Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
 • Vul het korte formulier in
 • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
 • Kies de beste vakman
 • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1024

Rolluiken
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor rolluiken

Ontdek wat rolluiken voor je kunnen betekenen

 Zorgt voor een goede wering tegen de zon

 Preventieve werking tegen inbraak

 Isolerende en geluiddempende functie

Streef met nieuwe rolluiken naar een hoger wooncomfort

Rolluiken zijn zeer populair en dat komt omdat ze meerdere functies hebben. Mocht je in de zomer veel last hebben van de zon, dan weren ze ieder zonnestraaltje. Hierdoor blijft het in de zomer heerlijk koel in huis. Daarnaast hebben rolluiken in de winter een isolerende functie, waardoor de warmte juist lekker in huis blijft. Ben je benieuwd naar alle voordelen van rolluiken? Lees dan snel verder en ontdek wat nieuwe rolluiken jou kunnen opleveren!

bediening rolluiken

De bediening van rolluiken

Het bedienen van je rolluiken kun je zo eenvoudig maken als je zelf wilt. Heb je er geen moeite mee om je rolluiken handmatig open of dicht te doen, dan is het interessant om de kosten laag te houden en voor handmatige bediening te kiezen. Kies je liever voor gemak, dan is het mogelijk om de rolluiken te bedienen met een afstandsbediening of een schakelaar. Voor het ultieme gemak is het zelfs mogelijk om je rolluiken te bedienen met je smartphone! Let wel op, elektrische bediening brengt logischerwijs meer kosten met zich mee dan handmatige bediening.

kosten van rolluiken

Kosten van rolluiken

Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs van rolluiken. Het prijsverschil is afhankelijk van het aantal rolluiken dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen van de rolluiken en het materiaal van de rolluiken. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe je de rolluiken zou willen bedienen en dit zal ook invloed hebben op de totaalprijs voor het plaatsen van de rolluiken. Uiteraard zullen onze vakmannen je hierbij adviseren en een offerte op maat opstellen!

Offertes vergelijken voor rolluiken

Voordelen rolluiken

Van alle opties voor zonwering hebben rolluiken de meeste voordelen. Rolluiken weren elk zonnestraaltje, kortom ideaal voor mensen die moeite hebben met slapen zodra er licht in de slaapkamer binnenkomt. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen:

Isolerende werking rolluiken
Isolerende werking
Rolluiken zorgen, net als het isoleren van de woning, ervoor dat je energiekosten kunt besparen door de isolerende werking. Door de rolluiken ‘s avonds en ‘s nachts naar beneden te laten is de woning beter geïsoleerd tegen bijvoorbeeld zonlicht en verbeter je jouw wooncomfort. 
  Geluidswerende functie rolluiken
  Geluidswerende functie
  Rolluiken hebben een geluidswerende functie. Mocht je veel last hebben van de geluiden buitenshuis, dan zorgen rolluiken ervoor dat deze geluiden gedempt worden zodra je de rolluiken naar beneden doet. Zo kun je bijvoorbeeld in alle rust genieten van je favoriete show of boek!
   Inbraakpreventie rolluiken
   Inbraakpreventiemiddel
   Ongewenste gasten in huis is nooit leuk. Rolluiken zorgen ervoor dat inbrekers wel twee keer nadenken om je woning binnen te komen. Het is lastig om geluidloos en snel een woning binnen te dringen die voorzien is van rolluiken. Zo dienen ze dus ook als inbraakpreventie.

    Rolluik-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

    Offertes aanvragen

    Aanvraag

    Vul het onderstaande formulier in om offertes op maat te ontvangen.
    Contact met experts

    Contact

    Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
    Kozijnen offertes

    De offerte

    Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

     Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

    Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de rolluiken vakmannen ontvang je direct een offerte.

    • 1
    • 2
    • 3

    Adresgegevens

    Begin hier
    Doorgaan

    Opdrachtomschrijving

    Optioneel
    Optioneel
    Vorige Doorgaan

    Contactgegevens

    Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
    Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
    Vorige