Rolluik

Een rolluik is niet alleen handig om je woning te verduisteren; je hebt zo ook meer privacy en de kans op inbraak is kleiner. Met rolluiken maak je jouw ramen compleet. 

Vergelijk offertes

1024

Voordelen rolluik

Een rolluik biedt heel wat voordelen. Een overzicht van de belangrijkste redenen om een rolluik te installeren:

Betere isolatie

Rolluiken bieden extra isolatie, waardoor je warmte binnen houdt in de winter en buiten houdt in de zomer. Zo zijn je energiekosten lager en geniet je van meer warmtecomfort.

Extra veilig

Rolluiken functioneren ook als een extra beveiligingslaag tegen inbraak. Ze zijn namelijk moeilijk te forceren, waardoor de meeste inbrekers niet eens een poging zullen wagen.

Geluidsisolatie

Rolluiken helpen om geluid van buitenaf te dempen, wat zorgt voor een rustiger en stiller binnenklimaat. Dit is vooral handig als je in een drukke regio woont, of als je kleine kinderen hebt.

Verduistering & privacy

Met rolluiken kun je eenvoudig de hoeveelheid licht die je huis binnenkomt regelen en volledige privacy creëren wanneer dat nodig is. Dit maakt ze ideaal voor slaapkamers en woonkamers.

Zo vind je de beste offertes via Solvari:

Stap 1

Offertes aanvragen

Solvari brengt je in contact met betrouwbare vakspecialisten. Beschrijf je project en dien je aanvraag in. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Stap 2

Prijzen vergelijken

Wij matchen je aanvraag vervolgens aan de meest geschikte vakspecialisten. Zij bezorgen je een offerte op maat zodat je goed kan vergelijken.

Stap 3

Kies en bespaar

Jij beslist of je al dan niet ingaat op een van de voorstellen. Kies het bedrijf dat jouw project realiseert zoals jij wil, tegen de beste prijs en voorwaarden.

Ervaringen van échte mensen

Hoe hebben anderen de uitvoering van hun projecten ervaren?

Hoeveel kost een rolluik?

Welke mogelijkheden zijn er en hoeveel kosten rolluiken gemiddeld? Vanaf € 150 kan je zeker al een paar uitvoeringen kopen. De prijzen lopen op als je extra opties wil, zoals zonnesensoren of bewegingsmelders. Hier vind je een klein overzicht van de gemiddelde prijzen:

Soort rolluik Prijs (1m x 1m, excl. btw en incl. plaatsing)
Inbouwrolluik € 90 à 730
Voorzetrolluik € 150 à 500
Opbouwrolluik € 220 à 600
Met zonnesensoren Vanaf € 180 
Met bewegingsmelders Vanaf € 250

Waarom kiezen voor Solvari?

6.000+ vakspecialisten
100.000+ uitgevoerde projecten
15 jaar marktleider in de Benelux

Ontvang offertes voor rolluiken