Vloer leggen of vervangen  
informatie, advies en offertes

192 reviews
Nieuwe vloer leggen of vervangen
 • Geeft je huis een nieuw uiterlijk
 • Veel mogelijkheden
1178

Geef je huis een nieuw uiterlijk met een nieuwe vloer

Wil je jouw huis een nieuw uiterlijk geven? Dit kan door een nieuwe vloer te leggen. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Dit scheelt je een hoop stress en je weet zeker dat het resultaat goed is. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor het leggen van een nieuwe vloer? Je ontdekt het simpel via Solvari. Via Solvari ontvang je gratis en vrijblijvend tot wel 5 offertes voor het leggen van een nieuwe vloer. Helemaal op maat, dus je weet precies wat je investering in je nieuwe vloer is en wat je ervoor terugkrijgt.

De mogelijkheden bij het leggen van een nieuwe vloer

De mogelijkheden bij het leggen van een nieuwe vloer

Bij het nemen van een nieuwe vloer zijn er een hoop mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een vloer van PVC, laminaat, vloerbedekking, een houten vloer (parket), tegels, een gietvloer, enzovoort. De vloer in je woning bepaald voor een groot deel het uiterlijk van je huis, en daarom is het handig om naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Hierbij is het ook handig om verschillende specialisten te vergelijken zodat je kunt kijken welke specialist het best aan jouw eisen kan voldoen.

De kosten van het laten leggen van een nieuwe vloer

Kosten van het laten leggen van een nieuwe vloer

De kosten voor het leggen van een nieuwe vloer kunnen sterk uit elkaar liggen, afhankelijk van de specialist, het materiaal en de oppervlakte. Per vierkante meter liggen de kosten gemiddeld tussen de €35 en de €150. Aangezien deze bedragen nog steeds ver uit elkaar liggen is het bij het laten leggen van een nieuwe vloer heel handig om specialisten te vergelijken en om de verschillende mogelijkheden goed af te wegen.

De mogelijke materialen

Als het gaat om het laten leggen van je vloer zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Om je alvast een beetje te helpen in de juiste richting lees je hieronder over de drie meest gebruikte materialen bij het leggen van een nieuwe vloer.

PVC Vloer
PVC vloer
Een PVC vloer is een erg populaire mogelijkheid als het gaat om een nieuwe vloer leggen. Dit is niet zonder reden. Een PVC vloer kun je laten leggen in veel verschillende stijlen, heeft nauwelijks tot geen onderhoud nodig, is betaalbaar en is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Een PVC vloer zal per vierkante meter tussen de €30 en de €100 kosten.
  Laminaat
  Laminaat
  Tegenwoordig is laminaat de marktleider als het gaat om vloeren. Met een vloer van laminaat kun je een hoop kanten op en zijn er veel verschillende looks mogelijk. Laminaat is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden. Je kunt je laminaat het uiterlijk geven van verschillende soorten hout, maar ook van bijvoorbeeld natuursteen. Per vierkante meter zal laminaat tussen de €15 en de €50 kosten.
   Parketvloer
   Parketvloer (hout)
   Veel mensen vinden een parketvloer nog steeds de mooiste mogelijkheid voor het laten leggen van een vloer. Een parketvloer heeft namelijk een warme, natuurlijke uitstraling. Ook voelt een parketvloer bijna altijd warm aan. Parketvloer is beschikbaar in veel verschillende houtsoorten. Per vierkante meter zal parketvloer tussen de €50 en de €150 kosten.

    Ontvang offertes voor het laten leggen van je vloer

    Wil je óók genieten van een nieuwe vloer? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je tot 40% op je factuur.

    Veelgestelde vragen over vloer leggen