwarming installeren of vervangen

zeer tevreden, perfect uitgevoerd

Aanbeveling:
Na een afspraak te hebben gemaakt voor een vrijblijvende offerte werd deze zeer professioneel aangepakt. Zeer gedegen advies en professionele begeleiding.

Uitgevoerd op 20-08-18 door:

Reno Totaalbouw BV

10 10
10

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Toppertjes!

Aanbeveling:
bij ons een kunststof schuifpui geplaatst door Reno Totaalbouw. Een klus die met de grootste zorg en vakmanschap is uitgevoerd! ik beveel dit bedrijf en haar vakmensen aan iedereen aan!!

Uitgevoerd op 31-01-19 door:

Reno Totaalbouw BV

9 10
9

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Wij raden ze absoluut aan!

Aanbeveling:
Wij hebben twee boven ramen, een woonkamerraam, voordeur en we hebben een schuifpui laten plaatsen door Reno totaalbouw. Het contact verliep heel prettig en wij zijn goed geadviseerd. De mannen die het geplaatst hebben super werk verricht!! Het ziet er super netjes en strak uit. Van goede kwaliteit en zeer netjes afgewerkt! wij zijn er erg blij mee!!

Uitgevoerd op 26-10-18 door:

IkWordGroen B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Goed geregeld.

Aanbeveling:
Ik word groen, goed vakwerk mooi afgeleverd.

Uitgevoerd op 19-03-19 door:

Isolatie Centraal B.V.

8 10
8

Spouwmuur isoleren

Tevreden

Aanbeveling:
bezoek vooraf, alles duidelijk uitgelegd, nette offerte, wekt vertrouwen, hard doorgewerkt, professioneel

Uitgevoerd op 01-02-19 door:

Nederland Isoleert B.V.

10 10
10

Spouwmuur isoleren

TOP !!!!! EEN AANRADER !!!!

Aanbeveling:
Goede en duidelijke info van de expert. Hij nam de tijd. De planning en afspraak was uitstekend. Ze waren zelfs te vroeg. Aardige en hardwerkende isolatie mannen , zeer vriendelijk en spontaan , en top werk geleverd snel en schoon...