Bestaande trap renoveren

(22 Reviews)
1274

Een verouderde of kapotte trap hoeft niet gelijk vervangen te worden, je kunt deze ook laten renoveren. Na het renoveren ziet je trap er weer uit als nieuw. Een prima keus als je nog blij bent met je trap en er alleen een opfrisser nodig is. 

Prijs trap renoveren

Meestal is een traprenovatie binnen één a twee dagen gebeurd. Het ligt aan je wensen hoelang het duurt en wat de prijs voor jouw traprenovatie is. Eén voordeel: het  laten renoveren van je trap is een stuk goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe trap. Je kan bij de renovatie kiezen om alleen de traptreden te laten renoveren, maar je kan ook de gehele trap onder handen laten nemen. Het goedkoopst is het het wanneer je een rechte, open trap laat renoveren. Dit is omdat er weinig materiaal nodig is. De gemiddelde prijs betaal je als je een trap met een bocht hebt. Dit is een grotere oppervlakte en met hoeken, waardoor de renovatie duurder uitvalt. De duurdere renovatie is wanneer je een gesloten trap laat renoveren met een duur materiaal als eiken. Het is wel onwijs duurzaam en van goede kwaliteit. In ieder geval zijn het model trap, het al dan niet hebben van trapwangen, het aantal treden en het aantal trappen van invloed op de prijs voor jouw traprenovatie. De bij ons aangesloten trapspecialisten informeren je graag over de mogelijkheden en de daarbijbehorende prijzen. 

Mogelijkheden trap bekleden

Als je een mooie trap in huis hebt, dan zal je huis er gelijk een stuk beter uit zien. Door je trap te renoveren, krijgt deze een geheel nieuwe uitstraling. En dit zonder dat je een groot budget nodig hebt! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bekleden van je trap. Kies jij voor een bekleding van laminaat, pvc of hout?

Offertes vergelijken voor het renoveren van je trap?

Is je trap toe aan een renovatie en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Laat je gegevens achter en kom gratis en vrijblijvend in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten trapspecialisten. Zij brengen graag offertes op maat uit en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Eerder bekeken pagina's