1024

Rolluiken
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor rolluiken

Ontdek wat rolluiken voor je kunnen betekenen

 Zorgt voor een goede wering tegen de zon

 Preventieve werking tegen inbraak

 Isolerende en geluiddempende functie

Streef met nieuwe rolluiken naar een hoger wooncomfort

Rolluiken zijn zeer populair en dat komt omdat ze meerdere functies hebben. Mocht je in de zomer veel last hebben van de zon, dan weren ze ieder zonnestraaltje. Hierdoor blijft het in de zomer heerlijk koel in huis. Daarnaast hebben rolluiken in de winter een isolerende functie, waardoor de warmte juist lekker in huis blijft. Benieuwd naar de werking en kosten van rolluiken? Lees dan verder.

bediening rolluiken

Bediening van rolluiken

Het bedienen rolluiken kun je zo eenvoudig maken als je zelf wilt. Heb je er geen moeite mee om je rolluiken handmatig open of dicht te doen, dan is het interessant om de kosten laag te houden en voor handmatige bediening te kiezen. 

Kies je liever voor gemak, dan is het mogelijk om de rolluiken te bedienen met een afstandsbediening of een schakelaar. Voor het ultieme gemak is het zelfs mogelijk om rolluiken te bedienen met een smartphone.

kosten van rolluiken

Kosten van rolluiken

Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op de prijs van rolluiken. Het prijsverschil is afhankelijk van het aantal rolluiken dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen van de rolluiken en het materiaal van de rolluiken. 

Daarnaast kun je rolluiken aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Wij raden het aan offertes met elkaar te vergelijken, zo kies je voor de beste optie.

Voordelen rolluiken

Van alle opties voor zonwering hebben rolluiken de meeste voordelen. Rolluiken weren elk zonnestraaltje, kortom ideaal voor mensen die moeite hebben met slapen zodra er licht in de slaapkamer binnenkomt. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen:

Isolerende werking rolluiken
Isolerende werking
Rolluiken zorgen er door de isolerende werking voor dat je energiekosten kunt besparen. Een hoger wooncomfort gegarandeerd!
  Geluidswerende functie rolluiken
  Geluidswerende functie
  Rolluiken hebben een geluidswerende functie. Mocht je last hebben van geluiden buitenshuis, dan zullen rolluiken de geluiden dempen.
   Inbraakpreventie rolluiken
   Inbraakpreventiemiddel
   Rolluiken hebben een inbraakwerende werking. Zo zullen inbrekers twee keer nadenken om je woning binnen te komen. Zo kun je met een gerust gevoel gaan slapen.

    Rolluik-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

    Offertes aanvragen

    Aanvraag

    Vul het onderstaande formulier in om offertes op maat te ontvangen.
    Contact met experts

    Contact

    Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
    Kozijnen offertes

    De offerte

    Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

     Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

    Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de rolluiken vakmannen ontvang je direct een offerte.

    Eerder bekeken pagina's